Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד מישהו פה חושב שהגולם התעלה על יוצרו ?

new-gen-skoda-octavia-2013.jpeg

לדעתי, הרבה יותר יפה ומקורית מהגולף/A3 עליהן היא מתבססת (MQB) - אני מחכה ל RS !!

http://www.autoevolution.com/news/new-2013-skoda-octavia-teaser-released-48498.html

http://loadinform.com/2013-skoda-octavia/

...CASKA for life

פורסם

מזכירה לי את הפאביה הקודמת,זה ככל הנראה הקונספט(קדם ייצור),אני זוכר איך חיכיתי לסובארו בגלל הקונספט:

subaru_impreza-concept_f34_ns_111810_717.jpg

ובסוף קיבלנו את זה:

2012-Subaru-Impreza-9-625x435.jpg

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

סביר להניח שימשיכו עם הTSI האלה שלהם.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
WOW

אין ספק שאם הדבר הזה יוצא לייצור סדרתי אני משנה את דעתי לחלוטין על סקודה . יש פרטים על האיברים הפנימיים ?

זו לא פעם ראשונה שסקודה יוצאת בעיצוב מוצלח יותר משל האמא VW, לדעתי הסקודות יפות ומעוצבות יותר מהVW המקבילות.

למען האמת, אם תסתכלו אחורה כעשור, הבורה לעומת האוקטביה. די ברור שהבורה מתאימה לקו העיצובי של סקודה וזה של האוקטביה מתאים לגולף/פסאט. לדעתי ראו בחברת האם שהעיצוב של האחות הקטנה מוצלח יותר ופשוט החליפו עם העיצוב המשעמם שלהם.

מבחינת קרביים, בטח אותה נוסחא של חברת האם.

פורסם

אותי מעניינת יותר סקודה ראפיד, דגם חדש של סקודה שיעמוד בין אוקטביה לפאביה (ויהיה בערך בגודל של אוקטביה דור 1).

Skoda-Rapid-EU-2.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם אני לא טועה בזכרוני, הוא מבוסס על פלטפורמה דיי מיושנת של סיאט ולא באמת משכנע כפי שהעיצוב מרמז. לא ככה ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מה רע בפלטפורמה מיושנת של סיאט?

כל עוד לא דוחפים לא את השילוב TSI+DSG, ומסתפקים במנוע אטמוספרי וגיר ידני או אוטומטי פלנטרי, יהיה בסדר.

זה דגם שנועד להיות זול, ואם תמחור נכון, יכול להיות להיט כאן.

בעצם גם אם יחזירו לכאן מיצובישי לנסר קלאסיק, וימכרו אותה עם מנוע 1.6 וגיר ידני ב90 אש"ח, זה יכול לתת פייט רציני לכל הסופרמיני ה"זולות"

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מה רע בפלטפורמה מיושנת של סיאט?

כל עוד לא דוחפים לא את השילוב TSI+DSG, ומסתפקים במנוע אטמוספרי וגיר ידני או אוטומטי פלנטרי, יהיה בסדר.

זה דגם שנועד להיות זול, ואם תמחור נכון, יכול להיות להיט כאן.

בעצם גם אם יחזירו לכאן מיצובישי לנסר קלאסיק, וימכרו אותה עם מנוע 1.6 וגיר ידני ב90 אש"ח, זה יכול לתת פייט רציני לכל הסופרמיני ה"זולות"

אני לא בטוח שאני אישית רוצה לחזור לתקופה שמנוע אטמוספרי וגיר אוטומטי בזבזני היה האופציה היחידה לאנשים רגילים. יש מה לשפר בTSI+DSG, אבל אני אישית יעדיף אותם. אלא אם התכוונת למחיר, שאז תמחק כל מה שאמרתי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

רק לי זה מזכיר לאון דור קודם?!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
רק לי זה מזכיר לאון דור קודם?!

האמת, לא חשבתי על זה לפני כן, עכשיו שאמרת את זה, זה מזכיר מאוד.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...