Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

German Engineering

shayy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזכיר לי רובוטריקים, עכשיו צריך רק לעשות קרב מכסחת דשא נגד המנקה קירות והתמרורים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
כול אחד והצרכים שלו...

בגרמניה מפתחים כאלה דברים, ובישראל מפתחים מערכת "כיפת ברזל"

:mm_yeah:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

איך שהתחיל הסרטון אמרתי נחמד, כמעט באתי לסגור אותו ואז פתאום יש סוג אחר של מכונה

ועוד אחת ועוד אחת, ואז אחת ששוטפת את הקרימקה של המנהרות?! משוגעים אלה

בטח גם יש להם סוג פותחן אחר לכל בקבוק בירה

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כול אחד והצרכים שלו...

בגרמניה מפתחים כאלה דברים, ובישראל מפתחים מערכת "כיפת ברזל"

+1

ככה זה כשמשעמם...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא רואה מה החדשנות פה.

בסך הכל זרוע עם כמה ראשים ניתנים להחלפה. כל טרקטור עושה את זה מזמן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נו בסדר, ראית כמה ראשים שונים?!

מישהו היה צריך לשבת ולחשוב על כל ראש כזה

פה עם לגנן יש גם קאנטר וגם מכסחת זה נחשב חדשנות

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מוזר שלא ראו בסרטון את הראש שעושה פוליש לעמודי מחזירי האור שבצידי הכביש.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
נו בסדר, ראית כמה ראשים שונים?!

מישהו היה צריך לשבת ולחשוב על כל ראש כזה

פה עם לגנן יש גם קאנטר וגם מכסחת זה נחשב חדשנות

ראית כמה ראשים יש לבובקט?

החל מכף חפירה דרך פטיש חציבה ועד למטאטא כביש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מקנא בהם רק על כמויות הצמחיה שהם צריכים לכסח - הלואי והיו לנו כל כך הרבה מים לתמיכה בצמחים.

חוץ מזה - את ה-Wobomow (מכסחת דשא רבוטית. האמא של שואב האבק הרובוטי) המציאו בארץ. אז מה העניין ממכסחת דשא ושואב אבק מוגדלים ? :wink:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חוץ מזה - את ה-Wobomow

כמובן Robomow

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא בטוח שזה התחיל בגרמניה. אני בכל אופן ראיתי את אלה שנים לפני גרמניה - בשוייץ. ההסבר יכול להיות שבגרמניה היו gastarbeiter טורקים,איטלקים ויוגוסלבים כשבשוייץ לא נתנו להם (עד היום) להכנס ושכר של שוייצרי על מכסחת - גבוה.

לגבי המכסחת הרובוטית - ראיתי באיזורים התלולים בגני ורסאי. כשלון. השאיר קרחות, הלך לאן שהוא רוצה וגלש במורד מהמשקל. לטרקטור שהשלים כיסוחים אחריו לא חסך הרבה עבודה.

פורסם

נתקלתי בזה תוך כדי נסיעה בגרמניה (אין טעם להעלות את הצילום, זה נראה אותו הדבר...)

כמויות הצמחיה הן אכן מטורפות שם, בלי שום השקיה, כמובן.

הכיסוח הוא יותר מתוך כמיהה קמאית לסדר וניקיון מאשר צורך ממשי. נו, גרמניה. :wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...