Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו הם גם צבעו את הדלתות בצד ימין?

ממש אחלה, עכשיו כבר הקונה הבא יחשוב שהיתה פה תיקון של תאונת צד.

למרות שאתה ממש נעול על הרכב אני בוודאות הייתי מוותר על האקזמפלר הספציפי הזה.

פורסם

מצביעה של כתם בפגוש זה הפך לצביעה קומפלט של כל הדלתות? אם זה התגלגל עד כדי כך, מדוע לא החליפו לך פגוש על חשבונם?

משהו כאן מסריח, יתכן שהרכב חטף פצצה איכשהו כשהוא שהה במסגרת היבואן ועכשיו צובעים ומחליפים את הנזק בלי שאומרים לך? :shock:

אם זה היה עדיין אפשרי הייתי יורד מהעיסקה כמה שיותר מהר.

פורסם

קבל עוד טיפ קטן.

אתה יכול לדרוש להחליף לרכב אחר או לביטול העסקה.

במידה אומרים לך מצטערים אין לנו רכב אז אל תתביש

תרים את קולך תעשה "קצת בלאגן" ותעמוד על שלך ותאמין לי

שהם ימצאו לך רכב אחר.. יש להם מחלקה שנקראת ציי רכב

שם הם מוכרים מאות רכבים לחברות הליסינג וההשכרה ומשם הם

יכולים למשוך עבורך רכב

שיהיה בהצלחה..

פורסם

בתור בעלים של פולו יאנג שנקנתה בסוכנות פליקס בתל אביב אני יכול להעיד שמאוד מרוצה מהשירות שקיבלתי שם ומהרכב.

מבחינת צריכת דלק הוא אומנם לא מדהים ( 1/12 ) אבל סך הכול אחלה רכב אולם לפי מה שאתה מתאר עם הרכב הספציפי אני הייתי דורש לקבל רכב אחר ואולי אפילו מתפשר על צבע... קח לבן תאמין לי נראה מדהים על הפולו יאנג...

פורסם

אני לא הייתי אפילו שובר את הראש יותר מדי ... דרוש כספך וסע לשלום!!

אם זה היחס שאתה מקבל כשהם יודעים שאתה יכול לדרוש ביטול עסקה איך יתנהגו אליך אחרי המסירה??:roll:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

וואו, מקרה הזוי.

אני לא מבין איך אתה עוד כל כך נעול על הרכב... אל תשכח שבנוסף לרכב עצמו אתה גם קשור לאותו נותן שירות בדיוק וזה לא פחות מפחיד.

איזה שירות תקבל אם חלילה תיפול על רכב לימון? הזהר והשמר וכמו שאומרים - ״יש ספק, אין ספק!״

כמו כן לטעמי לא מדובר ברכב שמצדיק את ההתלהבות שלך ממנו בכלל, יש תחלופות טובות יותר.

כמובן נשמח שתחזור לעדכן אותנו בתוצאות

פורסם

בטל עסקה ויפה שעה אחת קודם.

הביזיון הצרכני במדינה הזאת חוגג ועובר כל גבול.

גם אם יצבעו לך את הטמבון וגם אם יחליפו לך טמבון, בטל עסקה

למה בכלל אתה צריך לראות את זה? לא צריכים לטרטר אותך?

שילמת על רכב חדש? אתה צריך לקבל רכב חדש, בלי דפיקות, בלי מכות, בלי תיקונים ובלי שום קונץ

אם ככה אתה מתחיל את ההתקשרות שלך איתם, אני בספק רב מאוד, בטח ובטח נוכח כל התלונות פה, שכדאי לך בכלל להמשיך.

• תוכן חדש...