Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

באפשרותי לבחור רכב "ברמה 2" מהעבודה ודי ננעלתי על היונדאי I35 .

אנחנו משפחה צעירה - זוג + 2 (בן חצי שנה ובת 3).

מנהל ציי הרכב בחברה בה אני עובד המליץ לי שלא לקחת את היונדאי עקב בעיית מתלים קשה בסיבובים ובפניות אשר יכולה להיות מאוד מסוכנת

רציתי לדעת אם החסרון הזה באמת מורגש ובאיזו מידה?

תודה רבה ושבוע טוב

פורסם

לא ברור לי מאיפה הגיעה ה"יציאה" הזאת שלו.

ל-i35 התנהגות כביש סבירה בהחלט לקבוצתה ובוודאי שלא מסוכנת לנהג משפחתי ממוצע.

הכי טוב שתקח מכונית כזאת לנסיעת מבחן - ותווכח בעצמך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היא לא מתנהגת כמו מאזדה 3(הכוונה במובן הטוב!) אבל מספקת חבילה עדיפה יותר,אם עניין הנהיגה חשוב לך נסה את המאזדה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש כמות השטויות שקציני רכב מסוגלים להוציא מהפה.

הם מתחרים במוכרי פלזמות/LCD בצורה די שקולה..

אין ל-I35 שום בעיה בפניות וסיבובים, היא לא הרכב הכי מהנה לנהיגה כזאת, אבל אין לה שום בעיה בטיחותית כזאת.

(לקחתי אותה לנסיעת מבחן בכבישים 'מאתגרים', אז אני מדבר מנסיון אישי).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

נהגתי ברכב שבוע , ההגה הקל בהתחלה צריך להתרגל עליו בפניות ובכביש משובש חסר קצת איזון של מרכב אבל סה"כ החסרון הזה לדעתי הוא כמעט היחיד של הרכב הנ"ל , שילוב של מנוע גיר מעולה , מרווח ואיבזור מעולה תא מטען טוב , ורק מרווח ראש מאחור צריך בדיקה עקב העיצוב המיוחד.

אגב כל הסיפור הזה מתחיל במבחני דרכים שבוצעו בוואלה במבחן וידאו מול שברולט קרוז שבו נאמר שהצמיגים עוזבים את הכביש מהרי מדי וזה לא כלכך נעים ועל חוסר איזון מרכב במהירות או בכביש משובש גם זה נאמר במבחני דרכים נאמרו , ונאמר עוד שהפורד פוקוס לא התרגשה בכלל מהפניות איפה שהיונדאי והרנו פלואנס כן הסתבכו להם , זה היה במעריב . משם מתחיל כל הסיפור , אבל להגיד שזה משהוא קיצוני ומפחיד יהיה רחוק מן האמת.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני מבקש לדעת האם גם לשאר בעלי הרכב הנ"ל ישנה בעיה קשה במערכת המולטימדיה של הרכב בכל הקשור לקליטת תחנות רדיו מקומיות????

• תוכן חדש...