Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקרי "מכונית החלומות" - 350000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

אילו היו לך כ-350000 ש"ח, "מכונית החלומות", שהיית קונה היא:  

147 הצבעות

1. 1. אילו היו לך כ-350000 ש"ח, "מכונית החלומות", שהיית קונה היא:

• אאודי A4 3.0Q או קבריולה
    • אאודי TT 180
    • ב.מ.וו 325 או 320 קופה
    • ב.מ.וו Z4 2.5
    • הונדה S2000
    • וולבו S60 T5
    • יגואר S-TYPE 2.5
    • סאאב 9-3 ארו או קבריולה
    • סאאב 9-5 וקטור
    • קאדילק CTS

פוסטים מומלצים

פורסם

הסקרים הבאים כוללים מכוניות אשר המכנה המשותף היחיד לכולן הוא סכום הכסף שהן עולות כחדשות בארץ ישראל. עליכם לבחור את הדגם שהייתם רוצים לעצמכם לו היה לכם הכסף הזה להוציא (אך ורק על רכב חדש, כמובן). לתשומת לבכם לא כל דגמי המכוניות הוכנסו לסקר, מפאת חוסר מקום ועניין. לשם הנוחות לכל סכום כסף ניתן להוסיף או להוריד כמה עשרות אלפי שקלים, כך שלא תמיד האפשרויות יעלו בדיוק את סכום הכסף שבכותרת. הדגמים המוצגים כאן הם ברמת הגימור הגבוהה ביותר הנכנסת לתקציב (לרוב זו רמת הגימור הבסיסית או קצת מעליה - במכוניות ברמות המחיר האלו עלויות שידרוג רמת הגימור יכולות להגיע לעשרות ומאות אלפי שקלים).

והנה הסקר השמיני:

שימו לב - התמונות להמחשה בלבד

אילו היו לך כ- 350000 ¤ , "מכונית החלומות" שהיית קונה היא:

א. אאודי A4 3.0Q או קבריולה

a4cab.jpg

ב. אאודי TT 180

tt.jpg

ג. ב.מ.וו 325 או 320 קופה

325.jpg

ד. ב.מ.וו Z4 2.5

z425.jpg

ה. הונדה S2000

s2000.jpg

ו. וולבו S60 T5

s60t5.jpg

ז. יגואר S-TYPE 2.5

stype3.jpg

ח. סאאב 9-3 ארו או קבריולה

saab93cab.jpg

ט. סאאב 9-5 וקטור

saab95a.jpg

י. קאדילק CTS

cts.jpg

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הצבעתי לS2000, ההתלבטות הייתה בינה ובין הבמוו, ובסוף הלכתי על ההונדה. היא חזקה יותר ומהנה יותר לנהיגה (ע"פי קריאת מבחנים), ופרט שלי היא שההונדה לטעמי יפה יותר מהבמוו.

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

כמו תמיד,הייתה לי דילמה:

Z4 vs S2000

התלבטתי..התחבטתי..ובסוף החלטתי...Z4!! :-D

היא לא נופלת מההונדה בתחום הביצועים,ונותנת איכות גרמנית כמו שאני אוהב.

כמו כן,לדעתי העיצוב שלה יותר יפה ויותר מיוחד מזה של ההונדה.

אז תנו לי Z4 בבקשה.

שחורה.

:lol:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

התלבטתי בין ה-אודי 3.0Q,וולוו S60 T5 והקאדילק.

שלושתם חזקות,יפות,מפוארות אבל אחת מפה...קצת מבוגרת בשבילי...והיא הקאדילק.

אני בחרתי את האודי על פני הוולוו,מכיוון שאני מכיר טוב יותר את האודי,ומה לעשות,לא נסעתי/נהגתי בגרסה הזאת של הוולוו.

פורסם

רוני , סקר קשה , קשה :wink:

Z4. הבחירה שלי.

לארוז לי , אחת בצבע אפור. (כמו בתמונה המצורפת)

Z4.jpg

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אחת S2000 בשחור בבקשה.

