Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 624
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני(אייפון 4) עדכנתי ל-7, מאז המכשיר בקושי זז, היום הופיע עדכון ל7.02. האם כדאי לעדכן?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

את שלי עדכנתי, לא רואה שינוי

איפון5

הא כן, לפני סנכרון הוא ביקש שאני אשחרר נעילה של הטלפון

נראה לי שזה חדש

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

שלום

ברשותי אייפון 4S. אתמול שדרגתי ל ios 7 ומהמסכים הראשיים נעלמו לי אפליקציות, שגם לא נמצאות בספריות.

ניסיתי להוריד באפסטור, אבל לא ניתן להוריד וגם לא לפתוח דרך האפסטור (כמו בצילום - ניסיון להוריד JANGO, אפליקציה שאני מחובר אליה באינפוזיה כל היום).

אציין שלפני השדרוג גיביתי את הטלפון באייטיונז.

תודה מראש

Jango.jpg

פורסם

פאשלה רצינית חברים,

עדכנתי ל-IOS7 (אייפון 4) ואני לא מצליח להפעיל את ה"שירותי מיקום".

אצל חברים שלי "שירותי המיקום" כן עובדים באייפון 4 עם הגרסה החדשה.

מה עושים במצב כזה!? זה קשור ל-IOS 7 או ל-012 המפעילה הסלולרית שלי?

Every-iPhone-User-Today---iOS7-MEME-and-LOL.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
שלום

ברשותי אייפון 4S. אתמול שדרגתי ל ios 7 ומהמסכים הראשיים נעלמו לי אפליקציות, שגם לא נמצאות בספריות.

ניסיתי להוריד באפסטור, אבל לא ניתן להוריד וגם לא לפתוח דרך האפסטור (כמו בצילום - ניסיון להוריד JANGO, אפליקציה שאני מחובר אליה באינפוזיה כל היום).

אציין שלפני השדרוג גיביתי את הטלפון באייטיונז.

תודה מראש

אם יש לך גיבוי זה כבר טוב. שיחזרת ?

האם המכשיר היה פרוץ טרום ההתקנה ?

המכשיר לא היה פרוץ. בסוף תהליך השדרוג בוצע תהליך של שחזור מגיבוי.

למרות זאת, אני נכנס עכשיו לאייטיונז ואני לא רואה את האפליקציות החסרות.

נניח שמשום מה הן לא גובו - מדוע אני לא יכול להוריד אותן מחדש?

אציין שבהתחלה כשניסיתי לשדרג ל ios 7 הופיעה שגיאת שחזור 3194 והמכשיר הפסיק לפעול, אך לאחר שדרוג האייטיונז לגירסה חדשה יותר וכיבוי והדלקה של המחשב, זה נפתר.

שוב תודה.

פורסם

בחיי שהעיוורון של אנשים לאפל זה לא מהעולם הזה.

הורדתי את IOS7 ביום הראשון שהיא שוחררה, עבדה כמו זבל על אייפון 4S , ומחקתי אחרי חצי יום. אחרי הרבה חפירות מכול הסביבה שלי בערך, שאומרת שהמערכת עובדת מעולה, אין שום לאגים, הכול חלק. החלטתי להוריד אותה שוב, והמסקנה היא- פשוט זבל. בדיוק כמו בפעם הקודמת.

הכול כול כך מרושל, לאגים בכול מקום- בסיבוב מסך, בהקלדה, באנימציות. האנימציות כול כך איטיות, ולא ניתן לעשות כלום מבלי שהן יטענו במלואן. איך אנשים יכולים להגיד שבאנדרואיד יש לאגים והיא גרועה, ואז להשתמש במערכת הזאת ולהגיד שהכול בסדר? פשוט עיוורון, אין לי מה להגיד.

אני באמת מקווה שאני עדיין יכול לחזור אחורה ל-6.1.3

פורסם

אחרי הדברים האלה, אם הייתי במקומך, הייתי מתחיל להתסכל מעבר לכתף שאף אחד לא עוקב אחרייך או שלא יארגנו לך בטעות "כיפה אדומה".

פורסם

אני חושב שהשדרוג ל ios 7 הוא נהדר.

יש כמה פיצ'רים חדשים ושניים מהם באו לפתור נושאים שהטרידו אותי:

אפשר לסגור במהירות אפליקציות (ע"י נגיעה בכמה אפליקציות במקביל עם כמה אצבעות וגרירה שלהן למעלה).

הדבר שעוד יותר חשוב בשבילי הוא צילום ברצף ע"י לחיצה רצופה על כפתור הצילום.

כשצריך לצלם ילד רוצים לתפוס אותו בדיוק כשהוא מסתכל ולא עוצם עיניים.

אם רוצים לתפוס שלושה ילדים במצב כזה זה קשה מאוד ואני מפספס המון תמונות בשל זה.

עכשיו, כשאצלם 10 תמונות ברצף, אני מאמין שאצליח להפיק יותר תמונות מוצלחות של שלושת ילדיי ביחד.

החסרון היחיד שאני רואה כרגע זה זמן הסוללה, אבל בשביל מי שיושב במשרד ומתנייד במכונית, לא נראה לי שזו בעייה קשה מידי (מטריד אותי רק שכניראה שהטלפון לא ישרוד ריצה של שעתיים תוך שימוש ב Runkeeper ושמיעת מוסיקה בסטרימינג).

נ.ב. תודה לאסף שפתר לי את בעיית האפליקציות הנעלמות. רק צריך ללחוץ על הענן באפסטור.

פורסם
נ.ב. תודה לאסף שפתר לי את בעיית האפליקציות הנעלמות. רק צריך ללחוץ על הענן באפסטור.

שאלה קשורה, יש לי ברשימת האפליקציות באפסטור, רשימת האפליקציות כולה באייפון ויש לי רשימה של אפליקציות שלא מותקנות באייפון. הן גם מופיעות ברשימת כל האפליקציות עם ציור של ענן במקום OPEN. השאלה, איך ניתן למחוק אותן מן הענן שלא יופיעו לי? אלא שברשימה יופיעו רק האפליקציות שמותקנות באייפון וזהו.

פורסם

תגידו- אפל נידבקה בנגיף האנדרואיד בעידכון האחרון?

כי אני המון ברשת בנושא המחשבים וכו' ואני לא מאמין כמה תלונות/באגים ובעיות אני קורא לגבי הIOS7!

הסיבה היחידה שהיה שווה לשלם מחירי פרימיום על מכשירים נחותים טכנולוגית עד עכשיו הייתה המערכת המושלמת שלהם שבתקופתו של ג'ובס לא היו מיתפשרים על פיקסל! כעת- אותו דראק! - אני רואה בקרוב מאוד צלילה חדה במניות אפל, נכון שההזמנות המוקדמות היו מצויינות- אבל לאחר תקופת שימוש בקנייה הבאה אפל תיפול חזק!.

אני חושב שהשדרוג ל ios 7 הוא נהדר.

יש כמה פיצ'רים חדשים ושניים מהם באו לפתור נושאים שהטרידו אותי:

אפשר לסגור במהירות אפליקציות (ע"י נגיעה בכמה אפליקציות במקביל עם כמה אצבעות וגרירה שלהן למעלה).

הדבר שעוד יותר חשוב בשבילי הוא צילום ברצף ע"י לחיצה רצופה על כפתור הצילום.

נ.ב- צילום רציף של עד 99 תמונות יש לי גם בסיני קטן ומיסכן ב500 ש"ח- LOL למשתמשי אפל שמקבלים הכל שנים אחרי כולם אבל מקבלים אותם בהיתלהבות כאילו הם הראשונים בעולם :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...