Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, בעבר פתחתי כמה שרשורים על קניית רכב חדש מליסינג בתשלומים, אבל הבנתי שהתוכנית הזאת פחות משתלמת, ולכן אני רוצה רכב משומש שנת 2009.

חשבתי על האיביזה, ויש לי מספר שאלות.

מה סחירות הרכב וכמה מקובל לשלם מתחת למחירון?

איך הרכב מבחינת חסכון בדלק בנסיעה רגועה בעיר ובכביש מהיר?

איך הביצועים ביחס למציבושי שלי? (לנסר 2006)

איך הרכב מתנהג בהשוואה למיצובישי שלי נניח?

אמינות הרכב והגיר? הבנתי שה7 יכול להתפרק בקלות, האם זה כך גם במנוע ה1.6?

ביטוח לשנה לנהג צעיר אשמח לדעת כמה זה +-

וכל פיסת מידע שיש לכם ושאני צריך לדעת לפני קניה

תודה, והמשך סופש מעולה

תמיר.

פורסם

היה לי רכב כזה במשך השבועיים האחרונים, מהשכרה.

משהו שאני חייב לציין, האינטריור פשוט מזעזע, פלסטיקה באיכות נמוכה למרות ששום דבר לא התפרק.

המנוע רועש אבל חזק ויש מספיק כח לנהוג בדרכים בינעירוניות, לעקוף בקלות ואפילו במהירויות לא חוקיות. סה"כ ביצועים טובים.

התיבה אמנם פועלת במצב מאד חסכוני על D אבל מאד מרגיזה וקופצנית. במצב S המצב טוב יותר אבל פחות חסכוני.

90% מהזמן תפעלתי את הגיר בצורה ידנית. הבלמים לא נושכים מספיק (יכול להיות ברכב הספציפי עליו נהגתי) והשתמשתי כל הזמן בבלימת מנוע.

סה"כ הייתי מגדיר את השילוב בין המנוע והגיר הזה ללא מוצלח.

פורסם

תודה, תוכל להגיד לי מה צריכת הדלק של הרכב?

האם בשיוט הוא רועש?

איך הרכב מתנהג?

והאם יש תוספות מיוחדות בגרסת הליסינג הפשוטה?

תמיר.

פורסם

הצריכה הייתה 1-10 לערך, עם סגנון נהיגה לא רגוע. אני מבין שבנסיעה רגועה על מצב D זה משתפר.

המנוע רועש זה מורגש מאד, בידוד הרעשים לא טוב.

ההתנהגות טובה, יש תת היגוי אין מה לעשות אבל סה"כ מבחינת ביצועים והנאה הרכב הפתיע לטובה.

פורסם

אם יש הארכת אחריות על ה DSG אולי זו עסקה טובה. אבל, אם אין לא הייתי מתקרב לפחות לא לכאלו שהיו בליסינג או השכרה,אלא דווקא מחפש אחת פרטית.

במידה ואין ברשותך את כל התקציב לרכישת הרכב קח בחשבון,שאת המימון ,שנותנים בחברת הליסינג,אפשר היום לקבל גם בהלוואה מהבנק ויש גם חברות מימון כמו מימון ישיר,שנותנות מימון ללקוח פרטי גם אם הוא קונה מאדם פרטי ולא ממגרש כזה או אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...