Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי רכב ניסאן אלמרה שנת 2001 פרפקט.

בזמן אחרון היו לי פעמים שהאוטו לא הניעה מפעם ראשונה, זה לא קרה כל יום. בנוסף בזמן אחרון ברגע שאני מניעה את הוטו הוא רועד כמה שניות ואז מתיצב. אתמול פעמיים האוטו לא הניעה, אני מסובבת את המפתח זה עושה ראשים אבל לא הניעה. בפעם שלישית סיבבתי את המפתח ונתתי גז וזה הניעה. לפני כחצי שנה מת לי האלטרנטור והחלפתי למשומש. המוסיקה והאורות דולקים כרגיל.

מישהוא יכול להגיד לי מה זה יכול להיות?

פורסם

אותו התיאור קרה גם לי. האוטו היה מגמגם בהתנעה ומדי פעם כלל לא הניע עד שהפסיק להניע לגמרי. הבעיה אצלי הייתה במצבר גמור (אשר נבעה מזליגת חשמל).

פורסם

לפני חיבור לסורק תקלות,האם ברכב יש מיגון כלשהו,אזעקה או קודנית ? אם כן,צריך לגשת לחשמלאי רכב/מתקין אביזרי רכב כדי

לבדוק האם המיגון הקיים ברכב תקין.אם תקין,כדאי להתחיל מבדיקות פשוטות כמו :לחץ דלק,מתח טעינה,ניצוץ וסטרטר לפני

שמכוונים בכלל לחיישן כזה או אחר/לתקלה אחרת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שלום, יש לי רכב ניסאן אלמרה שנת 2001 פרפקט.

בזמן אחרון היו לי פעמים שהאוטו לא הניעה מפעם ראשונה, זה לא קרה כל יום. בנוסף בזמן אחרון ברגע שאני מניעה את הוטו הוא רועד כמה שניות ואז מתיצב. אתמול פעמיים האוטו לא הניעה, אני מסובבת את המפתח זה עושה ראשים אבל לא הניעה. בפעם שלישית סיבבתי את המפתח ונתתי גז וזה הניעה. לפני כחצי שנה מת לי האלטרנטור והחלפתי למשומש. המוסיקה והאורות דולקים כרגיל.

מישהוא יכול להגיד לי מה זה יכול להיות?

כשלא מנוע נורת אימובילייזר ונורת תקלת מנוע דולקות?

• תוכן חדש...