Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר ראיתי מישהו גונב נתיב.

מצד אחד הבן אדם נוסע ישר בנתיב של פניה שמאלה בלבד. שזאת כבר עבירה חמורה לכשעצמה.

מצד שני היה שם רמזור אדום.

מה דעתכם?

28fc6906af38.jpg

פורסם

העבירה היא:

נהיגה שלא בכיוון החץ, סעיף 6482,

נהיגה שלא בכיוון החץ

נהגת ברכב הנ"ל בכביש המחולק לנתיבים שבהם סומנו חיצים המובילים לצומת,

ועברת בצומת / יצאת מהצומת שלא בכיוון החץ שסומן בנתיב ממנו נכנסת לצומת,

בניגוד לתקנה 36(ד) לתקנות התעבורה.

500 ש"ח + 6 נקודות

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הוא לא נסע בניגוד לרמזור, מכיוון שהרמזור מורה פניה שמאלה,

הוא ביצע עבירה של נתיבים,

(הסימונים שעל הכביש ועל המזור).

הוא רצה לקצר את התור של אלו שנוסעים בכיוון ישר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הכביש מעט מבלבל - כי אפשר לראות שיש שני רמוזרים בכיוון הישר, ואחד על כל נתיב, ויש גם שני נתיבים בכביש, הוא לא היה צריך להידחף אחרי הרמזור.

למרות שבכביש מופיע פניה שמאלה בלבד.

רק שאני לא רוצה לחשוב איך אתה צילמת את התמונה - באמצע נסיעה כאשר הינך מחזיק את הסלולרי (סוני אריקסון) ביד...

שזו עבירה גם :roll:

פורסם

לא רק זה - הקורולה שנמצאת 3 מטרים לפנייך כן בתנועה (אורות בלימה כבויים).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טוב. אני אסביר לצדיקים שבינינו. ראיתי אותו מגיעה לשם כאשר גם לי וגם לו היה אדום. הוצאתי טלפון והכנתי. ברגע שרמזור התחלף, הוא זינק וצילמתי. הטויוטה עוד לא בתנוע. הוא רק שחרר הרים רגל מהגז. אני עם מנוע כבוי בכלל (היברידי). אם הייתם יותר מתעמקים, תשימו לב שהשקודה הראשונה רק התחילה לנסוע. צולם בעמידה מלאה.

פורסם

עבירה כזאת שצילמת אפשר לראות כל יום בכמות של עשרות.

חלקן נעשות בתום לב (התבלבל לאן לנסוע), חלקן (כמו במקרה הזה) מתוך חוצפה.

דווקא מה שצילמת, למרות שזה מעצבן, פחות נורא ממה שקורה בדרך כלל - שים לב שאחרי הצומת יש שני נתיבים.

פורסם

דעתי היא שבמדינה מתוקנת אלו הם האנשים שהמשטרה היתה אמורה לעצור \ להביא לדין, אבל בישראל כמו בישראל, זה לא מעניין איש ובגלל זה הפך לנורמה. אין בוקר שאני לא רואה מישהו נוהג ככה, כמעט כל פעם שאני עוצר בצהוב\אדום גם בא איזה חוכמולוג שעוקף אותי מימין או משמאל, כדי לא "לפספס" רמזור, כי הרי 5-6 שניות ראשונות של אדום זה גם זורם.

רק 6 נק'? על זה הייתי נותן שלילה במקום. אין משהו יותר בהמי שקיים בכבישי ישראל מכל אותם החוכמולוגים, שהזמן שלהם הוא יותר יקר מהזמן של כל מי שסביבם, ולכן החוק לא תקף לגביהם, אף פעם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
טוב. אני אסביר לצדיקים שבינינו. ראיתי אותו מגיעה לשם כאשר גם לי וגם לו היה אדום. הוצאתי טלפון והכנתי. ברגע שרמזור התחלף, הוא זינק וצילמתי. הטויוטה עוד לא בתנוע. הוא רק שחרר הרים רגל מהגז. אני עם מנוע כבוי בכלל (היברידי). אם הייתם יותר מתעמקים, תשימו לב שהשקודה הראשונה רק התחילה לנסוע. צולם בעמידה מלאה.

מה לא ידעתם שכולם כאן בפורום צדיקים. מחזיקים תמיד את שתי הידיים על ההגה.

לעולם לא מעשנים ברכב, לעולם לא מחליפים תחנות תוך כדי נהיגה, לעולם לא קובעים יעד בנווטן בזמן הנסיעה, ועוד ועוד.

הה, גם לא עוברים את המהירות המותרת, סתם ככה לכיף מותקנת ברכב מערכת התראות מכמונות לסוגיהם.

פורסם

יש בחולון כביש שמכריח נהגים שלא מכירים לעשות עבירת תנועה דומה, לא יודע מי היה מהנדס התנועה שם, אבל הוא היה כנראה עיוור.

ביציאה של חולון מזרח מכיוון דרום, נכנסים לחולון

עיקול גדול שמאלה מורכב משני נתיבים, ואז ללא התראה או שילוט (עד שמגיעים כ30 מטר מהרמזור) מגלים שהנתיב שהכי טבעי בו להמשיך ישר, הוא שמאלה בלבד ועוד מרומזר.

הנדסה במיטבה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מעצבן, ובמקרה הנ"ל אין לי ספק שמדובר בחוצפה לשמה

אבל עקרונית, העובדה שיש רמזור מעל לנתיב השמאלי ובו חץ ישר ואור ירוק, לא יכול הנהג לטעון כי "יש סתירה בין הסימון ברמזור לזה בכביש" ?

פורסם

איזו סתירה?

על הכביש יש חיצים המסמנים את נתיב הנסיעה,

ושני רמזורים עם הסימון חץ שמאלה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...