Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתעניין ברכישת אחת משתי המכוניות למעלה

ורציתי לדעת מה אתם ממליצים?

אנחנו משפחה עם שתי ילדות (כיסאות תינוק)

נוסע 40 ק״מ ביום ( בין עירוני פקקי גוש דן)

חשובה לי אמינות ,שמירת ערך ואבזור

פורסם

ההמלצה שלי תהיה על האוונסיס - אמנם אני משוחד, נוהג על אחת מהדגם הזה (שנתון 2006)

אבל אני מכיר גם את ההונדה.

היתרונות של ההונדה היא שתהיה לה התנהגות כביש טובה יותר והיא חסכונית יותר מהאוונסיס בקצת.

שתיהן ישמרו על הערך ולשתיהן יש אמינות מופלגת.

היתרונות של הטויוטה - גדולה יותר, תא מטען 570 ליטר! חשוב מאוד אם יש לך ילדים, שקטה מאוד, רכה מאוד, נוחה מאוד (באמת רכב נוח בצורה לא ברורה לרכב 2 ליטר יפני)

שתיהן זריזות - הטויוטה למען האמת יורדת מ10 שניות תאוצה 0-100

ביטוחים אפשר למצוא במחיר שפוי - אני ביטחתי השנה את האוונסיס חובה+מקיף עם כל הפינוקים ב3960 שקלים.

האוונסיס לדעתי תהיה זולה יותר לטיפולים מאשר ההונדה.

כמו שזה נראה לי - לנסיעה של 40 ק"מ ביום, אם ההבדל בדלק הוא זניח עבורך - תתפנק על הרכב הגדול יותר, ההונדה תרגיש לך קצת צפופה לעומת האוונסיס וגם תא המטען שלה הוא בסביבות ה420 ליטר - האוונסיס לוקחת כאן בגדול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת שלא בדקתי את המחירונים של השתיים, אבל אתה מתלבט בין דגמים שאינם מאותה קטגוריה - את הסיוויק אמורים להשוות לקורולה, ואילו המקבילה של האוונסיס (בקטגוריה "משפחתיות גדולות") הינה הונדה אקורד. ולכן השאלה היא איזה קטגוריה אתה מעדיף.

לגבי ההמלצה של lanosforce - אין לי היכרות אישית עם האוונסיס, אבל אי אפשר בשום צורה לומר שהסיוויק תרגיש צפופה, הסיוויק היא אחת המשפחתיות המרווחות שיש אם לא המרווחת שבהן (שוב, בקטגוריה שלה).

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

שלום moriah_moshe,

לשני הרכבים מוניטין אמינות מצוין ושמירת ערך טובה מאוד בשוק המשומשות. שניהם רכבים מרווחים מאוד, במיוחד במושב האחורי ולדעתי יהיה בהם מספיק מקום לשתי כיסאות תינוק ללא שום בעיה.

בכל הנוגע לאבזור, האוונסיס מעט מאובזרת יותר מגרסת הבסיס של הסיוויק וכוללת בקרת אקלים מפוצלת (בסיוויק יש בקרת אקלים דיגיטלית לא מפוצלת), שליטה על הרדיו מההגה ובקרת שיוט. כדאי לשים לב כי הסיוויק נמכרה בארץ גם בגרסה היברידית, בעוד האוונסיס נמכרה עם מנוע בנזין רגיל בנפח 2 ליטרים. במידה ואתם נוסעים בעיקר בפקקי גוש דן, הסיוויק ההיברידית תהיה חסכונית יותר בדלק.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

• תוכן חדש...