Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,כמו שאני רואה,שומע בכל מקום,כל הזמן מתלוננים על מחירי הדלק.

למה אנשים לא רוצים להתחבר בדעתם למדינות הרבה יותר מפותחות מאיתנו ולעבור לאופניים חשמליות למשל.

יכולות להגיע ל40-50 קמ"ש,ובשביל טווח של 4-5 ק"מ זה נוח וסופר משתלם.

בכל מקרה אני מפרסם את השרשור הזה כי קניתי זוג אופניים חשמליות,לא תענוג זול,6500 ש"ח אבל לטווח של 3-4 ק"מ בתוך העיר זה אכן לא רע בכלל.

נשבע לכם אני מגיע למקומות הרבה יותר מהר מאשר שאני מגיע עם הרכב,תאמינו לי מדדתי זמנים.

בכל מקרה למה רשמתי לא בושה?

אני רואה שאנשים מסתכלים עליי בעין מוזרה כשאני נוסע על האופניים ברחבי העיר,בכל זאת הרי לפי התרבות של כל אנשי הפח של ארץ ישראל(רובם) גבר בן 24 לא אמור לנסוע על אופניים כי זאת בושה אז אכן אני רואה מבטים מוזרים פה ושם.

בכל מקרה מה שאני בא לומר לכם,אמנם התענוג עולה 6 וחצי אלף שקל אבל ללא ספק זה יביא אותכם הרבה יותר מהר ליעד,זה ירוק(לא בדיוק אבל פחות מזהם) ולטווח ארוך מי שנוסע המון נסיעות סתמיות בתוך העיר זה יתאזן לו עם הדלק.

ובינינו למי יש כח לעמוד ברמזורים,פקקים,להתעצבן בתוך העיר כל הזמן.

אני אומר לכם תנסו את זה ותבינו שזה דבר מעולה שיקל עליכם הרבה יותר.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין ספק שזה מעולה.

בדיוק חבר שלי בת"א קנה זוג יד 2 מידידה, בפחות מ 4 אלף, הפוטנציאל לתוך הערים הוא עצום.

מספיק לחשוב כמה אתה חוסך - ללא ביטוח, ללא דלק, כמעט וללא אחזקה, ללא דוחות, קנסות, חניה

פורסם

אם אתה עושה נסיעות נורמליות בתוך העיר אתה יכול להגיע לנקודת האיזון תוך 3-4 חודשים.

זה גם יותר מהיר, יותר נוח, פחות מכוניות על הכביש וגם חוסך המון זמן שאפשר להשקיע בעבודה במקום לשבת כמו מפגר באוטו בפקק.

פורסם

קודם כל, אופניים חשמלים.

דבר שני, הבעיה ברכיבה בעיר (גם עם אופניים רגילים) היא חוסר ההשתלבות הטובה עם התנועה. בכביש זה בעייתי, במדרכה גם כן (אפילו בת"א עם השבילים).

נקודה שלישית, 50 קמ"ש זו מהירות של כלי לא חוקי.

נקודה רביעית, בלי מזגן בקיץ?!

אני לא...

נקודה חמישית, צריך סידור לאופניים במקום אליו אתה מגיע. אופניים זה גניב. אופניים ב-6.5K זו כבר מכה אם נגנבים.

ולבסוף, לרכב לעבודה זה אידיאלי, אם מחכה לך מקלחת בסוף. אם לא, גם בעיה.

אז בקיץ אני לא רוכב, אבל בחודשים הפחות חמים, אני משתדל לרכב להיכן שאני יכול (טווח ומקום להשאיר את האופניים בבטחה), וזה לא מעט. יש לי גם מנעול U טוב (עם גיבוי נוסף), אבל עדיין לא משאיר אותם בכל מצב/שעה.

ובת"א לפחות, אופניים זה כבר מזמן לא פאדיחה (אלא אם אתה רוכב עם ביגוד מלא, פול תאורה ומיגון, בפארק הירקון, על השלדת-בוטיק-שיכוך-מלא-במלנת'לפים-שח"ים שלך, שמצוחצחת למשעי ולא ראתה אבק בחיים. אז זו פאדיחה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הבעיה היא לנסוע בחום בלי מזגן, גם בתקופה של הגשמים (לא שהיא ארוכה) גם אי אפשר ליסוע עם האופניים.

וגם יש מלא גנבים , להשאיר את האופניים להרבה זמן (גם אם זה עם מנעול) לא אפשרי.

פורסם

...נקודה רביעית, בלי מזגן בקיץ?!

אני לא...

...ולבסוף, לרכב לעבודה זה אידיאלי, אם מחכה לך מקלחת בסוף. אם לא, גם בעיה....

זה ^

שאני אגיע מסריח ומיוזע לעבודה? שום חיסכון בדלק\זיהום\ביטוח\חרטע לא שווה לי את זה.

