Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח שלי ד"ר וואנדורה היקר !

אל תקשיב להורים שלך אל תקשיב לחברים שלך ואל תקשיב לאף אחד תקנה את האוטו בכסף שיש לך ועם האוכל יבוא התאבון , לאט לאט אחרי שהאוטו יהיה אצלך בחנייה אתה תעבוד כמו גדול ותגייס כסף בשביל הביטוח הטסט והתיקונים ותהנה מהאוטו .

אני בן 20 עוד מעט ואני חולה מכוניות בגיל 13 האוטו הראשון שלי היה חיפושית והחלפתי אותה תמורת סטאר טק עם סים של אורנ'ג , אולי לא הייתי בקשר עם אנשים בשבועות של אחרי הקנייה אבל הייתי הילד בן 13 היחיד באזור שיש לו אוטו משלו בחנייה , את החוויות והכיף שעשיתי עם האוטו הזה אני מאחל לכל ילד בגיל שלי ,החוויות האלה מלוות אותי עד היום והם גם פתחו לי דלת להתקדם הלאה ולהביא עוד מכונית ועוד מכונית .

אם בכל זאת לא תמצא תקציב לפורד שלך אני ימצא לך רכב בתקציב הנוכחי שלך וגם שיהיה עם טסט וגם שיהיה קרוב לרכב אספנות .

בקיצר אח שלי שיהיה לך בהצלחה ואל תוותר על חלומות (חלומות עלאק פורד קורטינה ) חלומות נועדו להתגשם .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
והדבר הכי מעצבן בכל העניין הזה הוא כמובן הבחורות ה"בכלל לא חומרניות" שיש לנו בארץ, ואני יודע זה עניין כאוב ביותר שאני חוויתי אותו על בשרי לא פעם בעבר.

.......

אני פתרתי את העניין ,למזלי, ע"י "יבוא אישי" , בחורות של חו"ל ,אין להם את הבעייה הזאת .

יבוא אישי....?? בחורות של חו"ל??

מה זה? סרסרות???

בברכה,

גלעד

פורסם
אח שלי ד"ר וואנדורה היקר !

אל תקשיב להורים שלך אל תקשיב לחברים שלך ואל תקשיב לאף אחד תקנה את האוטו בכסף שיש לך ועם האוכל יבוא התאבון , לאט לאט אחרי שהאוטו יהיה אצלך בחנייה אתה תעבוד כמו גדול ותגייס כסף בשביל הביטוח הטסט והתיקונים ותהנה מהאוטו .

אני בן 20 עוד מעט ואני חולה מכוניות בגיל 13 האוטו הראשון שלי היה חיפושית והחלפתי אותה תמורת סטאר טק עם סים של אורנ'ג , אולי לא הייתי בקשר עם אנשים בשבועות של אחרי הקנייה אבל הייתי הילד בן 13 היחיד באזור שיש לו אוטו משלו בחנייה , את החוויות והכיף שעשיתי עם האוטו הזה אני מאחל לכל ילד בגיל שלי ,החוויות האלה מלוות אותי עד היום והם גם פתחו לי דלת להתקדם הלאה ולהביא עוד מכונית ועוד מכונית .

אם בכל זאת לא תמצא תקציב לפורד שלך אני ימצא לך רכב בתקציב הנוכחי שלך וגם שיהיה עם טסט וגם שיהיה קרוב לרכב אספנות .

בקיצר אח שלי שיהיה לך בהצלחה ואל תוותר על חלומות (חלומות עלאק פורד קורטינה ) חלומות נועדו להתגשם .

אני זוכר את הפורד אנגליה שהייתה לך, ומצטער שלא לקחתי אותה

בכל מקרה, אני חושב שזה לא נכון להגיד שאחרי גיל 17 יש צבא ואחרי צבא אוניברסיטה כי זה שגוי זה סתם תירוץ כדי לא להגשים חלום, אחרי האונבירסטיה תבוא חתונה ואז ילדים והופה עוד פעם אין כסף... אם רוצים רכב אספנות או כל רכב שצריך המון תשומת לב כדאי לשנות את סדר העדיפויות, לא ניסיתי לתקן את האוטו כשאני סומך על המשכות הצבאית אבל כשהיו לי 50 ש"ח שמתי בקופסא בחדר ואז עוד 50 ש"ח לקופסא ועוד מאה ועוד מאה ואחי שבועיים יש כסף לחוטי הצתה, רציתי לעשות שטיחים חדשים באוטו ותקרה והבנתי שזה יוצא לא מעט כסף אז לקחתי יוזמה וקניתי חומרים לבד, ניסיתי בהתחלה על אוטו של בן דוד ויצא יפה ואז עברתי לאוטו שלי, חסכתי פה 800 ש"ח לפחות

ד"ר אתה צריך לחסוך עוד קצת ואז תלך על זה, אני גר קרוב ואשמח לתת יד וכמו שכבר הצעתי פה גם אתה מוזמן לקפוץ אליי וללמוד\לעזור בשיפוץ\תיקון וכו' חוץ מזה אני מתכנן לעשות עוד מעט אוברול לסוזוקי שלי על המדרכה ואני חושב שתשמח לפרק מנוע אז חופשי המספר שלי בחתימה

haters will hate

פורסם

ד"ר אתה צריך לחסוך עוד קצת ואז תלך על זה, אני גר קרוב ואשמח לתת יד וכמו שכבר הצעתי פה גם אתה מוזמן לקפוץ אליי וללמוד\לעזור בשיפוץ\תיקון וכו' חוץ מזה אני מתכנן לעשות עוד מעט אוברול לסוזוקי שלי על המדרכה ואני חושב שתשמח לפרק מנוע אז חופשי המספר שלי בחתימה

:mm_yeah:

תודה!

