Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

קניתי במגרש לפני כחצי שנה טויוטה קורולה 2008 GLI.

בחודש האחרון האוטו התחיל להתחמם לפעמים אפילו הבהב לי המד חום, והיה יוצא עשן מפתחי המיזוג.

כמו"כ שמתי לב שהמיכל השקוף של מי הקרור מרוקן, הכנסתי למוסך מורשה.

שם החליפו לי משאבה, ושיחררו את הרכב.

למחרת שוב חזרתי אליהם מכיוון והבעיות חזרו על עצמם, וכאילו לא עשו שום תיקון,

התקשרו אליל הגיד שעשו בדיקה יסודית הפעם ואובחן שהרדיאטור חימום הפנימי הלך וצריך להחליף אותו,

העלות כ 6000 ש"ח, מכיוון שמוצר בחלק יקר כמו"כ בהרבה עבודה.

הוצע לי אופציה נוספת והיא ביצוע מעקף לרדיאטור, וזה בעלות של 250 ש"ח בלבד, כשהחיסרון בזה הוא שבחורף המזגן לא יפעל על חימום. כך נאמר.

בחרתי באופציה הזולה בשלב זה, ואכן אפשר לומר שהבעיות נפתרו, והאוטו יותר לא מתחמם.

השאלה, מה אפשר לעשות בשביל להחליף את הרדיאטור שיעבוד החימום בחורף, במחיר יותר שפוי.

אולי אפשר לתקן איפה שהוא בשטחים עם חלקים מפירוק שיש להם וכדומה. או פתרון אחר.

תודה.

פורסם

לא יודע כמה עולה החלק,אבל העבודה היא הבעיה.

לפרק את כל הדשבורד ולהחזיר אותו חזרה למקום כמו שפירקו אותו זו לא עבודה פשוטה בכלל.

לגבי תיקון בשטחים זה לא חוקי,והעבודה היא מסובכת ולא הייתי נותן לכל אחד לעשות אותה.

בנוסף אני מאמין שאם תלך למוסך שהוא לא של היבואן, תקבל הצעת מחיר נמוכה בחצי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תחשוב על הפתרון היקר.

לא מאחל לך להתקע תוך כדי נסיעה בתוך אוטו שהשמשה הקדמית מלאה באדים, יד אחת על ההגה ויד שניה מנסה בקושי רב לנקות את החלון עם סמרטוט - מניסיון, לא תעמוד בקצב.

החימום לא רק אמור לעשות לך נעים בחורף, זה אביזר בטיחותי חשוב.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

ראשית כל, מדוע קנית רכב ממגרש ולא מיד פרטית/טרייד אין של היבואן? :roll:

כבר אמרו חכמי הפורום שהדמיון בין זול לזוגלובק הוא שבשניהם תקבל בסוף נקניקיה. אל תחסוך בדברים האלה, קל וחומר כשמדובר במערכת הקירור של הרכב. לא נעים להיתקע כשהרכב מתחמם (במיוחד בימים האחרונים).

גש לקבל הצעה ממוסך טויוטה לא מורשה יבואן. כאופציה אחרונה-לך לפירוקיה, אולי תמצא את החלק שאתה מחפש במחיר יותר זול.

כהערת אגב, נראה לי מאוד בעייתי שרכב בן 4 שנים צריך להתמודד עם בעיות כגון רדיאטור והתחממות יתר. קח בחשבון שאם נורת החום הבהבה והמשכת לנסוע, יתכן שאפילו הגעת למצב של ראש מנוע.

פורסם

החלק עצמו הוא זול יחסית(600 ש''ח) לעומת העבודה שהיא היקרה, אין שום טעם להביא חלק כזה מפירוק מכיוון שלא ברור מה מצבו ועד כמה הוא רקוב מבפנים,

עבודה כזו במוסך חיצוני לא צריכה לעבור את ה 3000 ש''ח כולל הכל. החלפת נוזל קירור ו החלקים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תבדוק בעוד מוסך ותנסה לעשות ניקוי

זה אוטו בן 4 כולה לא בן עשר איך הגיעו למסקנה הזו??

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
תבדוק בעוד מוסך ותנסה לעשות ניקוי

זה אוטו בן 4 כולה לא בן עשר איך הגיעו למסקנה הזו??

ככל הניראה לפי המצב המתואר רדיאטור החימום היה נוזל אל תא הנוסעים ברכב וכתוצאה מאיבוד מיים ומהנזילה פנימה הרכב היה מיתחמם ובשל כך בוצע מעקף שמבטל את רדיאטור החימום. ניקוי לא ממש יעזור אם אכן זו הבעיה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

היי ברצוני לדעת מה עשית בסוף עם הרדיאטור באוטו .. כי לי גם יש בעיה איתו , יש רעש של מים זורמים משם , אומנם לא נזילה חס וחלילה אבל זה מציק ומעצבן. האם החלפת את הרדיאטור בסוף ? וכמה עלה? גם אצלי זה קורולה 2008.

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...