ולא רק בגלל הסאונד המטריף של 9000 סיבובים בדקה.:vamp:

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

Z4

מנוע מדהים עם רצועת כוח מטורפת שמתחילה ב3500 ונגמרת בטירוף של 190 כ"ס שמסחררים את הצמיגים האחוריים הנעולים על ג'אנט יפהפה!! ואם כבר דיברנו על יופי, ה Z4 מעוטרת בקווים אווירודינמיים המשלימים את הצורה הקרבית של הרכב כולו!

רודסטר דו מושבית טופלס המסעירה את הרגשות, וכולנו יודעים שרגש הוא הסיבה לקניית מכונית!

האדרנלין רץ רק מלכתוב עליה!!!!

:twisted:

למה לא S2000 -

היא יפה ומושכת, היא יציבה וסלחנית, היא מהירה, היא חזקה, יש לה מנוע מטורף (שזכה בפרסים רבים) ודווקא בגלל המנוע לא הייתי בוחר בה! הכוח שלה רק מתחיל ב7500 !!!!!!!! למה מי מת ?!?!

צריך לשמור אותה ברצועת כוח המטורפת הזו (שיא כוח סוס ב8300 ומנתק ב9000) כדי לשחק איתה כמו שצריך, עם החלפות הילוכים תכופות מאוד ! מבאס!

מטורפים היפנים האלה!!!

פורסם

הונדה s2000 כמובן........ על עוד אני צעיר בלי משפחה ואני לא רוצה שכל מיני חארות יתעלק לי על 350 אלף שקל (משהו עם 4 מושבים מיותרים) אני רוצה מכונית ספורט ורק מכונית ספורט! וכמה שיותר מהירה ומהנה לנהיגה ה-s2000 הייתה התשובה בשבילי, נאלצתי לוותר על הסמל של ב.מ.וו כי ה-s2000 פשוט עושה לי את זה יותר.

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

אודי A4 קבריולה

הרבה כח הרבה יופי הרבה VW

מי צריך לבקש יותר

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

למה לא S2000 -

היא יציבה וסלחנית

אלו הן שתי התכונות הכי הפוכות מאשר ה S2000.

האוטו הזה לא סלחן בכלל, ולכן נחשב כרכב מסוכן כ"כ, ובנוסף על כך - הוא לא יציב מאוד, זוהי אחת הסיבות מדוע הזנב של ה S2000 כל הזמן משחק.

אם אינני טועה, אני חושב שאון יעקובסון הוא זה שאמר שהוא לא חושב ש S2000 יציבה יותר בסיבוב נתון מאשר מאזדה 6 בחתך הנמוך, כי היא פשוט לא שומרת על הקווים שלה בסיבובים - היא נזרקת. ולכן היא גם לא סלחנית.

אישית, אני הייתי בוחר דווקא ב S2000.

קודם כל, ה Z4 לא ידנית...:roll:

ולמרות שהיא לא סלחנית בכלל, זה חלק מהכיף שבה. כמובן שזה מסוכן מאוד, אבל זה החלק מהכיף שבה. אני מנחש שאם הייתי יכול להרשות לעצמי רכב ב 350K, הייתי יכול להרשות לעצמי כמה קורסים כדיי ללמוד עליה.

החיסרון הכי גדול שלה (הקלות שהאוטו הזה נזרק) זה גם אחד היתרונות שלו.

המנוע שלה מעולה והעיצוב שלה מהמם - אבל הם לא היו חלק גדול בשיקול על ה S2000. ה Z4 מהממת, לא בטוח שפחות מה S2000, והמנוע שלה מעולה גם כן. אבל חוסר בתיבה ידנית הורס הכל. מוסיפים לזה את ההתנהגות המעולה של ה S2000 והיא הבחירה.

Back to the original - NC again.

פורסם

קאדילאק - בגלל הסטייל.

הונדה - בגלל המנוע והביצועים הכלליים.

ב.מ.וו - בגלל האיכות והנוחות , z4 בגלל הטירוף .

אודי - בגלל השם .

ים long time no

• תוכן חדש...