Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני רוצה להכהות את חלונות הרכב. התקציב שלי מוגבל, והרכב ישן (99).

גם בגלל השמש, וגם בגלל שאני שונא את הנטייה שלנו (וגם אני מחזיק בה), להסתכל אחד על השני ברמזורים 8)

מה המחיר של הכההת חלון?

האם ניתן לבצע זאת לבד (הזמנה מאיביי למשל)?

תודה

פורסם

החוק אוסר על חלונות כהים קדמיים והשמשה האחורית,מותר אך ורק בחלונות של הנוסעים מאחור,זה החוק היבש.מצ"ב קישור

http://www.2biz.co.il/article1672.html

לגבי להדביק לבד לא הייתי ממליץ לך אם אין לך ידיים ממש טובות והרבה סבלנות.פשוט לא ייצא לך יפה,ברוב המקרים צריך לפתוח גם את הדלת כדי להדביק בצורה יפה

TDI POWER

פורסם

אלא אם כן זה יצא ככה מהסוכנות (ככה הרכב מגיע בבסיס שלו).

אתה כן יכול לשים וילון אחורי

אופציה נוספות שאני אישית לא בדקתי אם היא חוקית זה מדבקה מחוררת (כמו הוילון האחורי), האם מישהו יודע לגבי החוקיות של זה?

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

מותר את השמשה האחורית נקודה! למה סתם לכתוב אם אתה לא יודעים?

בחוק כתוב שבמידה ויש ברכב מראות צד מותר לכהות את השמשה האחורית.

אסור על פי החוק להכהות את החלונות שליד הנהג והנוסע שלידו ואת השמשה הקדמית.

לגבי מחיר, אם אתה מאיזור הצפון תשלח הודעה פרטית ואפנה אותך לבחור מקצוען עם מחיר מאוד הוגן והכי חשוב עם החומר הכי איכותי.

Got To love It

פורסם

לגבי מחיר, אם אתה מאיזור הצפון תשלח הודעה פרטית ואפנה אותך לבחור מקצוען עם מחיר מאוד הוגן והכי חשוב עם החומר הכי איכותי.

פשוט מאוד, כי זה מה שאמרו לי!... על מה אני אסתמך אם לא על המומחים שלנו בצ'ט, על מי אסמוך? על אלוהינו שבשמיים? בנתיים הוא מעדיף שימותו 300-400 איש כל שנה.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

אצלי הכל משוחר חוץ מהשמשה האחרוית שיש שמה ווילון.

כשאני רואה משטרה אני פותח את החלונות, אני יודע שיותר נוח פשוט לבטל את זה אבל זה ממש כיף לנהיגה :lol:

פורסם
פשוט מאוד, כי זה מה שאמרו לי!... על מה אני אסתמך אם לא על המומחים שלנו בצ'ט, על מי אסמוך? על אלוהינו שבשמיים? בנתיים הוא מעדיף שימותו 300-400 איש כל שנה.

אל תאמין לכל מה שאומרים לך.

היה שרשור שמישהו פתח בנושא ומישהו העלה תצלום של החוקים בנושא ושם היה רשום שבמידה ולרכב יש מראות צד לא אוכפים את ההכהיה של השמשה האחורית.

משמע, בכל רכב מודרני אפשר להכהות את השמשה האחורית.

Got To love It

פורסם

לתשומת לב , זוהי התקנה העדכנית כרגע, אין להשחיר שמשה אחורית:

תקנה 356 (ד) המעודכנת

"לא ירשם רכב או יחודש רשיונו של רכב שהשמשה הקדמית והאחורית והשמשות שליד המושבים הקדמיים בו, כולן או מקצתן צופו בחומר ציפוי בין בהתזה, בין בהדבקה ובין בכל דרך אחרת".

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...