Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שנים רבות אני עם רכבי אספנות ולפני כ 3 שנים רכשתי מזדה מיאטה

דור ראשון,לא אספנות כמובן, אבל נחשבת קלאסית יותר מקלאסית.(כמובן אדומה)

תוכל לרכוש בפחות ממה שחשבת להשקיע ,תקבל אמינות מופלגת וזמינות חלקים.

והתנהגות כביש הטובה מסוגה.

רכישת רכב אספנות "מושלם" ואחזקתו ככלי תחבורה קשה מאוד בישראל.

עדיף רכב קלאסי בעל זמינות חלפים גבוה גם אם עדיין לא "אספנות".

ממליץ לך לשקול את המיאטה מהשנים הראשונות.

נ.ב. נהגתי על ספיטפייר שנת 68 בין השנים 87 עד 2001. אחלה מכונית. בזמנו היה קל לתחזק אבל כיום זה דורש יבוא של כל דבר כמעט. שוב התחזוקה ...

נ.נ.ב. נהגתי גם על פורד אסקורט קבריו שנת 86 בין השנים 2004 עד 2112. בהתחלה היה מאוד קל למצוא חלפים אבל עם הזמן התחזוקה הפכה לקשה (לא במחיר) כי כבר פשוט אין חלפים, ידע, רצון של בעלי מקצוע וכו' ..

פורסם

דן, מועדון אלפא רומיאו ישראל IAROC קיים כדי ליצור בית חם ומקור מידע עבור אספני אלפא רומיאו בישראל.

אנו מצטרפים להמלצה להכנס לאתר המועדון ולהשתמש בפורום שנועד בדיוק למטרות האלו בקישור הבא: http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums

אתה מוזמן להגיע למפגשי המועדון המתקיימים על בסיס שבועי כל יום שישי בהרצליה פיתוח. קישור לתמונות מהמפגש שהתקיים היום, 12.10.12 תוכל לראות גם בקראספורום אספנות וגם בפייסבוק המועדון בקישורים הבאים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3599360#post3599360

הרבה הצלחה, נשמח לראות עוד אלפיסט "נולד"

בברכה.

כמה תמונות מהמפגש היום:

026DSC05265.JPG

053DSC05295.JPG

080DSC05330.JPG

165DSC05434.JPG

מועדון אלפא רומיאו ישראל (ע"ר) המועדון הרשמי לבעלי מכוניות אלפא רומיאו וחובבי המותג בישראל. נפגשים כל שבוע מאז 2003 בימי שישי, רחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה פיתוח. חפשו אותנו גם בפייסבוק!

פורסם
ולי יש חבר שמוכר אלפה ספיידר אדומה מדהימה.

לרגל בקשת הקהל.

אור כתב:

למכירה- מלאי חלקים לשברולט אלקמינו , פח , ניקלים ,מכאני

0502057825 , לא בפרטי !

יש לו גם אלפה חוץ מחלקים לאל קמינו והוא גם חבר פורום.

פורסם

דן, במפגש מועדון אלפא קלאסיק ב-19/10 חלק נכבד יתפסו ספיידרים כמו בתמונה המצורפת שצולמה במפגש מועדון אלפא קלאסיק.

במועדון אלפא קלאסיק תמצא בין החברים מומחים בשיפוץ ושיחזור ספיידרים כמוכן חברים בעלי נסיון רב בייבוא.

נשמח לראותך ולייעץ לך.

IMG-20121012-WA0005.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
שנים רבות אני עם רכבי אספנות ולפני כ 3 שנים רכשתי מזדה מיאטה

דור ראשון,לא אספנות כמובן, אבל נחשבת קלאסית יותר מקלאסית.(כמובן אדומה)

תוכל לרכוש בפחות ממה שחשבת להשקיע ,תקבל אמינות מופלגת וזמינות חלקים.

והתנהגות כביש הטובה מסוגה.

מאזדה mx5 בטח לא רכב קלאסי . רכב יפה , נחמד ובעל נוכחות אבל בוודאי לא קלאסי. אולי עוד 20 שנה הוא ייחשב כזה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
מאזדה mx5 בטח לא רכב קלאסי . רכב יפה , נחמד ובעל נוכחות אבל בוודאי לא קלאסי. אולי עוד 20 שנה הוא ייחשב כזה.

אתה טועה !!!

כבר אם יציאת הדגם ואפילו עוד בשלב התכנון, כל מגזיני הרכב באנגליה הגדירו אותו כקלאסיקה מודרנית :)

בכל העתונות המקצועית הזרה יש יותר התיחסות למזדה 5 כאל רכב קלאסי מאשר לפיאט 127 .... (אפילו באיטליה עצמה).

פורסם

תודה שוב על המידע.

אני נמצא בחו"ל כרגע, בפראג, ולכן לא הספקתי לחזור אל כל מי ששלח לי מידע אודות רכב למכירה.

לסיכום - מיאטה, למרות היתרונות בתחזוקה, לא מושכת אותי.

רענן - לשאלתך, אני לא מתכוון להשתמש ברכב לנסיעה יומיומית, אלא יותר כרכב פנאי.

[ אני פותח סוגריים רגע ורוצה לשאול: איך בכלל נוסעים בארץ עם המכוניות המדהימות האלו? כלומר, אין בעיה לנסוע ברכב, אך מה עושים כשצריך לחנות (ברחוב או באיזשהו חניון)? אין פחד מצרי עין שישרטו / יתעללו ברכב? הסוגייה הזו קצת מטרידה אותי האמת, כי כיף מאד נראה לי להפוף לבעלים של רכב יפה כזה, אך ממש לא כיף אם צריך לשמור אותו בחנייה הפרטית בבית... מה דעתכם? ]

SLS - מה כוונתך בכך שאחזקת הרכב מסובכת? אם אני מתכנן לנסוע ברכב לעתים רחוקות, האם עדיין תידרש תחזוקה רבה? אתה מתכוון לומר שנוצר בלאי בתדירות גבוהה יותר?

אגב, ראיתי כאן בפראג מכונית Skoda נפתחת עתיקה. רכב מהמם, שדי עונה על הצרכים שלי. הוא גם בעל מושב אחורי די מרווח, כך שאוכל אפילו לנסוע עם הילדים... :-)

הבעלים משתמש בו לעריכת סיורים ברחבי פראג לתיירים. הבעלים לא היה כל כך סימפטי, אז לא הצלחתי להוציא ממנו הרבה מידע, הוא אמר שרכב כזה עולה כ- 15 אלף יורו (הוא עצמו לא מעוניין למכור). מישהו מכיר את שם הדגם המדוייק? או יכול לספק יותר פרטים?

תמונות מצורפות...

skoda1.jpg

skoda2.jpg

skoda3.jpg

פורסם

אגב, ראיתי כאן בפראג מכונית Skoda נפתחת עתיקה. רכב מהמם, שדי עונה על הצרכים שלי. הוא גם בעל מושב אחורי די מרווח, כך שאוכל אפילו לנסוע עם הילדים... :-)

הבעלים משתמש בו לעריכת סיורים ברחבי פראג לתיירים.

בסוף גם נגלה שהוא נוסע בין 7-9 בבוקר, החצוף :lol:

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...