Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(יעוץ ברכישת רכב) עד 75K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני זוג + שתי ילדות קטנות מעוניניים לקנות רכב משפחתי.

חשבנו על :

1. הונדה סיויק 2008
  2. טויוטה קורולה 2009
  3. מאזדה 3 2009

מהמכוניות הללו על איזה אתם ממליצים? אני מתכנן להשאיר את הרכב אצלי כ 3 שנים .

הנסיעות הנם נסיעות בתוך המרכז כמעט בלבד.

פורסם

שלום מוריה,

שימי לב שבשנת 2009 ישנם שני דגמים של מאזדה 3 – הדגם החדש (הנוכחי) והדגם הישן יותר. לשניהם אותו הבסיס, אותו המנוע והגיר, אך הדגם החדש קצת יותר מרווח מפנים.

גם טויוטה קורולה שווקה בשני דגמים בשנת 2009, שניהם נראים כמעט אותו הדבר אבל ההבדל ביניהם הוא בסוג הגיר האוטומטי. יש דגם עם גיר רובוטי, שהוא מעט חסכוני יותר בדלק אך העברת ההילוכים שלו פחות חלקה, ויש דגם עם גיר אוטומטי רגיל.

הונדה סיוויק היחידה ברשימה שלך שבשנת 2008 נמכרה רק בדגם אחד. למעשה מדובר באותו הדגם שרץ מסוף שנת 2006 ועד לתחילת השנה הזו.

שלושת הרכבים מתאימים מאוד לשימוש של משפחה עם שני ילדים. בכולם יש מספיק מקום במושב האחורי ובתא המטען ולכולן רמת אמינות גבוהה. עם זאת, לכל אחת היתרונות והחסרונות שלה – למאזדה יש ביצועים טובים אבל צריכת הדלק היא הגבוהה ביותר מבין שלושת הרכבים, לטויוטה יש מוניטין מצוין בשוק אבל היא הכי פחות מאובזרת, ההונדה מרווחת מאוד ובעלת המנוע הגדול ביותר מבין השלושה אבל היא יקרה בהשוואה לטויוטה ולמאזדה. אני בטוחה שכל אחד משלושת הרכבים הללו יוכל לשמש אתכן בצורה טובה אבל אני גם בטוחה שאחרי נסיעת מבחן קצרה ברכבים הללו תוכלי להחליט בצורה טובה יותר.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

כל האופציות שציינת טובות וישרתו אותך נאמנה.

ההונדה מציעה ביצועים טובים יותר, שבתוך העיר ועם שתי ילדות במושב האחורי כנראה שלא תנצל.

לכן אני ממליץ על המכוניות האחרות והחדשות יותר.

לטויוטה מוניטין של אמינות, מאזדה הייתה הקונצנזוס עד לא מזמן.

סביר להניח שתוכל למצוא מאזדה 3 במחיר נמוך יותר מקורולה מאותה שנת מודל.

בכל מקרה - אל תשכח לבדוק לעומק את הרכב במכון בדיקה שאתה בוחר, ולקבל הסטוריה מלאה של הרכב.

בהצלחה,

גיל מאוויס

• תוכן חדש...