Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שואל בשביל חבר לעבודה.

יש ברשותו פז'ו פרטנר 2008 שמתקרבת ל 80,000 ק"מ.

אשמח להמלצות בנוגע למוסכים לרכב הנ"ל באזור המרכז או השרון, מה מחליפים בטיפול, ומה העלות המשוערת.

תודה,

מתן.

פורסם

אני מניח שזה טורבו דיזל 1.6

טיפול כל 20.000

מחליפים שמן + פילטר+ פילטר למזגן.

שמן סינטטי מלא בלבד, 5/30 או 5/40, אם מעניין אותך, אני אחפש את התקן המדוייק של השמן. פילטר שמן מומלץ מקורי בלבד, עולה 40-50 שקל.

בכל טיפול שני בנוסף גם פילטר אוויר וסולר.

טיימינג לפי הוראות היצרן - כל 240.000 או 10 שנים.

אם הרכב נוסע הרבה בעיר ונסיעות קצרות, כדאי להחליף שמן כל 10.000-15.000 אלף.

ברקסים קידמיים בשימוש סביר מחזיקים 40.000 ק"מ, אחוריים 150.000-200.000 (לא טעיתי).

פורסם

יש רצועת טיימינג שמסובבת את גל זיזים פליטה (וגם משאבת הזרקה ומשאבת מיים), גל זיזים פליטה מסובב באמצעות שרשרת טיימינג קטנה את גל זיזים יניקה.

מחיליפים את הרצועה בלבד.

פורסם

מוסכים מומלצים - שאפט, אורן שרותי רכב, אמ הדרך (כולם באיזור המרכז - ת"א, א.ת חולון, ושוב ת"א, לפי הסדר).

לא נראה לי שלאף אחד מהם תהייה בעייה לטפל ברכבך (לפרטים - גגל, או - חפש בפורום).

alfa 156 2.5.

פורסם

הם רק כותבים שהמוצרים האלו והאלו של Total עומדים במפרטים. Elf לא ראיתי שמוזכר שם.

אפשר להשתמש בשמנים של כל פירמה אחרת, באותו מפרט.

• תוכן חדש...