Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש נציג של אלבר בפורום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט נמאס לי מההתנהלות שלהם עד כדי כך שאני כבר שוקל לשלם את קנס היציאה ולברוח מהם.

לא יתכן שאקח רכבים בליסינג כגי לא להתעסק איתם ובפועל אני מתעסק בהם יותר מאשר ברכבים שאני קונה לבד.

כרגע אחרי שאתמול היה חסר נוזל בלמים באחת המכוניות וחיכינו לגרר שלהם משמונה בבוקר עד 4 אחר הצהריים (שתמיד עוד שעה הוא אצלנו ולמרות שהרכב היה מטר ממוסך מורשה שאלבר עובדים איתו אבל הם לא נתנו אישור להיכנס אליו) ואחרי שקיבלנו רכב שלא מתאים לעבודה (זקוקים לסטיישן וקיבלנו רגיל) מהבוקר אי אפשר לקבל אפילו תשובות מה קורה ומה הצפי. אחרי הרבה מאמץ והתערבות אישית שלי הצלחתי לקבל את שם המוסך בו האוטו נמצא אבל המוסך מסרב למסור פרטים אלא לאלבר שמסרבים משום מה לבקש אותם.

לי כבר ברור שעוד פעם עם אלבר לא אעשה שום עסקים כי חברה שגורמת נזק ללקוחותיה היא לא חברה רצינית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל השנים קניתי את הרכבים ישירות והפעם זו הפעם הראשונה שליסינג תפעולי יצא כדאי כלכלית לשני הפורדים (את הרנו עדיין קניתי כי יצא יותר משתלם כלכלית).

פורסם

לפני שאתה משלם את קנס היציאה מומלץ קודם לנסות גם להגיע גבוה יותר באלבר ואולי עד סוף החוזה אולי תזכה בשירות נורמלי +.

ויותר חשוב, תתייעץ עם עורך דין שיבדוק את תנאי העסקה, יכול להיות שיש לך עילה סבירה לביטול ללא קנס יציאה.

פורסם

ביום שעברנו לאלדן הפכתי להיות אדם רגוע בכל מה שקשור לרכב ליסינג .

לקח בדיוק סבב ליסינג אחד עם אלבר בכדי להבין שאליהם יותר לא חוזרים לעולם .

כן גם לי היו הרבה בעיות עם השרות של החברה ,כמו להיתקע עם רכב ללא מצבר באמצע הלילה ולקבל תשובה שניידת שרות תוכל להגיע רק בעשר בבוקר ,או לקבל חזרה רכב אחרי טיפול במצב מלוכלך יותר ממה שנשלח לטיפול ובנוסף ללא טאסות בכלל .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

למה אתם מלכלכים על אלבר, זה ממש לא יפה

הרי ידוע ששלמה סיקסט זה הכי גרוע, ורק אח"כ כל המתחרים. אני מבקש, כל חברה חוסר כבודה במקומה מונח:lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא צריך ליסינג, שוק הרכבים של 20-40 אלף יכול להספיק.

הרי בכל מקרה שוק הרכבים החדשים נופל כל פעם מחדש. אז למה לקנות כבר מודל חדש ואז להפסיד 15-30 אלף בשנה [במקרה הטוב].

קונים 2006 ואחרי שנתיים 2008 וככה עולים למעלה...הרי כסף לא גודל על העצים.

פורסם

אני קניתי אצלם (סניף עפולה) לפני חודש וקצת אוטו שנת 2009 בדקתי אותו בעיקר מכנית והוא היה טוב חוץ מצמיגים שברור שכל חברת ליסינג חוסכת בדברים האלה.

במקרה שלך אם לא תקבל איזה פיצוי נחמד נראה עדיף לך לצאת זה הפסד של זמן וכסף.

פורסם

אני ממליץ לך להבא לבדוק עם הליסינג שאנחנו עובדים איתו, תמיר השכרת רכב.

תשמע, אני נוסע ברכבי ליסינג כבר עשור וחצי, ראיתי הכל - אצלהם השירות באמת ברמה אחרת, החברה קטנה ושמים דגש על שירות מעולה (וגם המחיר סבבה).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני אבדוק איתם בגמר החוזה או כשישבר לי סופית מאלבר.

יומיים וחצי לרכב שלפני 5000 קילומטר עבר טיפול ונדלקה נורת נוזל בלמים.

בפתק שחזר איתו הסתבר שעשו בלמים כולל צלחות, החליפו משאבת מום ונוזל קירור (אל תשאלו אותי למה. לא היה חסר נוזל קירור ומן שנוסע על האוטו בודק כל יומיים מעבר לזה שהאוטו בקושי עם 20,000 קילומטרים).

פורסם
אני ממליץ לך להבא לבדוק עם הליסינג שאנחנו עובדים איתו, תמיר השכרת רכב.

תשמע, אני נוסע ברכבי ליסינג כבר עשור וחצי, ראיתי הכל - אצלהם השירות באמת ברמה אחרת, החברה קטנה ושמים דגש על שירות מעולה (וגם המחיר סבבה).

נקודות המבט השונה שלי. לא כצרכן ליסינג אלא כאחד שרכש מחברות הליסינג מספר לא קטן של רכבים. תמיד, הרכבים מהחברות הקטנות היו במצב מצוין לעומת אלו מהחברות הגדולות שהיה צריך לעבור 10 רכבים בכדי למצוא אחד במצב ששווה בכלל להתחיל לבדוק אותו. זה כמובן לא חוק אבל לרוב זה כך, החברות הקטנות דואגות הרבה יותר טוב לרכבים שלהם, מטפלים לפי הספר ולא לפי מכניקת שבר בחברות הגדולות (פשוט כי לחברות הקטנות אין רכב תחליפי בלי סוף כמו לחברות הגדולות).

פורסם

זהו שכחוכר אותי לא מעניין רמת הרכב כשיימכר אלא השירות שאני מקבל. אם איש שלי מפסיד יומיים עבודה אז לא עוזר לי שהרכב יימכר אחר כך במצב מעולה. אני פניתי לליסינג כדי להוריד לי את ההתעסקות הזו מהראש ושלעובדים שלי תמוד יהיה רכב זמין לעבודב ולא כדי לנסוע למכולת.

פורסם

אחד הדברים הטובים בשירות של תמיר הוא שהם לעולם לא משאירים אותך בלי רכב, ובד״כ החליפי ברמה גבוהה יותר (לאוקטביה מביאים לי חליפי אוונסיס, קאמרי, מאזדה 6 וכו׳)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שני, מאוחר מידי.

את הנזק גם לי וגם לכם כבר גרמתם. אני לא רוצה טיפול נקודתי אלא שדברים כאלה לא יחזרו על עצמם. אתם אלה שניסחתם את ההסכם כך שיגן עליכם אז לפחות בזה תעמדו.

• תוכן חדש...