Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, רק החל מ 4.

גם אם היה אפשרי באייפון 3, סביר להניח שעקב המערכת, לא היית מסוגל להשתמש בו כלל והיית זורק אותו.

• תגובות 624
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא יודע איזה נסיון יש לך עם מכשירי אנדרואיד ,אבל מה שאתה אומר זה פשוט שטויות.

בגלקסי 4 חידשו הרבה דברים כגון:

מעבד הרבה יותר חזק

כרטיס גרפי הרבה יותר חזק

יותר RAM

מסך יותר גדול עם רזולוציה יותר גדולה

מצלמה טובה משמעותית

חיישן IR שיכול לשמש כשלט אוניברסלי

אני איתו כבר יותר מחודשים והוא מהיר כאילו רכשתי אותו אתמול.

לחברה שלי יש אייפון 5 ברגע שהחזקתי אותו הרגשתי שהוא קטן מאוד גם ביחס לS1 שהיה לי,מסך 4 אינצ' זה כבר לא מספיק,האייפון 5 ארוך בצורה מוזרה ולא נוח לתפעול.

אנדרואיד זו מערכת יותר חדשה מIOS והקצב עדכונים שם הוא גבוה,ובאנדרואיד 4.3 הולכים לפתור את התופעה של "עייפות החומר" שככל שהזמן עובר המכשיר ניהיה יותר איטי,אישית בS1 הרגשתי את זה בS4 ממש לא.

אתה חושב שאייפונים לא נתקעים ? לא עושים ריסטים? לא עושים בעיות ? אתה טועה!

תחכה ותראה.

למה אפל מנסה כל הזמן להמציא דברים לא נחוצים כמו החיבור של ההטענה?

למה זה טוב? מה רע בmicro usb ?

אני יענה לך,כסף! החברה הזו היא תאוות בצע ותובעת כל דבר שזז,ההתנהלות שלהם פשוט בזויה.

נו מעבד חזק יותר מסך גדול יותר וכו' וכו'....

מה פה שונה בין ה5 ל5S?

והאייפון תמיד תמיד יעבוד טוב השילוב בין החומרה לתכנה תמיד עובד טוב ככה שאם יש 8 גיגה זכרון או 1 גיגה זה לא משנה אם הביצועים טובים.

מבחינתי העיצוב של האייפון והגודל מסך עדיפים על הגלאקסי שיש לאחותי ולאבא שלי. אני ואחי בחרנו באיפון הם בגלקסים כל אחד מטעמו שלו.

ובעצם מה שאני בא להגיד זה שמבלבלים לנו את המח על מעבדים וזכרונות שהפלאפונים בכל מקרה מצויינים.

כמו להשוות מרצדס עם 600 כוחות לסוס למרצדס עם 700 כוחות סוס.

פורסם

במה זה תורם שאתה משדרג במכשיר את הצ'יפ הגרפי והמעבד אבל נשאר עם מסך קטנטן? ועם רזולוציה מצחיקה?

באייפון רואים יותר טוב? חה,טוב שרואים משהו בכלל במסך הפצפון הזה,המסך של הגלקסי 4 מתעלה עליו בלא מעט.

ההבדלים במשחקים לדוגמא בין הגלקסי 3 לגלקסי 4 הוא משמעותי לטובת הגלקסי 4 כמובן למרות שהמסך יותר גדול והרזולוציה יותר גדולה.

וזה שאתה אומר שהאייפון תמיד עובד יותר טוב זה שטויות,ממש לא חסר אנשים שהאייפון נתקע להם ויש להם לאגים,את מי אתה מנסה לשכנע שזה נכון? כי שנינו יודעים שזה לא.

רק תראה פה את התגובות אנשים עם אייפון 4S/4, שהוא יצא בערך עם הגלקסי 2 ,והם מתקינים גרסאות חדשות יותר של הIOS ורק מקבלים מכשיר יותר איטי,בעוד שבאנדרואיד ככל שיוצאות גרסאות חדשות יותר המכשיר ניהיה יותר מהיר.

