Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

רוצה לדעת בבקשה האם כדאי לקנות את האוטו.

מדובר בשנים 2002 2003.

מהם המגרעות שלו

צריכת דלק,חלקים,אמינות וכו'.

תודה לעוזרים.:wink:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התקלקלת נדב :lol:

יש לאמא שלי כזה אוטו, וזה היה הרכב שנהגתי בו בחופשות בתקופת הצבא.

יתרונות:

מבחינת אמינות הוא מעולה. יש לנו את הרכב משנת 2003 וכל מה שהתקלקל אי פעם זה ממיר קטליטי ומחזיר שמן.

הרכב נוסע כמו חדש, המזגן מקפיא. יכול לעבור בהרבה שבילי חצץ בקלות בגלל הגובה שלו. קל להיכנס ולצאת בגלל הגובה.

חסרונות:

הרכב לא נוח בצורה בלתי רגילה. קשה כמו הגולף עם הקוילאוברים ומרגיש כאילו בקושי יש לו בולמי זעזועים. מתנדנד בסיבובים בגלל הגובה. המושבים על הפנים. קשים כמו קרש. אין בידוד נורמלי ושומעים כל הזמן את המנוע בנסיעה.

צריכת הדלק היא 1-13 במשולב וזה לא נתון מעולה למנוע 1.3 מוזרק.

הרכב לא נחשב לבטיחותי יחסית לשנה שלו, קיבל 3 כוכבים במבחן ריסוק ויש לו 2 כריות אויר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היתה ברשותי סוזוקי איגניס 2002, על הנייר הרכב טופל תמיד במוסך מורשה + הסטוריה מלאה. חודשים אחרי שקניתי את הרכב ממיר קטליטי שבק חיים (הוצאה יקרה), אחר כך הגיר התחיל לעשות בעיות ולקינוח רעשים מהמנוע ושלל נוריות האירו את דרכי בלילות חשוכים וקרים. במזל העפתי אותו לפני שהתפרק כולו. בעוד שאנשים טוענים כי מדובר ברכב אמין, אני אכלתי ממנו לימונים לארוחת בוקר צהרים וערב.

מבחינת נוחות לדעתי הרכב לא נורא כמו שכולם עושים אותו, אולי לא כמו צרפתיה ממוצעת אבל בטח לא כמו כרכרה עם חמור. הרכב זריז למדי, צריכת דלק ממוצעת עמדה על 1:12. חוץ מזה לא זכור לי משהו מיוחד.

פורסם

שלום.

אף שאיני שולל אותו ואת אמינותו(זה סוזוקי מה ציפית)

אני חושב שבמקום זה לך על דייהטסו YRV מנסיון:

מנוע וגיר אמינים מאוד,נוח בכניסה וביציאה בגלל הגובה,

ונוח בישיבה מקדימה ומאחור.

טיפולים זולים ועלות אחזקה כוללת זולה.

צריכת דלק 1.14 ומנוע נהדר87 כ"ס כמו של הסיריון והיאריס.

בקיצור אופציה טובה יותר מהסוזוקי.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...