Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תבצעו התקנה נקייה על אייפון 4. כבר ראיתי את הקשיש הזה מריץ iOS 7 באופן די מרשים למכשיר כ"כ עתיק.

מי שרוצה רפרנס צריך לזכור שהוא יצא למכירה בערך באותו זמן שיצא הגלקסי S הראשון...

זה מה שעשיתי. עדיין זה לא עובד בצורה מדהימה. חברים אתם חייבים להבין. אייפון 4 יצא לפני יותר מ-3 שנים. אני לא מצפה שהוא יעבוד באופן מירבי עם תוכנה שיצאה עכשיו. בדיוק כמו שלא ציפיתי שווינדוס 7 תעבוד בצורה טובה עם מחשבים שמריצים אקס פי .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 624
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
על הכותרת בכייייייייייייייף :)

אז ככה, תוריד לאייפון Contact Backup סמל כחכחל עם איש, גבה אנשי קשר ושלח לאימייל שלך שמוגדר באייפון.

שמור תמונות של אפליקציות שתזכור מה היה.

מחבר את האייפון למחשב מעביר את כל התמונות למחשב (כגיבוי)

נכנס לאייטונס, במידה וצריך לעדכן תאפשר לו, לך ללשונית של האייפון, בצע BACKUP (כגיבוי נוסף)

אחרי שסיים את הגיבוי, לך ללשונית של החלון אייטונס וכנס להגדרות, בדוק בDEVICES שהגיבוי שלך נמצא שם,

אחרי שסיים, תפילה קטנה לסטיב ג'ובס, תלחץ על כפתור RESTORE IPHONE ובלי גיבוי (כי כבר נעשה פעמיים)

הוא יוריד לך את הגרסא מהשרת של אפל, בסיום יתחיל בהתקנה.

אחרי הכל, הגדר את האייפון שפה וכו',

הגדר את המייל שוב, החזר אנשים קשר, ואפליקציות.

במידה ואתה רוצה שחזור עם ההגדרות ותמונות אז לך ללשונית של האייפון RESTORE FROM BACKUP וזהו.

Enjoy,

דרך אגב זה כן משנה התקנה נקייה או פשוט שדרוג בעדכון גרסא, מנסיון של שדרוג מעל 20 מכשירים.

תשמ'ע...אחרי 4 שנים עם אייפון ברוב המקרים אם לא קיימת בעיה שנגרמה כתוצאה משימוש בתוכנות צד שלישי ברוב המקרים התקנה מחדש לא עוזרת במאומה.

אין צורך לבצע גיבוי נפרד לאנשי קשר מכיוון שבזמן ביצוע הגיבוי גם אנשי קשר מגובים וביצוע שיחזור מגיבוי מחזיר את כול המידע שגובה.

שים לב ! מיילים של תוכנת הדואר לא מגובים.

איזה כייף לי :)

פורסם

האנשי קשר, סתם לראש שקט אם נגרם בעיה בכגיבוי, תמיד טוב גיבוי נוסף,

לגבי גיבוי מייל אין בעיה..זה יישב על השרת של המייל הקיים באייפון, GOOGLE למשל.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

לא אם הוספת מייל נוסף של ספק האינטרנט בתצורת POP3.

האפליקציה לגיבוי אנשי הקשר מוכרת לי והיא עובדת יחסית טוב אבל יש שדות באנשי הקשר שעלולים להשתנות לכן אני מעדיף שיחזור מגיבוי.

בכול מקרה על כול צרה שלא תבוא עדיף להעתיק את תיקיית הגיבויים של האייפון למיקום אחר או לשנות את השם ואז יתווסף לך גיבוי נוסף לרשימת הגיבויים.

Windows XP: \Documents and Settings\(username)\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup\

פורסם

אוקיי, עשיתי "ריסטור נקי" כמו שייעצתם לעשות והאייפון עובד כמו פנתר! תענוג!

תודה רבה לעוזרים :arrow:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
יצא עדכון 7.0.3. - מרגיש שיפור במהירות המכשיר, iphone 4.

תודה. בדיוק אנחנו מתעסקים בזה כבר יומיים בהודעות מעליך.

דניקסשישים, עשיתי לפי ההנחיות שלך, תודה. אדווח אם המכשיר (אייפון 4) גודש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נשאר אותו דבר. אין שום שיפור אצלי . גרסה 7.0.3

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני על 5.1, יש גרסא חדשה?

וברצינות עכשיו, לא מבין אתכם אנשים, למה לתקן את מה שעובד?

אם האייפון עבד כמו שצריך והכל היה בסדר, אל תעדכנו, סתם הכנסתם ראש בריא למיטה חולה,

והכי גרוע שעכשיו אתם גם לא יכולים לחזור אחורה (לאלה שלא שמרו חתימות).

מאז שסיימו עם גרסא 5 נהיו רק בעיות, מ-6.0 יש בעיות עם סוללה ועוד ועוד, ובשביל מה?

עוד טוויק ועיצוב חדש? תעשו לי טובה...

פורסם
אני על 5.1, יש גרסא חדשה?

וברצינות עכשיו, לא מבין אתכם אנשים, למה לתקן את מה שעובד?

אם האייפון עבד כמו שצריך והכל היה בסדר, אל תעדכנו, סתם הכנסתם ראש בריא למיטה חולה,

והכי גרוע שעכשיו אתם גם לא יכולים לחזור אחורה (לאלה שלא שמרו חתימות).

מאז שסיימו עם גרסא 5 נהיו רק בעיות, מ-6.0 יש בעיות עם סוללה ועוד ועוד, ובשביל מה?

עוד טוויק ועיצוב חדש? תעשו לי טובה...

גרסה 6.0 עבדה בצורה מעולה על אייפון 3GS וגם 4.

פורסם
גרסה 6.0 עבדה בצורה מעולה על אייפון 3GS וגם 4.

נזכרתי למה שנמכתי ל-5.1 בחזרה, בגלל שאין שם יוטיוב מובנה.

פורסם

כי שומעים בה פשוט חרא שמחברים לAUX או ישירות USB למערכת פיוניר באוטו.

שזה היה מובנה, נהנהתי לשמוע ביוטוב דרך האייפון.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...