Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד אתה אמיתי?

אני יכול להביא לך דוגמא קטנה למשל ברצלונה.

הם משכירים לתושבי העיר שלה אופניים במחירים לא גבוהים למשך תקופה של חצי שנה-שנה (אם אני לא טועה) וזה כאילו דיל,לכמה שיותר זמן תשכיר ככה תשלם פחות, ולך תראה כמה אופניים יש לך בברצלונה,בכל חור אתה תראה עמדות לאופניים,אם זה במקומות המרכזיים ביותר לבין המקומות יותר נידחים.

אותו דבר קורה בקופנהגן,פריז,ניו יורק,לונדון,רומא.

אני בטוח שאם אני אכנס לגוגל ואחפש אני אמצא עוד המון המון תוצאות.

במקומות אחרים בעולם המדינה מעודדת את השימוש באופניים ומשקיעה בפרוייקטים של סלילת מסלולים מליוני דולרים בשביל שיהיה נוח לאזרחים שלהם.

פה הרי האינטרס של הממשלה הוא שלא תשתמש באופניים ותשלם פשוט הרבה יותר כסף על דלק.

למה אתם חושבים שיש את כל הקטע הזה של האופניים בתל אביב שהעיריה פיתחה,המדינה חייבת להראות לתיירים שגם אנחנו מתקדמים,הבעיה שזה רק למראית העין וזה קורה רק בתל אביב.

בכל מקום בעולם יש עידוד של תחבורה ציבורית נוחה או שבילים לרוכבי אופניים,רולר בליידס,קורקינטים וכו'.

הייתי השנה בברזיל וקיבלתי הלם תרבות רציני בנוגע למה שקורה שם עם התחבורה הציבורית,אוטבוסים בתדירות גבוהה מאוד,בריו יש מטרו שאתה יכול להגיע איתו לכל חור,הכל נוח,הכל נגיש,הכל קל.

באירופה בכלל זה חולני,שטחים פי כמה וכמה גדולים יותר מגוש דן והשרון ביחד מתניידים בהם ברכבת תחתית,אצלנו בשטח כל כך קטן אף אחד בחיים לא יפתח מטרו,רכבת קלה וכו' וכל זה נובע אך ורק מאינטרסים.

תגיע לאמסטדרם בכלל תקבל הלם רציני כמה שהכל נוח ונגיש.

רק הישראלים המטומטמים שלא ראו מימיהם עולם למעט רודוס,כרתים ועוד מקומות פח אשפה זולים חושבים עם הכרס והשופוני ואומרים לעצמם: שיראו אותי נוסע על אופניים או כלי אחר בושה,לא אצלי.

אז תמשיכו לשלם ולבכות.

אני אגיד לך מעבר לזה,למזלי לא חסר לי כסף טפו טפו טפו,אני פשוט לא מוכן להיות פראייר של המדינה וגם אני מזמין באיביי כל דבר אפשרי שאני לא אשלם פה לגנבים האלה.

אין שום סיבה שאני אשלם על מגן לאייפון למשל 50 שקל(בחיים לא שילמתי כזה סכום) כשבאי ביי אני קונה את אותו החרא בדולר,ואני יכול להמשיך.

כמות הקניות שלי השנה באי ביי מסתכמת משהו באיזור ה 9 אלף דולר אם לא יותר (יש גם קניות לעסק בנוגע לציוד חשמלי שתופס נתח רציני מזה אבל עדיין זה חוסך לי את המיסים של הארץ).

אנשים עושים פה מ5 ק"מ של נסיעה כל בוקר לעבודה כאילו זה 50 ק"מ.

תראו מה אנשים עוברים בחו"ל בשביל להגיע לעבודה כל בוקר,אתם לא מבינים איפה אתם חיים.

קיצר בהצלחה עם הפקקים של כל מי שלא חושב בגישה שלי,אני באיזור המגורים שלי נוסע באופניים חשמליות בטווח של 4-5 ק"מ.

מעבר לזה-יש לי לאון קופרה יפהפיה בחניה שמחכה שאני אוציא אותה לסיבוב.

מי שלא חושב כמוני שימשיך לשלם,פראיירים!!

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל למה אתה כזה עצבני?:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני ממש לא עצבני,אני פשוט לא מצליח להבין בורות של אנשים ואני לא מצליח עוד יותר להבין את זה שמישהו מתעקש להסביר לי למה זה לא טוב כשבכל המקומות המתקדמים ביותר בעולם המצב הוא אחר לגמרי והממשלה דואגת אך ורק לטובת הציבור.

