Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם זקני הפורום.

העכבר, ז"ל, היה תוצרת microsoft מדגם 5000 BT.

העכבר היה מעולה, עד ליום שחימם את עצמו לדעת (קצר חשמלי).

לא מצאתי עכבר זה במחיר שפוי, בתקופתו, אז קניתי את microsoft 4000. מה שהתברר כרכישה לא מוצלחת.

ה5000 שעבד על BT- היה בו את כל מה שהייתי צריך- גלילה נוחה, לחיצת הגלילה בניצב הייתה מצוינת, ולחצן ה"חזור". החסרון שנוצר רק לאחר שהתחלתי להשתמש באוטוקאד- אין גלילה לצדדים. כיום מחירו בחנויות: 140-160 ש"ח.

ב4000 שעבד על מתאם- דומה מאוד בתכונותיו ל5000, עם תוספת קטנה- גלילה לצדדים. הבאסה איתו הייתה שהלחיצה בניצב על לחצן הגלילה היה קשה ולא נוח, והרבה פעמים מלווה תוך כדי גלילה ועקב כך הדף היה זז והלחיצה לא הייתה מתבצעת במקום הרצוי. תופעה זו מופיעה הרבה בביקורות בזאפ, כך שזה לא רק אצלי. מחירו- כ100 ש"ח.

אני מחפש עכבר טוב, אלחוטי קטן (למחשב נייד), עם עדיפות לBT אך לא חובה, שיכלול: גלילה ל4 הכיוונים (ושלא יהיה רועש), לחצן גלילה בניצב שיעבוד כמו שצריך, ולחצן אחד בצד העכבר ל"חזור". כל דבר מעבר- בונוס מבחינתי. אבל בוא לא נגזים.

השאיפה היא לא לעבור את התקציב של 200 ש"ח. יש חיה כזו?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
Logitech m705 יש לי כזה גם במשרד וגם בבית, יש בו את כל התכונות חוץ מהBT אבל הדונגל שלו הוא מינימליסטי.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

יש לי את ה-6000, אני לא חושב שהוא שונה מה-4000 באיזו שהיא תכונה חשובה.

מאוד מרוצה מהעכבר ומיכולת העקיבה שלו על כל משטח שהוא.

רק בזכותך גיליתי היום שקיימת גם גלילה לצדדים :-D:lol:

גם פה היא לא ממש מוצלחת, אבל לא נראה לי שיש איזו גלילה מוצלחת לצדדים.

תכל'ס, כמה כבר צריך גלילה לצדדים? עדיף להקטין את הטקסט,

בשביל זה יש מסך ביחס רחב (16:9 / 16:10).

(אגב, לחצני ה"קדימה" וה"חזור" הם ההמצאה הכי גדולה מאז הלחם הפרוס.

לא יכול לחיות בלי זה...)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לdorosen, העכבר שהצעת, הוא בגודל רגיל? או קטן (בדומה לעכברים של מחשבים ניידים שקטנים בשביל הניידות)?

לhans, יש יותר מ4 עכברים שעונים לשם הדגם הזה. אשמח אם תציין לאיזה מהם התכוונת.

בגדול, לחצן הגלילה לצדדים בד"כ מרגיש פחות טבעי בגלל שמדובר בתנועה לצדדים בשביל האצבעות. לפחות בהתחלה. יותר חשוב לי לדעת איך הלחיצה בניצב של הגלגלת (למשל כשמקליקים על קישור ורוצים שיפתח בכרטיסייה חדשה)?

אכן אתה צודק לגבי גלילה לצדדים וגודל מסך. אבל העכבר הזה ישמש אותי גם באוטוקאד ועוד תוכנות שבהן נדרשת גלילה לצדדים ולא רק מעלה- מטה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא קצת יותר גדול מעכבר לנייד, אבל אני לוקח אותו איתי לכל מקום בלי בעייה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

לhans, יש יותר מ4 עכברים שעונים לשם הדגם הזה. אשמח אם תציין לאיזה מהם התכוונת.

בגדול, לחצן הגלילה לצדדים בד"כ מרגיש פחות טבעי בגלל שמדובר בתנועה לצדדים בשביל האצבעות. לפחות בהתחלה. יותר חשוב לי לדעת איך הלחיצה בניצב של הגלגלת (למשל כשמקליקים על קישור ורוצים שיפתח בכרטיסייה חדשה)?

אכן אתה צודק לגבי גלילה לצדדים וגודל מסך. אבל העכבר הזה ישמש אותי גם באוטוקאד ועוד תוכנות שבהן נדרשת גלילה לצדדים ולא רק מעלה- מטה.

צודק, מצטער, הכוונה לעכבר הראשון ברשימה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739195

הלחיצה בניצב לא מוצלחת, אני לא משתמש בה.

מכיוון שציינת אוטוקאד ושאר ירקות, כנראה שאתה זקוק למשהו אחר.

העכבר עצמו גדול יותר מעכבר לנייד, אבל לי זה לא מפריע.

מבחינה ארגונומית הוא מאוד נוח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

לחברה נפטר העכבר(חוטי,מהאלה של פעם:lol:),

צריך עכבר עם קליטה טובה(לא שזה גורלי כי המחשב הוא נייח ונמצא מתחת לשולחן),שיהיה נוח (הזכירו פה כפתורי קדימה\אחורה יהיה נחמד) ואם יש מצב אז שיהיה גם בצבעים שונים(האישה אוהבת סגול ווורוד):-D.

התקציב כמובן הוא לאחד שלא יעשה בעיות ולא יגרום לי לקבל בראש על איכות הקנייה.

אפשר גם סט עם מקלדת,לי אישית יש מייקרוסופט שקניתי לפני 4 שנים ולא הייתה אף מעידה.

תודה רבה!

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אף אחד לא רכש בשנה האחרונה עכבר או סט עם מקדלת שיכול להמליץ?:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מה היתרון של עכבר אלחוטי, במיוחד למחשב נייח?

אני יכול לחשוב רק על חסרונות.

1. יותר יקר.

2. דורש סוללות.

3. עוד פריט שיכול ללכת לאיבוד בקלות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני משתמש לנייד בanywhere MX של logitecH. דונגל פיצי. חיי סוללה מאוד ארוכים, ועובד על כל משטח. גם זכוכית, יש גרסא לנייד ובית.אחת הקניות המוצלחות שלי. לנייח אני משתמש בעכבר חוטי, אז זה לא רלוונטי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
מה היתרון של עכבר אלחוטי, במיוחד למחשב נייח?

אני יכול לחשוב רק על חסרונות.

1. יותר יקר.

2. דורש סוללות.

3. עוד פריט שיכול ללכת לאיבוד בקלות.

אם היית רואה את המחשב שלי בעבודה, כאן כל דבר אלחוטי מתקבל בברכה, יש כל כך הרבה כבלים שהכל מתבלגן על השולחן

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בנוסף, עם הדונגלים הזעירים שיש היום,

אתה לא צריך לנתק כלום כשהמחשב הנייד יוצא ונכנס לתיק.

עכבר חוטי דורש ניתוק וחיבור מחדש בכל תזוזה. חוטים זה רע.

פורסם
Logitech m705 יש לי כזה גם במשרד וגם בבית, יש בו את כל התכונות חוץ מהBT אבל הדונגל שלו הוא מינימליסטי.

+++++

מאוד אהבתי את ה-Logitech MX1000 אבל כבר אי אפשר למצוא היום

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...