Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אם זה תוכן כשר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

במקור יום כיפור מכיל חמישה איסורים:

אכילה ושתייה, סיכת הגוף בשמן, רחיצה, נעילת נעל עור וקיום יחסי מין (מתקשר לסעיף 2 :twisted:) .

ישנן עדויות על כך שיהודים אשכנזים היו צופים בשידורים מוקלטים בYES מקס, בעוד שבעדות המזרח היה מקובל לצפות בHOT מג'יק.

מה זו השאלה ה(סלח לי) טפשית הזו? רוצה- תצפה, לא רוצה- אל תצפה.

לצום ובקביל לצפות בתוכן המוקלט "רק כי הוא מוקלט" מחטיא את המטרה. אין הבדל בין לצפות בסרט בDVD, במחשב, בערוץ אלג'זירה או בממיר המקליט של יס.

מנצל"ש- האם מותר לחמם במיקרו אוכל שהכנתי לפני כניסת יום כיפור?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הוא לא שאל אם מותר הוא שאל אם אפשר

וזאת מכיוון שהמדינה הפאנטית שלנו משביתה הכול ביום כיפור כולל את שידורי הVOD (וזה באמת טיפשי, אם אתה צם לא אמור להזיז לך בשום צורה אם הVOD פעיל או לא)

פורסם

הוא שאל האם מבחינה טכנית חברת התוכן לא חוסמת את התכנים המוקלטים, סה טו. הוא לא שאל אם זה מותר מבחינת דתית.

אגב אני מבין את חסימת התוכן בVOD ביום השואה, וביום הזכרון, ותומך בה, אבל חסימת התוכן ביום כיפור זו כפייה דתית במיטבה.

פורסם
הוא שאל האם מבחינה טכנית חברת התוכן לא חוסמת את התכנים המוקלטים, סה טו. הוא לא שאל אם זה מותר מבחינת דתית.

אגב אני מבין את חסימת התוכן בVOD ביום השואה, וביום הזכרון, ותומך בה, אבל חסימת התוכן ביום כיפור זו כפייה דתית במיטבה.

למה זה מוצדק?

הייתי מבין את ההצדקה אם מישהו היה צריך לעבוד בשבילך בשביל שתצפה אבל זה שיש יום אבל זה לא אומר שאתה צריך לכפות אותו על אנשים(אתה הרי לא יכול להגיד לבן אדם איך הוא צריך להתאבל ואם בכלל) ואני חושב שזאת כפייה לא פחות מאשר לחסום ביום כיפור.

פורסם

בעיני, חסימת תוכן ששילמת בעבורו מכל סיבה אידאולוגית היא פסולה, כולל בימי זכרון למיניהם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
במקור יום כיפור מכיל חמישה איסורים:

אכילה ושתייה, סיכת הגוף בשמן, רחיצה, נעילת נעל עור וקיום יחסי מין (מתקשר לסעיף 2 :twisted:) .

ישנן עדויות על כך שיהודים אשכנזים היו צופים בשידורים מוקלטים בYES מקס, בעוד שבעדות המזרח היה מקובל לצפות בHOT מג'יק.

מה זו השאלה ה(סלח לי) טפשית הזו? רוצה- תצפה, לא רוצה- אל תצפה.

לצום ובקביל לצפות בתוכן המוקלט "רק כי הוא מוקלט" מחטיא את המטרה. אין הבדל בין לצפות בסרט בDVD, במחשב, בערוץ אלג'זירה או בממיר המקליט של יס.

מנצל"ש- האם מותר לחמם במיקרו אוכל שהכנתי לפני כניסת יום כיפור?

עם כל הכבוד להודעה הזו, זה FAIL במיטבו :). שירות VOD לא יהיה פעיל ביום כיפור ומכאן נובעת השאלה.

אני אומנם לא ביררתי זאת לעומק, אבל אני מאמין שהסרטים המוקלטים יהיו נתונים לצפייה. רבאק, הקלטתי כבר איזה שישה סרטים !

פורסם
בעיני, חסימת תוכן ששילמת בעבורו מכל סיבה אידאולוגית היא פסולה, כולל בימי זכרון למיניהם.

כל הסוחרים הפרטיים, שסוחרים דרך הבנקים הישראליים, חסומים לפעילות מסחר ביום זה. זה בהחלט, לדעתי, ביזיון.

פורסם

אני אומנם לא ביררתי זאת לעומק, אבל אני מאמין שהסרטים המוקלטים יהיו נתונים לצפייה. רבאק, הקלטתי כבר איזה שישה סרטים !

מנסיון רב שנים ככופר אז אני אומר בוודאות שהתוכן זמין(אלה אם שינו את הכללים השנה).

פורסם

ז"א שכפייה לא מפריעה לך, אלא רק כפייה דתית?

כמו שאתה מכבד ומבין את ביטול הVOD ביום הזיכרון, נסה לכבד ולהבין את החסימה ביום כיפור.

על אותו משקל אפשר לומר "אם אתה מתאבל על חיילינו לא צריך להפריע לך אם הVOD פועל או לא".

לא צריך לקפוץ ולזעוק "כפייה דתית" על כל דבר.

שלא ישתמע מכך שאין לי כבוד לאחד מכל הימים המדוברים.

ולגבי הכותרת- "האם יס חוסמים את שידורי הVOD ביום כיפור" היה נשמע יותר ברור. ותחשבו על זה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני באותה דעה של "נהג מתחיל", בכללי אני נגד הכפייה הדתית שיש פה בארץ.

הדתיים דורשים מכולם לכבד את הדת אבל לא מחזירים באותה מטבע.

לדוגמא - למה לכול השדים והרוחות אין תחבורה ציבורית בשבת? מי שדתי שלא יעלה לאוטובוס! לי לא מפריע שהוא קם להתפלל, לא רואה סיבה שאמור להפריע לו שאוטובוס נוסע ברחוב בדיוק כמו כול רכב אחר.

מעלים את מחירי הדלק כביכול כדי שאנשים ייסעו יותר בתחבורה ציבורית, אוקי, אז מה אני אמור לעשות מצהרי יום שישי עד מוצ"ש, לשבת בבית?

מצד אחד הם דורשים לכבד את הדת ומצד שני מי שחילוני לא מקבל מהם שום כבוד בחזרה, אני לא אומר להם למי להאמין ובמה להאמין, למה להכריח אותי - אזרח שומר חוק ומשלם מיסים כחוק, ששירת שירות צבאי מלא, שעושה מילואים - להיות כבול למשהו שאני לא רוצה?!

פעם אחרונה שבדקתי המדינה עוד לא הייתה מדינת דת, למרות שככה מתנהגים פה.

יום כיפור לא יום כיפור, תכלס למי אכפת? אני לא צם וזה לא באמת מזיז לי היום הזה, אבל אני כן מכבד את מי שצם ולא אומר לו לא לצום ומדליק מנגל בצהריים, למה צריכים לחסום את כול השידורי טלויזיה? ועוד את הVOD שזה משהו שאני עוד משלם עליו!

(כותב שורות אלו למד בבתי ספר דתיים החל מיסודי עד תיכון)

• תוכן חדש...