Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד שבוע ליגת ה NBA נפתחת רשמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוודאי!

כמו כל עונה, אני מתחבט עם עצמי אם לעשות מנוי ליג פאס או לא.

בהתחשב בפציעה של נוביצקי אני אראה פחות משחקים ככה שאולי העונה אני לא אעשה.

גם ככה התרגלתי כבר לטורנט בבוקר שאחרי..

TFSI Power

פורסם

יש גם יש.

אני רואה את זה לייב,

רק חפשו בגוגל ותמצאו המון קישורים הבעיה זה השעות אי אפשר לראות משחק לפנות בוקר ואז ללכת ליום עבודה מלא...:\

404

פורסם

עם הרוסטר העדכני של המג'יק כנראה לא אעקוב באדיקות, אבל אתעדכן בהחלט. זה גם קצת יעזור לי, בעונות האחרונות בקושי יכולתי לזוז בבוקר 8)

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

השידורים בליג פס באיכות נהדרת. אפילו ניתן לעצור את השידור, לקפוץ לשירותים ואז להמשיך לצפות. השידורים באינטרנט בד"כ באיכות בינונית. מקווה שהפעם השיפוט בפלייאוף יהיה הוגן יותר (ע"ע מיאמי -בוסטון)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
יאללה בוסטון!!

טוב לפגוש עוד אוהדי בוסטון :lol:

אני כבר עשיתי מנוי לליג פאס, היה קופון של 15% אם אני לא טועה, יצא לי 136$ לכל העונה כולל הפלייאוף.

לעניות דעתי, הולכת להיות עונה מטורפת, הייתי חייב לעשות מנוי (אני בד"כ עושה מנוי רק לפלייאוף).

איזה קבוצות אתם אוהדים?

• תוכן חדש...