יש הרבה הבדל בין הS3 לS4 בעוד שאין הרבה הבדל בין האייפון 5 לאייפון 5S.

אפל לא יתקדמו עד שהם לא יגדילו את המסך ויגדילו את הרזולוציה,הידיים שלי הם בגודל ממוצע והאייפון 5 פשוט מרגיש קטן ולא נוח.

ואם כבר אתה נותן השוואות לרכבים,האייפון זה מרצדס עם 500 כוח סוס אבל מוגבלת ל50 קמ"ש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בא לי להשתדרג. מישהו יודע אם בתאילנד נמכרים ה5s או 5c מה מחירם ומה ההבדלים ביניהם וכמובן אם צריך להצהיר או משהו במכס בחזור. אפשר גם שומו שמיים לא מאמין שאני כותב אבל ששש שלא יראו htc (סמסונג פשוט פלסטיק מדי בלי ניסיון לטשטש את זה). אם כבר אנדרואיד אז רק htc. תודה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
למה אתה מצפה ממכשיר עם מערכת הפעלה אנדרואיד ?

אתה חושב שתוכל להנחית חללית בשלט רחוק על הירח עם ג'לי בין 4.3 או לאתר צוללות גרעיניות סוביטיות היוצאות מבסיס חיל הים בים השחור ?

אפשר לדעת איך זה אפשרי עם iOS?

בוודאי !

בזהירות...

איזה כייף לי :)

פורסם

איך לא חשבתי על זה?

באנדרואיד הייתי עושה את זה בלי זהירות, לכן קורסק טבעה :shock:

aD0zVqG_460s_v1.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סופסוף שידרגתי גם ל7, המסגרות האפורות של האפליקציות והתפריט למטה קצת מציקות וזהו, נראה אם אתרגל

קצת בהיר לי מידי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
בא לי להשתדרג. מישהו יודע אם בתאילנד נמכרים ה5s או 5c מה מחירם ומה ההבדלים ביניהם וכמובן אם צריך להצהיר או משהו במכס בחזור. אפשר גם שומו שמיים לא מאמין שאני כותב אבל ששש שלא יראו htc (סמסונג פשוט פלסטיק מדי בלי ניסיון לטשטש את זה). אם כבר אנדרואיד אז רק htc. תודה

מה הבעיה בפלסטיק? מתכת ממש לא עדיפה.

אל תחשוב בכיוון של HTC,הדור האחרון של המכשירים שלהם לא משהו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
מה הבעיה בפלסטיק? מתכת ממש לא עדיפה.

אל תחשוב בכיוון של HTC,הדור האחרון של המכשירים שלהם לא משהו.

זה נראה ומרגיש זול. התעסקתי עם כמה htc מרגיש מוצק וכיף להתעסק בו.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מתכת זה יותר כבד ופחות עמיד בנפילות, אומנם הגלקסי עשוי פלסטיק אבל הוא לא מרגיש זול לדעתי,בנוסך זה זניח כל ההתעסקות הזו ממה שהמכשיר עשוי כי 99% מהפעמים אתה תשים עליו מגן כל שהוא.

הבעיה שלי עם הHTC ONE זה מצלמה מעפנה,סוללה לא נשלפת,וזה מכשיר שמאוד קשה לתקן במידה ונשבר.

http://www.informationweek.com/mobility/smart-phones/htc-one-impossible-to-repair-says-ifixit/240151951

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בתור אחד שמוכר טאבלטים וסלולר בכמויות גדולות מאוד (אפל, סמסונג וקצת LG/NEXUS), אני מקווה שלא צריך לפרט מה "חוזר" הכי הרבה (ומה לא חוזר בכלל).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מישהו דובר קלינגונית?!?!?!

השדרוג הצליח אבל פעמים כבר באתי לפתוח את הטלפון וזה מה שראיתי

אחרי שלוחצים אישור הטלפון מתנהג כאילו זה לא קרה

גם לפני שלוחצים אישור הוא מקבל שיחות והכל בסדר

אז מה לעזזל זה המסך הזה

IMG_1853.JPG

אתר הבישולים שלי: