Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון סדק בשמשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ישלי סדק בשמשה הקדמית, ולפני שאני מחליף חשבתי לשאול על זה

נתקלתי אצל המוכר הזה :

http://www.ebay.com/itm/Windscreen-Chip-Crack-Repair-DIY-Auto-Kit-Car-Glass-/260287238286?pt=UK_Cars_Parts_Vehicles_Other_Vehicle_Parts_Accessories_ET&hash=item3c9a54108e

מה אתם אומרים ? הגיוני שיתקן את הסדק?

אגב לא סדק פיצוץ אלה פס לאורך השמשה

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

יש לי ביטוח שמשות אבל אני לא רוצה שמשה חליפית,

ישלי שמשה סגולה UV מקורית של רנו.

האורך של הסדק בערך 30 ס"מ בפס ישר

FRANCE

פורסם

לצערך אין מנוס מהחלפת השמשה.

החומרים ההלו מתאימים לסדקים קטנים מאוד של כ 2-3 מילימטר ולא יותר.

גם בסדקים קטנים הסדקים לא נעלמים אלה רק "מתמלאים" בחומר השקוף והקשיח ועדיין רואים את הסדק(מכיוון שנכנס לכלוך קטן כגון אבק לפנים הסדק)

שי.

פורסם

ככל שזכור לי זה לא מקרה ראשון והיה כבר לפחות אחד כזה בפורום.

בדוק מול סוכן הביטוח שלך,האם בתוספת תשלום כלשהי אתה יכול לקבל שמשה מקורית עם תכונות דומות לזו הקיימת ברכב.

חזור לעדכן ושיהיה בהצלחה !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בביטוח שמשות לא מוכנים, רק שמשה ירוקה ומגעילה..

מצידי שיעלם רק עד הטסט או בככללי, הסדק לא מפריע לי.

מפריע לי שלא יעבור טסט

FRANCE

פורסם

"מפריע לי שלא יעבור טסט.." לא מכיר אצלך את סדק אבל... אם השמשה תתרסק במהירות גבוהה התוצאות עלולות להיות ממש לא נעימות. בלמים הגה ושמשה קדמית- אלו לא נושאים לקומבינות !

(אני החלפתי שמשה מקורית משנת 1970 בגלל מעין כתם של 2 ס"מ )

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

בזמנו גם לי היה סדק, זה התחיל בקטן פס של 3 ס"מ תוך חצי שנה זה גדל ל20ס"מ. לא רציתי להחליף כי לי זה לא הפריע אבל יום אחד עצר אותי שוטר סם לב לסדק במקום קנס של 1000 שקל חחח אתה מבין איך זה יום אחרי החלפתי שמשה עזוב אותך שטויות אם לא הקנס עד היום לא הייתי מחליף אבל יש מצב שהשמשה הייתה מתפוצצת לי בפני במוקדם או במאוחר תחליף שמשה חבל שזה יהיה עקב פיצוצ בפנים או קנס משוטר לא נעים.

פורסם

הסדק כל הזמן גודל, כך שאין ברירה חוץ מלהחליף את השמשה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן, שים לב שבשמשה שאתה קונה אין פאקים, ותחפש זגג טוב כי ההתקנה היא חלק מאוד חשוב,שלא יהרסו את הרכב בזמן ההתקנה ושלא יהיו לך רעשי רוח עקב אטימה לא טובה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

קפוץ לפירוקיות ובקש שמשה.

אני מכיר את הבחור ועושה לי מחירים ככה שמ400 יצא לי 200.

FRANCE

• תוכן חדש...