Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בקריות ויש לנו צמוד לבניין 8 חניות , הוצאתי תשריט בית משותף וראיתי שהשטח הזה שייך לבניין, והחניות נמצאות בתוך גבול המגרש. שכנים מבניין ליד מחנים אצלנו כל הזמן את המכוניות ולנו אין מקום.

השארנו להם המון פתקים על האוטו וזה לא עוזר.

פעם אחת אפילו אחד חנה עקום על 2 חניות ושפניתי אליו הוא איים עליי,קראתי למשטרה ,הסברתי הכל לשוטר,הראיתי לו את התוכנית של הבניין, והתגובה הייתה " אני מצטער אני לא מבין בתוכניות בניין" ואישר לבחור לחנות אצלנו .

מה עוד יכולים לעשות? העירייה לא עוזרת

פורסם

אני במקומך, מאגד את כל השכנים ומסביר להם את הבעיה.

הנושא בהחלט מטריד ומציק ותמורת כ-5000 ש"ח (תבדוק אותי) ניתן להתקין שער חשמלי טוב ואיכותי רק עבור דיירי הבניין.

אז כן, זה עולה כסף, אך כל שכן יתרום סכום חד פעמי של כ-400-500 ש"ח (תלוי במספר הדיירים בבניין) ופתרתם את הבעיה.

גם לי היתה בעיה כזו עד לפני כמה חודשים, ולפני חודשיים התקנתי מחסום מכני ידני (בצורת איקס מברזל) תמורת 600 ש"ח כולל

התקנה. מאז יש לי שקט ואף אחד לא מתקרב או חוסם לי את החניה.

תאמין לי שזה שווה את השקט הנפשי ואת בזבוזי הזמן של להתקשר לעיריה, למשטרה, או לחפש בין דלתות השכנים באמצע הלילה

ולהתדפק על הדלתות.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אם תגיש תלונה במשטרה על השגת גבול (לא בטלפון, לגשת לתחנה -להתייבש בתור ולהגיש תלונה), יהיה כבר מישהו בכיר יותר שיבחן לעומק מה כתוב בתוכניות ובהתאם לכך יתייחס לתלונה שלכם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אני במקומך, מאגד את כל השכנים ומסביר להם את הבעיה.

הנושא בהחלט מטריד ומציק ותמורת כ-5000 ש"ח (תבדוק אותי) ניתן להתקין שער חשמלי טוב ואיכותי רק עבור דיירי הבניין.

אז כן, זה עולה כסף, אך כל שכן יתרום סכום חד פעמי של כ-400-500 ש"ח (תלוי במספר הדיירים בבניין) ופתרתם את הבעיה.

גם לי היתה בעיה כזו עד לפני כמה חודשים, ולפני חודשיים התקנתי מחסום מכני ידני (בצורת איקס מברזל) תמורת 600 ש"ח כולל

התקנה. מאז יש לי שקט ואף אחד לא מתקרב או חוסם לי את החניה.

תאמין לי שזה שווה את השקט הנפשי ואת בזבוזי הזמן של להתקשר לעיריה, למשטרה, או לחפש בין דלתות השכנים באמצע הלילה

ולהתדפק על הדלתות.

אם תגיש תלונה במשטרה על השגת גבול (לא בטלפון, לגשת לתחנה -להתייבש בתור ולהגיש תלונה), יהיה כבר מישהו בכיר יותר שיבחן לעומק מה כתוב בתוכניות ובהתאם לכך יתייחס לתלונה שלכם.

.

אם יש לך טאבו שמאשר שהחניה היא שלך בלבד אז זאת השגת גבול , במידה ואין לך טאבו כל אחד יכול לחנות בחניה הזאת

פורסם

לפי מה שמשתמע מדבריך, השטח של החניה שייך לדיירי הבניין, משמע חניה משותפת אך ורק לדיירי הבניין.

אם אתה לא סגור גם על זה - שאל עו"ד שמתמחה במקרקעין, הוא יגיד לך באופן מוחלט ובטוח (יש לי חבר מאוד טוב שגם עו"ד

במקרקעין וגם שמאי במקצועו בחברה מכובדת וגדולה, תרגיש חופשי לשלוח לי הודעה פרטית אם אתה רוצה את הפרטים שלו ע"מ

להתייעץ עמו).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אם יש לך טאבו שמאשר שהחניה היא שלך בלבד אז זאת השגת גבול , במידה ואין לך טאבו כל אחד יכול לחנות בחניה הזאת

לא נכון - לא מדוייק.

הוא כתב בהודעתו הראשונה שלפי התשריט השטח שייך לבניין בו הוא גר - משמע, השטח הזה שייך אך ורק לדיירי הבנין בו הוא גר ורק להם זכות שימוש בו. אין חובה שהשטח יהיה שייך לדייר ספציפי, די בכך שהוא שייך לבנין.

לאף אחד מבנין אחר אין זכות שימוש בשטח הזה. אם דייר מבנין אחר חונה שם, משמע, הוא משיג גבול.

לצורך הענין, גם אם הומלס יחליט לישון בחצר שלהם - גם הוא משיג גבול.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הבעיה הייתה קיימת גם אצלנו , והרי הפתרון (250 שקל, ומנעול ) תכלס צריך את זה לכמה חודשים אח"כ השכנים לומדים כבר.

וזה קצת מטריד לעול את זה כל פעם , אבל זו הדרך לדעתי.

1808-parking-barrier-lock-wheel-clample-boot-traffic-safety-11.jpg

SCANSPEAK

פורסם

אם השטח שייך לכל דיירי הבניין, מי רשאי להגיש תלונה על השגת גבול, כל דייר, או רק נציגות נבחרת מטעם הדיירים. ואם כבר, האם דייר בבניין יכול לאשר לאדם זר לחנות בחנית הבניין.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

כשהשטח שייך לכל דיירי הבנין, דייר לא יכול לאשר למישהו זר לחנות שם.

לכאורה, כל דייר בבנין יכול להגיש תלונה על השגת גבול. רצוי רק לברר קודם לכן שאתם לא מתלוננים על רכב של אורח אצל אחד מדיירי הבנין.

בהתנהלות תקינה בין דיירי בנין, לא אמורה להיות מניעה שאורח של אחד הדיירים יחנה בבנין, אבל את ההסכמות לכך צריכים לגבש הדיירים בינם לבין עצמם ולהעלות על הכתב בפרוטוקול אסיפת דיירים.

.

פורסם

רק תיקון קטן - מדובר בהסגת גבול (מלשון נסיגה - הזזת הגבול לאחור) ולא השגת גבול .

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על כל התגובות

העירייה לא מאפשרת מחסום חשמלי כי החנייות נמצאות אחרי המדרכה, לשים עמוד כמו בתמונה זו גם בעיה, כי יש לנו 8 חניות ו 9 דיירים, לא לכולם יש מכוניות אבל בטוח יהיה ריב, פיקוח עירוני לא יכול לתת דו"ח?

פורסם
לא נכון - לא מדוייק.

הוא כתב בהודעתו הראשונה שלפי התשריט השטח שייך לבניין בו הוא גר - משמע, השטח הזה שייך אך ורק לדיירי הבנין בו הוא גר ורק להם זכות שימוש בו. אין חובה שהשטח יהיה שייך לדייר ספציפי, די בכך שהוא שייך לבנין.

לאף אחד מבנין אחר אין זכות שימוש בשטח הזה. אם דייר מבנין אחר חונה שם, משמע, הוא משיג גבול.

לצורך הענין, גם אם הומלס יחליט לישון בחצר שלהם - גם הוא משיג גבול.

.

בטח שיש חובה לרשום שטח חנייה לדייר ספציפי, כל עוד זה לא רשום על שמו השטח שייך לציבור

פורסם
בטח שיש חובה לרשום שטח חנייה לדייר ספציפי, כל עוד זה לא רשום על שמו השטח שייך לציבור

שטות ממדרגה ראשונה.

בהנחה שאתה גר בבית משותף, אם אלך לפי דבריך, החצר שלך שייכת לציבור כי היא לא רשומה על שם דייר ספציפי.

חצר שייכת לכלל הדיירים בבנין. מקלט שייך לכלל הדיירים בבנין, גג המבנה שייך לכלל הדיירים בבנין. מקומות חניה שלא הוצמדו לדירה מסויימת, הם מקומות השייכים לכלל דיירי אותו בניין.

בבנינים חדשים, יש קבלנים שמשאירים מספר חניות לא מוצמדות לדירות, ע"מ להשאיר מקום חניה לאורחים של דיירי הבנין.

בהסכמת כל בעלי הדירות בבנין, ניתן להצמיד חלק מן הרכוש המשותף לדייר ספציפי ואף לרשום זאת בטאבו על שמו.

.

• תוכן חדש...