Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הסט מורל הייבריד 6 עם מגבר gto1004 ויש לי רדיו דיסק של פיונייר deh6350sd . עכשיו אני הצלחתי להשיג את הרדיו דיסק של קלריון dxz855mp , השאלה שלי אם אני ארכיב אותו במקום הרדיו דיסק הנוכחי שיש לי של פיוניר אם זה יתן לי שינוי רציני באיכות ??? כי הרי הרדיו דיסק הזה של קלריון עולה 3000 שקל לעומת 900 שקל של פיוניר, צריך את עזרכתם זה חשוב לי מאוד! תודה מראש...

פורסם

זה הדגם שהצלחתי להשיג. תודה בכל זאת ודרך אגב יש מגבר שאתה ממליץ לי להגביר איתו את ההיבריד בסביבות ה-2000 שקל שיספק את ההיבריד בצורה טובה יותר מהגבל gto1004

פורסם

בסכום הזה יהיה שווה ללכת על מגבר משומש של גנסיס,שהוא שידרוג עצום מה JBL , אל תבהל מהמחירים שלהם כי הם נוטים להיות יקרים, אבל אם תחפש טוב אתה תמצא, מידי פעם הם מופעים פה בפורום למכירה, וכיד 2 הם אמורים להכנס לך בתקציב.

אני עברתי מ JBL לגנסיס , וזה שינוי לא פחות ממדהים.

SCANSPEAK

פורסם

חד משמעית יהיה שינוי, יותר מכך זה יהיה שינוי מורגש, ההבדל בין יחידת ראש פשוטה ליחידת ראש איכותית הוא שמיים וארץ... מומלץ בחום!

לגבי המגבר, אני יודע שיש מגברים של אלפיין מסדרת הPDX שהם מגברי קלאס D והם פשוט מפלצות, אני ממליץ לך ללכת למתקין שעובד עם אלפיין שיחבר לך מגבר כזה וייתן לך לשמוע את התוצאה, לפי דעתי לא תתאכזב.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

אף פעם לא הצלחתי לשמוע הבדלים משמעותיים כל כך בין hu אחת לשנייה....

אשמח לשמוע רשמים שלך אחרי שאתה מחליף...

פורסם

אני החלפתי לאחרונה רדיו דיסק מאחד ג'נרי לרסיבר דיגיטאלי של JVC השינוי בהחלט מורגש. הסאונד חד משמעית (או יותר נכון דו משמעית :-) הרבה יותר מפורט צלול ו"עוטף".

• תוכן חדש...