Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוכל קוריאני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הצלחת למצוא אשכנזים מקסימים?

התכוונתי לאוכל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מה אושרי, אשתך נכנסת לפורום כל כך הרבה שאתה מפרגן כך להוריה?

:wink:

לאשתי לא אכפת מהפורום שלנו ובטח לא יודעת אפילו איך להכנס אליו. היא כל פעם אומרת לי, יאללה, תחזור להתעסק בפורום שלך...

אבל שמע, אין מה לעשות, שמגיע אני מפרגן. מצד שני, איפה היו מוצאים חתן כמוני ;-)

פורסם

האוכל ההונגרי הוא דווקא חריף אבל ההונגרים נחשבים לפרענקים של האשכנזים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ליעד, תזכיר לי שצריך לבקר באיזו קוריאנית פה...

אזכיר

האוכל ההונגרי הוא דווקא חריף אבל ההונגרים נחשבים לפרענקים של האשכנזים.

חשבתי שאלו הרומנים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ספרדים ברובם, לא נחשבים

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הם ספרדים מגירוש ספרד כמו הרבה מיהדות צפון אפריקה.

שים לב שהם גם מדברים לאדינו ולא יידיש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

המונחים ספרדי ואשכנזי לא מתייחסים למקום המגורים, אלא למקור האתני. אשכנזים הם יהודים יוצאי גרמניה, וספרדים הם יוצאי ספרד.

עם השנים, כל מי שלא יוצא גרמניה החל להיות מכונה ספרדי, אבל עדיין נעשות הבדלות בתוך הספרדים עצמם. יוצאי ספרד שנותרו באירופה או הגיעו לא"י מכונים ס"ט (ספרדים טהורים). הבולגרים נמנים עליהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...