Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי ברשת באתר יוטיוב סירטון ובו מתוארת תופעה שמתרחשת בדיוק 1:1 כמו אצלי בקמארו, מישהו ממביניי עניין וידע קצת בקריאת אנגלית יכול בבקשה לסייע לי להבין מה התקלה שם וכיצד היא נפתרה בסופו של דבר.

תודה רבה מראש והמשך שבת שלום לכולם.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_DwsxXNyG_4

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי מה שאני רואה מי שהעלה את הוידאו כותב בתגובה מאוחרת

"

it was the fuel pump."

זו הייתה משאבת הדלק

פורסם

לא ראיתי שם תיאור של הבעיה, אבל ממה שנראה לי (נא לקחת בערבון מוגבל) נראה שיש לו נפילת טורים בעמידה.

בתגובה האחרונה של יוצר הסרט הוא אומר שמקור הבעיה במשאבת דלק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כמה אתה רוצה על הרכב?

עזוב אותך מהרכב הזה רק צרות עושה לך לי לא איכפת אני כבר רגיל.

לחץ שמן ב200, מקטע, מקרקר, מתחמם, לא מדליק סיגרייה, לא מפרפר ב 7000 סל"ד השעון זמן מאחר ב 10 דק' הכל קטן עלי.

סמול בלוק ביג מדיום רייר באמת לא איכפת לי אני אוכל הכל.

פורסם
כמה אתה רוצה על הרכב?

לחץ שמן ב200, מקטע, מקרקר, מתחמם, לא מדליק סיגרייה, לא מפרפר ב 7000 סל"ד השעון זמן מאחר ב 10 דק' הכל קטן עלי.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::hihi:

פורסם
כמה אתה רוצה על הרכב?

לא שווה אבישי המצת לא עובד ,אין אפשרות להטעין את הפלאפון עדיף להוסיף עוד כמה שקלים לקנות אחת אם מצת תקין.

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

אצלי התופעה מופיעה בדיוק כפי שנראה בסירטון שצירפתי כאשר הטורים צונחים כמעט עד כדיי כיבוי הרכב ואז עולים חזרה אבל רק בהתנעה קרה בסרק לאחר שהרכב ישב כמה שעות ללא התנעה וכל זה מתרחש ממש רק בדקה הראשונה ולאחר מכן הטורים מתיצבים והמנוע נשמע טוב ועובד עגול, זה גם תסמינים של משאבת דלק לא מתאימה/תקולה או שאולי כיוון אחר?

פורסם

קובי, רכשתי מנוע צעדים חדש (לא משומש)בלי לחשוב פעמיים מכיוון שהרבה טענו שזה הכיוון העיקרי לבעיה בשל התסמינים שנראו/נשמעו ,אך לצערי שום דבר לא השתנה התופעה נשארה בדיוק כפי שהייתה לפניי כן עם המנוע צעדים הישן, יש לציין שגם במנוע הצעדים הישן וגם בחדש איני מצליח לראות/לשמוע את פעולתו בזמן פתיחת הסוויץ שלפי מיטב הבנתי הוא אמור לעשות תזוזה קלה קדימה/אחורה, תקן אותי עם אני טועה? יכול להיות שצריך לעשות איתחול/פעולה כלשהי ע"מ לגרום לו להתחיל לזוז?

פורסם

שלום לך -ציין מודל דגם ושנה ונעזור לך בכל מיקרה בדוק לחץ דלק בעזרת שעון הלחץ צריך להיות 39-42 שהמנוע פועל הלאה יש לאפס מנוע צעדים ולבדוק צינורות ואקום אולי יש יניקת אויר

פורסם

עופר, הרכב הוא שברולט קמארו שנת 92 דגם RS מנוע סמול בלוק 305 עם הזרקה חד נקודתית TBI , כיצד מתבצע איפוס/איתחול מנוע הצעדים ברכב הזה?

פורסם

מצאתי עוד סירטון הממחיש בדיוק את התופעה שמתרחשת אצלי ברכב בדקות הראשונות בהתנעה קרה בסרק, בבקשה:

אגב ,הסאונד שנשמע בסירטון שמפיק המנוע בזמן פעולתו זה הצליל המקורי שאמור להשמע במצב רגיל/תקין או שזה רעש של יניקת אוויר לא מבוקרת בשל כך שהבית פילטר אוויר מנותק מה-TBI /מצערת?

מה דעתכם על אורך הסטרטר לפניי התנעה קרה, זה מצב תקין ברכב הנ"ל או קצת ארוך יותר מהרגיל?

פורסם

המנורה Service Engine בלוח שעונים עובדת?

היא נדלקת בזמן התקלה?

יש מתחת לדשבורד שקע עם 12 חיבורים?

אם כן אתה יכול להוציא בעצמך קוד תקלה מהמחשב.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

היי כיול מנוע צעדים=נתק את כבל המצבר למשך מס דקות חבר בשקע הדינוסטיקה גשר בעדרת חוט חשמל חבר את המצבר ופתח את מתג ההתנעה המנורה הצהובה תתחיל לאותת סגור את מתג ההתנעה נתק את הגשר בשקע והתנע מנוע הצעדים יתאפס לאחר מס שניות בדקתה לחץ דלק?

• תוכן חדש...