אמרתי כבר באחת ההודעות מקודם,אנשים פה חיים בסרט שהם איזה היי סוסאייטי ואומרים שיראו אותי נוסע באופניים???

בזמן שהם מרוויחים כל חודש עד 7 אלף שקל ומבזבזים יותר מזה במועדונים בשביל להרשים בחורות.

קיצר את שלי אמרתי תעשו מה שבא לכם,אני חי בתרבות שונה ככל הנראה.

כמובן שיש פה עוד אנשים שחושבים כמוני,אני מתכוון לאלה שלא.

זה כמו שאני יודע שבמועדון הקלארה שאני יוצא כמעט כל שישי הם מייחצנים את המקום בזה שהם מביאים כל מיני ידוענים(בינינו אנשים שהשתתפו ביפה והחנון זה לא ידוענים אבל שיהיה)אני יודע באופן וודאי שהמועדון מוציא בקבוקי גרגוס בחינם לבחורת שבאות בשביל להוציא עיניים לגברים וכל זה שיווק,אמנם שיווק מעולה כי ככה הגברים מהצד רואים וקונים גם.

אגב גם מחירי האלכוהול במסיבות פה חולניים.

הייתי לפני שבועיים בקוסטה בראווה ועל כוס בלק לייבל קולה לקחו לי 9 יורו,בארץ אותה הכוס תעלה לי70-80 שקל וכמובן שהברמן עוד ידרוש טיפ מלא מה100 שקל שאני אתן לו(לא יקרה).

או למשל בקבוק גרגוס במועדון האופיום בברצלונה (ממליץ לכל אחד להגיע למועדון הזה אם הוא מגיע לברצלונה) עולה 700 שקל בהזמנה מראש.

בארץ 1200 בערך.

כולם גנבים פה.

פורסם
לעניות דעתי קורקינט חשמלי חוקי בישראל [דגמי הבנזין לא חוקיים].

קורינט חשמלי לא חוקי במדינת ישראל וזה מתוך ידע שלי בתחום, וזאת בעקבות התאונת דרכים שהיתה לפני כשנתיים שבא ילד נכנס במכונית (שברחה אח'כ והנהג נתפס).ואז שר התחבורה אסר על השימוש בקורקינט חשמלי.

פורסם
הוגנים? לא ממש.

למשל מוכרים בארץ קיט הסבה עם מנוע בראשד ושרשרת- קיט זהה שיעלה כ350$ ייעלה בארץ כ4000~4500 שקל.

ואני מחכה לתיקון בחוק שלא יצטרך לעשות תקינה במכון התקנים למוצר שיש לו תקן אירופאי מאושר (EN15194 ) ואז שלום למכון התקנים ו15000 שקל שלהם! :-)

מנוע חשמלי, בקר,סוללת ליתיום משוכללת,גלגל עם 38 שפיצים לפחות,צמיג איכותי לגלגל מניע, ידית "גז" כל זה ב-350 דולר"?, הייתי שמח לדעת היכן?.וגם אז עד שזה מגיע לארץ זה מגיע לפי 2, ואחר כך עוד צריך לשלם את עלויות האחסון לכמה חודשים-תאמין לי זה הרבה כסף.

סט איכותי היום זה בסביבות 4000 ש'ח, ואז צריך גם לבחור אופניים שיהיו מספיק טובים לצורך העניין.

אגב, יש תקן ארופאי לסוגים מסויימים של אופניים כאן בארץ, אבל זה לא מונע ממכון התקנים "לנגוס" את חלקו, אם כי הוא לא עושה את הבדיקות הטכניות, אלה בודק את הניירת, וחלילה שמשהו לא יתאים, כל הקונטיינר נפסל.

פורסם

מר viper05 היקר.

הייתי כבר בכמה ערים בחיים שלי.

לא כול דבר שמתאים למדינות אחרות, מתאים לארץ.

כמו שבנורבגיה לא עושים בדיקות גופניות בכניסה לקניון, בחיפה לא ירכבו על אופניים לעבודה.

בניו יורק אנשים לא מתאמצים להוציא רשיון נהיגה, יש להם רכבת תחתית 24 שעות.

גם לא נראה לי שמישהו רוכב בחורף המושלג של אירופה.

יש שלושה סוגים של רוכבי אופניים בתל אביב.

רוכבי אופניים חשמליות שרוצים שכולם ידעו שהם קנו אופניים שעלו יותר מקטנוע.

יש את הרוכבים של האופניים העירוניות שמתלהבים מהקטע.

