Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אמא שלי החנתה את הרככ מתחת לעבודה ורק אחרי 10 שעות היר ראתה את זה. מדובר על I30 חדשה שאני ממש אוהב ומטפל בה כל פעם שאני חוזר מהצבא. איך אני יכול להוריד את הכתם שנשאר בלי לפגוע בצבע הרכב? חפשתי שרשורים קודמים אך לא מדובר באותן בעיות.

מצטער אם אין פסקאות, אני רושם טת ההודעה מהפלאפון ואני לא מצליח לסדר את הנושא יותר מזה.

תודה רבה.

• ספונסר פורום
פורסם

השלבים לפתרון הם לנסות לשטוף את הרכב, במידה ולא עוזר אז לנסות פוליש ווקס, במידה ולא עוזר יש לפנות למכון דיטיילינג מקצועי.

אם גם זה לא עוזר אז הפתרון היחיד הוא לפנות לפחח כדי לצבוע מחדש את החלק.

מאיזה אזור אתה?

פורסם

בתחנת דלק שפכו על זה איזה חומר שקוף (לא זוכר מה השם) שהוריד את זה ולאחר מכן פוליש ווקס הוריד את זה לגמרי. אחרי יומיים אין זכר לחלודה ואין קילוף או ירידת צבע. תודה רבה.

פורסם

אם הצבע של הרכב מיטאלי, אני מקווה שבאמת לא שמו לך פוליש אלא רק ווקס, פוליש מסיר שכבת צבע ומיועד לצבע מט ולא מיטאלי.

ומאחר ובצבע מיטאלי השכבה העליונה היא לקה שקופה, הפוליש מסיר את השכבה הזו ופוגע בהגנה על שכבת הצבע מתחת.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

פוליש מסיר שכבת צבע מיקרונית (בהתאם לאגרסיביות הפוליש). אין מניעה מלבצע פוליש על צבע מטאלי.

בכל מקרה, הדרך הכי טובה להורדת כתם מסוג זה היא ע"י שימוש בפלסטלינה.

שמח שהבעיה כבר נפתרה עבורך.

• תוכן חדש...