Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לרגע חשבתי שזה איזה אנדרואיד. כמה דברים הועתקו שם מהאנדרואיד?

בוא נראה.

מראה כללי - נראה מאוד דומה לרומים סיניים של אנדרואיד - MIUI/FLYME, ובכללי, עם המראה השטוח IOS7 ניראית כמו אנדרואיד 4.

ios7_compared_to_windows_phone_and_android.jpg

מסך פתיחה, שאפשר עכשיו להזיז בכל כיוון כדי לפתוח - קיים על אנדרואיד 4.0, ובמכשירים של סמסונג אפילו לפני

lock_screen_andriod.jpg

מנהל משימות שנראה אחד לאחד כמו של HTC, ועם עיקרון הפעולה מזכיר סטוק של אנדרואיד

מקשי POWER CONTROL בתפריט גלילה (עזבו שהתפריט עצמו קיים באנדרואיד 1.5, ובIOS הופיע רק ב5.0):

controlcenter_comparison_.jpg

נגן מדיה שנראה כמו GOOGLE PLAY MUSIC:

apple-changed-the-color-scheme-and-interface-in-music-to-look-an-awful-lot-like-googles-music-for-android.jpg

מעבר בין הטאבים בספארי שנלקח מגוגל כרום (כולל החלקה הצידה כדי לסגור):

safaris-tabs-are-now-3d-panels-just-like-googles-chrome-browser-for-android.jpg

סינכרון היסטוריה/סימניות/סיסמאות עם הדפדפן במחשב האישי - ממש כמו בגוגל כרום

אפל כבר מזמן לא חדשניים כמו פעם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 624
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נראה מצויין ועובד פיקס על אייפון 4.

הבאג היחידי שראיתי - הכתובת בשורת כתובת אתר אינטרנט בכרום כתובה הפוך.

לבדיקה - עד כמה הצלצולים החדשים שנראים עדינים יכולים להיות יעילים כצפצוף בשעון המעורר.

עשית עדכון מהמכשיר עם מידע? או התקנה ״נקייה״?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
בוא נראה.

סינכרון היסטוריה/סימניות/סיסמאות עם הדפדפן במחשב האישי - ממש כמו בגוגל כרום

אפל כבר מזמן לא חדשניים כמו פעם

סינכרון של סימניות עם IE היה תמיד קיים באייטונס.

איזה כייף לי :)

פורסם

מצטרף לליביו.

זה באמת ניראה רגיל כשאתה רואה את זה, אבל כשאתה משתמש בזה, זה ממש עשוי טוב.

למרות שיש לאג קטנטן בסלייד למטה בשביל חיפוש, שמקווה שאפל יטפלו בזה מהר

פורסם

התקנה נקיה זה אומר RESTORE ?

אני פשוט עושה גיבוי למכשיר ואז בוחר התקנה נקיה ? זה מוחק הכל ? אנשי קשר וכו ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מערכת הפעלה דיי נקיה,מהירה מקודמה, כיפית לתפעול.

והדיפדוף בין הדפים לא נלקח מגוגל כי זה דומה מאוד לtimemachine שלהם.

בוא נגיד שאין באמתלאף אחד לאן להתחדש עוד.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
בסקרינשוטים אולי זה נראה אותו הדבר. בשימוש יומיומי? לא בכיוון.

התכוונתי לזה שנלקחו (או שאפשר להגיד נגנבו) רעיונות מהאנדרואיד. אפל לדעתי היו תובעים חברות שהיו עושות כזה דבר, אבל זה רק אני...

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שיפור גדול במצלמה עם כל הפילטרים שהוסיפו, הסוללה לעומת 6.1 מחזיקה יותר. יותר זורמת האפסטור מעולה, מתחברת בשנייה לאייטונס יותר יפה לעין.

צריך שמפתחי האפליקציות יוציאו סמיילים מתאימים לגרסה כי הם נראים לא הכי יפה אבל זה עניין של כמה ימים להערכתי. חוץ מזה לא ראיתי באגים מיוחדים.

חשוב לעשות גיבוי לפני ההתקנה כי אצלי היא נכשלה ואז עשיתי רסטור נקי, למזלי היה גיבוי...

פורסם
בסקרינשוטים אולי זה נראה אותו הדבר. בשימוש יומיומי? לא בכיוון.

כמובן שלא :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טוב אז ככה. ביצעתי ריסטור למכשיר. ההורדה של גרסה 7 הייתה אמורה להתבצע . נשאר 10 דק' לסיום ההורדה. חזרתי לאחר ארוחת הצהריים ודיבורים ופטפוטים עם המשפחה. שמתי לב שאחי הקטן בשקט ושמחתי בלב. כשהגעתי לחדר הבנתי למה הוא בשקט. הוא ישב על המחשב ואני מניח שהוא התעסק עם מה שפתוח ברקע. בכל מקרה כשישבתי על המחשב גיליתי שהאייטונס סגור. המכשיר הגיע לשלב שהוא שואל אותי אם להפעיל כמכשיר חדש או לבצע גיבוי מאייטונס או ICLOUD. ביצעתי שחזור דרך אייטונס. שחזר לי משום מה רק את אנשי הקשר והתמונות , ללא האפליקציות. בכל מקרה איך אני יודע אם ההתקנה עברה בהצלחה או לא ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

תבדוק את מספר הגרסה המותקנת על האייפון.

הגדרות --->כללי--->אודות. גלגל את המסך ותמצא את מספר הגרסה המותקנת.

איזה כייף לי :)

פורסם
עבר בהצלחה, כאשר הגרסא לא מותקנת כמו שצריך, יופיע לך סימן של אייטונס עם כבל.

באופן תמידי או חד פעמי ? עושה רושם שהאייפון 4 בינתיים חי טוב עם הגרסה 7.

פורסם

בוא נגיד ככה, אם קרה משהו באמצע ההתקנה,

הפלאפון לא יעלה ויהיה תקוע על :

HT1808-connect_to_itunes-002-en.png

מכייון שאצלך עלה, תהיה רגוע ותהנה מiOS 7 :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...