Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לבעלי ראלי.

כאשר הראלי שלי מגיע לחום עבודה מקסימלי השעון עומד טיפה מתחת לקו שלפני אדום (כלומר ברבע האחרון)

רציתי לדעת אם לכל בעלי הראלי הדבר זהה פחות או יותר...באותו טווח חום.

נ.ב.

כאשר המנוע נכנס לפעולת קירור החום יורד לקצת מעל חצי ואז חוזר לאיזור הקבוע שלו..

האם גם אצלכם זה כך?

תודה

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

106 אבל אני יודע מהתעסקויות עם פיג'ואים וסיטרואנים למיניהם שהצרפתיות עובדות בחום גבוה יחסית לשאר הרכבים האירופאים....אבל..נראה שלפי מה שאתה אומר האוטו שלך קצת יותר "חם"...כבר בדקת רדיאטור וכו'?

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

שמע ,

עקרונית המצב הזה אמרות לקרות בשיא החמסיון בפקק עם מזגן ,

אם זה קורה לך סתם ככה בחורף ולא ביותר מדי פקקים יש פה בעיה לדעתי ,

אולי זה משהו קטן כמו יוניט שמתחיל לעבוד מאוחר מדי או דברים יותר רציינים .

בדיקה חשובה שחשוב שתעשה עכשיו:

תבדוק טוב טוב האם יש לך שמן במים ... זה יופי כמו טחינה כזאת , תכניס אצבע ותראה איך מצב המים ,

אם המים בסדר זה כנראה משהו קטן .

פורסם
תבדוק טוב טוב האם יש לך שמן במים ... זה יופי כמו טחינה כזאת , תכניס אצבע ותראה איך מצב המים ,

מזה אומר? כשתיקנתי את מיכל העיבוי , שפכתי את כל המים על המדרכה ואחרי שהם התיבשו ,שמתי לב לכתם לבן על המדרכה (כמו שכבת אבנית כזאת , קשה שאפשר לפורר)

האם זה נורמלי...? :roll:

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

אולי ..

אני לא יודע .

אני יודע שיש טחינה בתוך המים עצמם , קל מאד להרגיש את זה ולראות את זה ... זה באמת כמו חומוס/טחינה כזה , מעיין עיסה ... זה בעצם השמן שצף מעל המים .

פורסם
106 אבל אני יודע מהתעסקויות עם פיג'ואים וסיטרואנים למיניהם שהצרפתיות עובדות בחום גבוה יחסית לשאר הרכבים האירופאים....אבל..נראה שלפי מה שאתה אומר האוטו שלך קצת יותר "חם"...כבר בדקת רדיאטור וכו'?

האוטו שלו לא חם ולא כלום

סטנדרתי ותקין לחלוטין

חום עבודה בראלי הוא בערך קצת מתחת לשלושת רבעי המחוג

וגם בשלושת רבעי

מעל לזה יש מה לדאוג.. מתחת פשוט לא!

• תוכן חדש...