אני גר בדיוק 4.4ק"מ ממקום עבודתי, יש מי יאמר שזה מרחק הליכה אפילו. ועדיין - עד שימציאו מזגן נייד אני את הרכב לא משאיר בבית.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני בטוח שכשימציאו את המזגן הנייד תהיה לו גם מטרייה מובנית בשלוף :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נחמד בתל אביב ובשאר מקומות עם שבילים מסומנים. כשאתה צריך להתנייד במרכז ראשון וחלק מהמדרכות לא מתאימות למעבר אדם בודד אפילו.. נסיעה עם אופניים על הכביש זה לא משהו שאני בכלל לוקח בחשבון, יש דרכים טובות ונקיות יותר למות.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אני בטוח שכשימציאו את המזגן הנייד תהיה לו גם מטרייה מובנית בשלוף :lol:

אפשר לחשוב כמה ימי גשם כבר יש בשנה :roll:

בתור מי שחי באנגליה 4 שנים, אפשר ללכת בגשם. לא מתים מזה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אין כמו לחזור מסטול על אופניים ,ולא להרגיש את הפחד מהשוטרים.

מכרתי את החשמלים שלי לפני חודש,וזה מזה היה טעות.

אין כמו ללכת לבקר חברים באיזורים שאין חניה בת"א,היום הם מתקשרים ושואלים למה אני לא מגיע,עם הרכב אין סיכוי שאני מתקרב לאיזורים האלו בשביל לחפש חניה שעה.

כול הקטע שאני גם קניתי בהתחלה לרכב איתם רק לעבודה,אבל לאט לאט אתה מוצא שלכול מקום פתאום אתה נמצא איתם.

היו לי מתקפלות שזה מאוד נוח עם אתה בבית קפה אוו שצריך לעלות במעלית לחברים ועוד כול מיני מקומות.

פורסם

אני מתנתק קצת על השירשור...

אני גר במרחק של 15 קמ מהאוניברסיטה נראה לכם לגטימי לנסוע לשם באופניים חשמליים?

(דאגו לשים מקלחות באוניברסיטה אז הדאגה שלי היא מהמרחק )

פורסם

אם כבר לא עדיף קורקינט ?

גם יותר זול ,גם לא מתאמצים וגם אפשר לקחת אותם לכל מקום כי הם קטנים.

הבעיה העיקרית שלי בבוקר היא לא החום\גשם כי אם מה עושים עם הובלת הילדים לגנים ?

העליתי רעיון [ויש לי שירטוטים] איך לחבר נגרר שלוקח שני ילדים בביטחון לגן ואפשר להשאיר אותו ליד הגן ואז להמשיך עם האופנים למקום העבודה.

הבעיה העיקרית שלי היא שאף אחד לא הסכים להרים את הכפפה שלי ולנסות ליצר משהו כזה :roll:

רוב הנגררים שמוכרים לאופניים נראים ככה:

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51hKVYMM2jL._SL500_AA300_.jpg

כאשר יש לי ילדה גדולה בבי"ס ועוד תינוק זה לא ישים [כי צריך מקום לכיסא תינוק], אז אני חשבתי על משהו יותר בכיוון הזה:

images?q=tbn:ANd9GcRMwnxuIlnuXvlZaCaeLmFkOU59X3owrkQ0oRQrhO54YYlXeZBpLQ

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני כבר שנה נוסע כל בוקר הלוך וכל ערב חזור מהעבודה על קורקינט חשמלי.

אין כמו להתחיל ולסיים את היום בנסיעה של רבע שעה דרך פארק הירקון, במקום הפקקים הנוראיים של תל אביב.

במקום שעה באוטובוס לכל כיוון אני נוסע רבע שעה לכל כיוון.

אני בכלל לא מתייחס למבטים המוזרים שאנשים מסתכלים, אני מסתכל עליהם עומדים בפקק והם מסתכלים עלי נוסע מהר מהר הבייתה.

כמובן שיש המון מבטים מופתעים ושאלות של התעניינות, ואני רואה המון אנשים כמוני בכל יום.

עלה לי 5 אלף ש''ח, וכאשר אסיים לעבוד עוד חודשיים אשמור אותו לכל הביקורים למרכז תל אביב.

מומלץ!

אגב מרחק הנסיעה שלי הוא מאזור נמל תל אביב לכיוון הדיזיין סנטר בבני ברק

פורסם
זה ^

שאני אגיע מסריח ומיוזע לעבודה? שום חיסכון בדלק\זיהום\ביטוח\חרטע לא שווה לי את זה.

אני גר בדיוק 4.4ק"מ ממקום עבודתי, יש מי יאמר שזה מרחק הליכה אפילו. ועדיין - עד שימציאו מזגן נייד אני את הרכב לא משאיר בבית.

גם אני משתשמש באופניים חשמליים מדהימות (כבר קרוב לשנה) שמגיעות ל-35 ק"מ עם מנוע בגלגל הקדמי.

זאת הסיבה שהחלטתי למכור מכנוית ספורט שאני מאוד אוהב (פשוט מחוסר שימוש).

כלי יעיל בטירוף, כיף, אבל קצת מסוכן.

בעיניין המיוזע, אני יכול להגיד לך שאני אדם שסובל מחום, אבל במרחק שלי מהעבודה (כ-3 ק"מ) שבהם אני עובר ממקום ממוזג למקום ממוזג, אני יכול להעיד שהגוף (בתוספת הרוח מהרכיבה) לא מספיק להתחמם.

כדאי לכולכם לנסות, לא מסתדר, תמיד אפשר למכור.

תודה מראש.

• תוכן חדש...