Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2008, החלפת מי קירור.

High Octane
שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם, וחג שמח.

מדובר על סיויק 2008, עברה 105K. חיפשתי בכל מיני מקומות מתי צריך להחליף נוזל קירור לרכב, ולא מצאתי בשום מקום.ף

עוד שאלה, רצועת אביזרים כדאי להחליף ? למרות שהיא נראית תקינה למראית העין.

באתר היבואן לא מוזכר כלום על החלפת הנוזל.

ואיזה נוזל מומלץ לשים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך איזה שהוא רפרנס שממנו הוצאת את המידע הזה?

( לא שאני לא מאמין, פשוט מעניין לראות איפה זה כתוב)

ואיפה ניתן להשיג מי קירור מקוריים? חוץ ממוסך יבואן בו יקרעו אותי במחיר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיבלתי את זה מהיבואן,ואילו המלצות היצרן . לצערי אין מקום לקנות את המים הכחולים באף מקום ,וגם בח"ול המחיר לא זול (יחסית) ולא כדאי להביא בגלל עלויות המשלוח + המחיר .וכן יקרעו אותך בהונדה 170-160 שקל. אבל פעם ב100אלף אפשר לספוג.(טרמוסטט רצוי להחליף אחרי 100 אלף). כדי לעשות ביחד על הדרך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש את אתר היבואן שבו אתה מזין את מספר הרכב וזה נותן לך מה לעשות בכל טיפול, ואף פעם לא ראיתי שהיה כתוב שם להחליף מי קירור לרכב.

אשמח אם תיתן איזה הפניה למקום שזה כתוב בו. פשוט מעניין למה לא מקפידים על זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי תודה!

לפי מה שהסתכלתי בספר רכב כתוב או כל 60 או 120, לדעתי זה ממש רשלנות של היבואן שלא כותב את הצורך בלהחליף מי קרור.

מצאתי בEBAY נוזל קירור ב כ10 -15 דולר, האם אפשר להזמין וזה יעבור חלק במכס בארץ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יעבור חלק כל עוד עלות הפריט פלוס המשלוח לא עוברת את נ 75 דולרים.

רציתי בזמנו להזמין נוזל קירור לונג לייף מקורי של טיטוטה. בארץ הוא עולה 200 שח פלוס מע"מ לפיכך לא שווה להביא מחו"ל רק מיכל אחד. אם אני מביא 2 מיכלים מחו"ל מה אני אעשה עם שניים? בקיצור ירדתי מזה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...