והרוב זה עובדים זרים שלא קנו את האופניים ואין להם כסף לשלם על תחבורה אחרת.

אייל

פורסם
מר viper05 היקר.

הייתי כבר בכמה ערים בחיים שלי.

לא כול דבר שמתאים למדינות אחרות, מתאים לארץ.

כמו שבנורבגיה לא עושים בדיקות גופניות בכניסה לקניון, בחיפה לא ירכבו על אופניים לעבודה.

בניו יורק אנשים לא מתאמצים להוציא רשיון נהיגה, יש להם רכבת תחתית 24 שעות.

גם לא נראה לי שמישהו רוכב בחורף המושלג של אירופה.

יש שלושה סוגים של רוכבי אופניים בתל אביב.

רוכבי אופניים חשמליות שרוצים שכולם ידעו שהם קנו אופניים שעלו יותר מקטנוע.

יש את הרוכבים של האופניים העירוניות שמתלהבים מהקטע.

והרוב זה עובדים זרים שלא קנו את האופניים ואין להם כסף לשלם על תחבורה אחרת.

נכון שיש חלק שמחזיקים אופניים חשמליים כפוזה, והם לא שונים מאחרים שמחזיקים מכוניות מפוארות, אופנועים לצורך פוזה,אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שמדובר בכלי חביב ונחוץ, ותקשיב טוב טוב, ככל שתחלופנה השנים הכלי הזה יתפוש יותר ויותר תאוצה.

תסתובב בתחנות הרכבת בצפון ותראה אנשים שמאחסנים את האופניים החשמליים בתוך צ'ימידן מיוחד עולים איתם לרכבת (אסור להכניס אופניים לרכבת לכן אורזים אותם)נוסעים לתל אביב לסידורים, גומרים את הסידורים,מקפלים את האופניים ועולים לרכבת שוב בחזרה הביתה.

אי אפשר להתעלם מהיתרונות הבולטים של הכלי הזה.

פורסם
קניתי זוג אופניים חשמליות,לא תענוג זול,6500 ש"ח אבל לטווח של 3-4 ק"מ בתוך העיר זה אכן לא רע בכלל

אפשר דגם + כתובת של חנות ?

פורסם

רכבתי פעם ממערב ראשון למרכז ת"א דרך הטיילת בת-ים, נמל יפו דולפינריום.

באופני כביש ספורטיביות זה היה סיוט, הדרך גבשושית מידי לאופניים שאינם שיכוך כפול.

אופניים חשמליות עם שיכוך כפול עוד לא ראיתי בארץ, ואם יש הן יהיו יקרות מידי.

אני רוצה לרכב לת"א ברצף, לעלות ללא עצירה למדרכות ולרדת מהן לכביש בזרימה אחת, לנסוע על האקרשטיינים

המחורבנות שבנמל יפו מבלי להזדעזע ובקטעי אספלט לטפס ל 45 קמ"ש, ושהטווח יגרד את ה 40 ק"מ לפחות.

יש בחו"ל כלים כאלו, זולים הם לא.

פורסם
רכבתי פעם ממערב ראשון למרכז ת"א דרך הטיילת בת-ים, נמל יפו דולפינריום.

באופני כביש ספורטיביות זה היה סיוט, הדרך גבשושית מידי לאופניים שאינם שיכוך כפול.

חאליק.

לא צריך אופני שיכוך כפול, מספיקים אופני הייבריד.

ראיתי גם אלקטרה טאוני (מרבד קסמים מבחינת נוחות) חשמלים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אולי ברכיבה רגועה, כשאתה נוחת ממדרכה ב 20+ קמ"ש, בורח לשוליים המשובשים מנהגים דביקים או עולה על מדרכה בתמרון חמיקה מהיר, אתה זקוק גם לשיכוך אחורי טוב, זאת מלחמת השרדות בג'ונגל העירוני ואני חייב כלי שלא יתפרק ולא יעניש אותי,

ובעצם יסע בכל מקום.

משהו כמו זה:

http://www.youtube.com/watch?v=h41Q3-xOcgk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=C7Ojgux9QZ0&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

סרטונים חביבים .

באופניים חשמליים לא מומלץ לנסוע בשטח, למרות שהחברה החביבים בסרטון לקחו מעין אופני פעלולים והתקינו בהם ערכה.

בכל אופניים חשמליים תקינים, יש מערכת ניתוק של המנוע בזמן קפיצות על מנת למנוע נזק למערכת,בצורת הרכיבה שבסרטון הזה שום מערכת ניתוק לא תעזור, וגורלם של האופניים נחרץ מראש.

• תוכן חדש...