Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג נוחה וחסכונית: קיה סיד, פורטה, מיצובישי לנסר או יונדאי I30

yehudah1
שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

הציעו לי לקחת ליסינג של אחד הרכבים הבאים:

" קיה סיד סטיישן 1.6 סמ"ק, LX, תיבת הילוכים אוטומטית.

" קיה פורטה 1.6 סמ"ק, LX, תיבת הילוכים אוטומטית.

" מיצובישי לנסר גט פייטר 1.6 סמ"ק, תיבת הילוכים אוטומטית.

" יונדאי I30 CW סטיישן 1.6 סמ"ק, תיבת הילוכים אוטומטית.

אני נוסע כ-150 ק"מ ביום בינעירוני, כך שנוחות הנסיעה וצריכת הדלק חשובה.

מה המלצתכם? תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש סיד בליסינג.

הרכב נוסע כ-100 200 ק"מ ביום בנסיעות ארוכות ואין הרגשה כלשהי של חוסר נוחות .

הרכב מרווח , מזגן טוב, מערכת איכותית מאוד עם שליטה מההגה ו6 רמקולים חיבורי AUX וUSB.

מבחינת נסיעה הרכב מאוד זריז 126 כוחות סוס ויוצא מהמקום גם יותר טוב מהI30CW.

בעקרון הם אחיות תאומות מלבד הבדלי אבזור כאלה ואחרים, כיול מתלים וקצת יותר זריזות לטובת הסיד.

הפורטה גם מצויינת וזריזה גיר 6 הילוכים אולי יתן צריכת דלק טובה יותר (כל השאר שציינת 4 הילוכים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו ליב שסיד ופורטה הן ברמת גימור LX, זו רמת גימור די זוועתית, האבזור די מחפיר.

האינספייר של יונדאי די מאובזר, הרבה יותר מהLX המחפיר.

בכל מקרה, יש שם פלואנס דיזל? נראה לי שזו אחלה אופציה.

ואם זה ליסינג מהעבודה, ולא אכפת לך מירידת ערך, אז למה לא C4 או 308?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשמח אם תסביר מה ההבדל בין רמות הגימור, לדעתי הוא מסתכם בסאנרוף ופנסי ערפל לטובת היונדאי.

אין כאן שום דבר מחפיר.

אני אישית מצאתי את הלאנסר והפורטה הכי נוחות, הקיה סיד דיי נוקשה וה-I30 דיי קופצנית לעומת הפורטה.

צריכת הדלק? הקיות והיונדאי יגיעו לצריכה מאוד דומה, סביב 12 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת עם מזגן ובלי הקפדה יתרה על חסכנות.

לגבי צריכת הדלק של המיצובישי לא התנסתי אז אני לא יכול להגיב.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רק רוצה לציין שבנזין חסכוני עם מנוע בסביבות 1.6 וגיר אוטומטי עוד לא שמעתי. 150ק"מ ביום זה הרבה, עם דיזל אפשר לחסוך הרבה מאוד כסף לאומת נסיעה של מסלול כזה ברכב בנזין. אם ברכב בנזין ביום טוב תעשה 1 ל12, עם דיזל בזבזני תעשה 1 ל16 אם אתה לא לוחץ ודיזל חסכוני 1 ל18+. אם אפילו אני עם הרכב שלי היגעתי כימעט ל1 ל20 (מסלול לא קל עם עליות), אז בדיזלים מאט קטנים יותר וגיר ידני או רובוטי בקלות אפשר לעבור את זה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו ליב שסיד ופורטה הן ברמת גימור LX, זו רמת גימור די זוועתית, האבזור די מחפיר.

האינספייר של יונדאי די מאובזר, הרבה יותר מהLX המחפיר.

בכל מקרה, יש שם פלואנס דיזל? נראה לי שזו אחלה אופציה.

ואם זה ליסינג מהעבודה, ולא אכפת לך מירידת ערך, אז למה לא C4 או 308?

אפשר לשאול מה מחפיר ברכב "ליסינג" שמגיע עם מערכת 6 רמקולים חיבורים חיצוניים לAUX ו USB +שליטה מגלגל ההגה, נעילה מרכזית אוטומטית בתחילת נסיעה או במידה ושכחת את הרכב פתוח, תא כפפות מקורר, מערכת זינוק בעליה, 3 יציאות מצת (גם בבגאז') תא משקפיים, מחשב דרך ואולי עוד דברים שלא עולים לי לראש כרגע. בEX במקרה של הסיד אתה מקבל פנסי ערפל חלון בגג גאנטים וגימורי עור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לשאול מה מחפיר ברכב "ליסינג" שמגיע עם מערכת 6 רמקולים חיבורים חיצוניים לAUX ו USB +שליטה מגלגל ההגה, נעילה מרכזית אוטומטית בתחילת נסיעה או במידה ושכחת את הרכב פתוח, תא כפפות מקורר, מערכת זינוק בעליה, 3 יציאות מצת (גם בבגאז') תא משקפיים, מחשב דרך ואולי עוד דברים שלא עולים לי לראש כרגע. בEX במקרה של הסיד אתה מקבל פנסי ערפל חלון בגג גאנטים וגימורי עור.

ראיתי כמה קיות פורטה וסיד מרמת גימור LX,

היו בלי שליטה מההגה, עם מערכת בסיסית בלי חיבור IPOD/USB/AUX, עם חלונות ידניים מקדימה ומאחורה (והתקנה מקומית מחליאה של שני חלונות קדמיים) ועם מראות ידניות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכבים שראית הם משלוח מסויים שהגיע כמעט כולו לאלדן כרכבי השכרה.

האבזור ברכבים הרגילים כמעט זהה לזה של ה-i30 מינוס הסאנרוף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלת תם, למה אכפת לך שהרכב יהיה חסכוני אם הוא ליסינג? האם הכוונה לקניה מליסינג? או שמא ליסינג פרטי?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המון מקומות עבודה קוצבים את הדלק לפי הערכה של היקף הנסיעות של אותו עובד כך שברכב חסכוני יותר הוא פשוט יסע יותר.

אפילו בצבא הדלק כבר לא זורם חופשי ויש הקצבה לפי מרחק בית - יחידה. למשימות יש קצבה נפרדת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקיה סיד EX אתה מקבל בקרת אקלים דיגיטלית ומפוצלת, פתיחה וסגירה אוטומטית ל- 4 חלונות, חישוקי מגנזיום וצמיגים במידה יותר גדול, פנסי ערפל קדמיים, הגה וידית הילוכים בציפוי עור, תא אחסון למשקפיים, תא אחסון כפול בין הכסאות (BOX).

וכל זה תמורת תוספת של 2000 ש"ח בלבד.

חלון בגג אין ב- EX.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...