בהזדמנות הראשונה שתצא לי - אני ארים אליך טלפון.

פורסם

האגו והחומריות הם מעל לכל דמיון.

חבל פשוט שתלמד את זה בדרך הקשה.

אתה מזכיר לי משהו מצחיק.

פעם, האוטו הראשון שנהגתי בו היה אאודי 80, בצבע תכלת "בני דודינו" , עם מנוע 1300 סמ"ק אימתני, ארבעה הילוכים א-ר-ו-כ-י-ם, במצב התפרקות חלקי ומתוחזקת ע"י אבי היקר, שאז האמין שאין דבר שאי אפשר לתקן עם קצת איזולירבנד...

אבל, זה מה היה, ועם זה באתי לאסוף בחורות לדייט (כולל אחת שפעם העדיפה לאסוף אותי בלאנצ'יה דלתא HF טורבו, שאז היתה מודל 88 דנדש).

למרות שחלקן חשבו שמדובר ברכב תופת, בעיקר בגלל הצבע והאיזולירבנד, אלו שצלחו את מחסום החומרניות היו בני האדם היותר מעניינים, חכמים ומצחיקים. עם אחת כזאת אפילו התחתנתי.

מה הלקח ? אני ממליץ לך להחזיק רום כרמל סטיישן בלי ספסל אחורי ועם ארגזי ירקות בבגאז', טנדר סובארו סגור או אונו 86' חבוטה בתור "פילטר בחורות" :smile:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

העברתי כבר מספר שעות לא מבוטל בנהיגה על טנדר סובארו (ללא ארגז ובלי ירקות :) ) (ראה חתימה)

רכב שטוב לעמידה בחצר. יותר מזה הוא פשוט לא נוח.

זה פשוט לקחת סובארו פשע 84 ולהפוך אותה לאל-קאמינו יפנית רק בלי הסוסים ובלי הרעש המגרגר...

אין שדה ראייה טוב, אבל הוא סוחב כמו גדול.

על בחורות שיסכימו להשאר עם בחור עם רכב כזה נאמר "אזכור לך חסד נעורייך בלכתך אחריי במדבר".

פורסם

אבל, זה מה היה, ועם זה באתי לאסוף בחורות לדייט (כולל אחת שפעם העדיפה לאסוף אותי בלאנצ'יה דלתא HF טורבו, שאז היתה מודל 88 דנדש).

מה הלקח ? אני ממליץ לך להחזיק רום כרמל סטיישן בלי ספסל אחורי ועם ארגזי ירקות בבגאז', טנדר סובארו סגור או אונו 86' חבוטה בתור "פילטר בחורות" :smile:

האם אתה זוכר את המספר שלה? נשמעת לי בחורה לעניין.

אודי 100 84 לא חבוטה עם כתמים של לפני פחחות תעבוד בתור פילטר?

ובנימה קצת יותר רצינית,

אתה ילד נבון, מתבטא יפה, ונראה שאתה מאוד רציני, אך כמי שמזדהה איתך אני יכול לאמר לך שסדר העדיפויות של ישתנה בקרוב, ואז כבר האוטו יעמוד סתם בחניה, ותצטער על כך מאוד.

החלום להחזיק רכב בעל ערך סימנטי זה יפה כשיש אפשרות להגשים אותו, כשיש אמצעים להגשים אותו, וכשיש תמיכה מהאנשים הקרובים להגשים אותו.

ההורים שלי גם מאוד נגד הרעיון של עוד גרוטאה בחניה (במיוחד בגלל שזה ביטוח וטסט ובלה בלה בלה), לדעתי אם הבחורה הנחמדה תסכים למכור לך את הרכב, קח וברח! 1500~ זה לא סכום גדול, ולפחות תראה אם אתה רציני לגבי העשיה של כזה פרוייקט.

ריגשת אותי בדברייך, באמת.

אני יכול לאחל לך הצלחה, ושתרכוש את הקורטינה המיוחלת כבר!

נ.ב - מהיכן אתה בארץ?

משכנתא זה קל

פורסם
אתה מזכיר לי משהו מצחיק.

פעם, האוטו הראשון שנהגתי בו היה אאודי 80, בצבע תכלת "בני דודינו" , עם מנוע 1300 סמ"ק אימתני, ארבעה הילוכים א-ר-ו-כ-י-ם, במצב התפרקות חלקי ומתוחזקת ע"י אבי היקר, שאז האמין שאין דבר שאי אפשר לתקן עם קצת איזולירבנד...

למרות שחלקן חשבו שמדובר ברכב תופת, בעיקר בגלל הצבע והאיזולירבנד, אלו שצלחו את מחסום החומרניות היו בני האדם היותר מעניינים, חכמים ומצחיקים. עם אחת כזאת אפילו התחתנתי.

ממש "לגזור ולישמור"...

אולי כדאי להפוך ל"דביק" בקטגורית "רכב כללי" איפה שכל המיתלהבים מספויילרים וחצאיות...

או לשלא כדאי, השם יקחו את המיתלהבות, ולנו ישארו ה"נורמאליות"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...