Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברכב שאני קונה שמתי לב לכמה דברים שצריך לסדר ואני רוצה להתייעץ איתכם,

צריך להחליף לפחות זוג צמיגים אחד, איזה צמיגים הייתם ממליצים לקנות (אאל"ט המידה זה 185/60R14)? הדגש הוא על חיסכון בדלק ומינימום רעש.. בכ"ז לא רכב ביצועיסט..

שמתי לב אצל המוכר שקו נוזל הקירור נמוך בכ2 מ"מ מקו המינימום במיכל.. האם אני יכול להוסיף שליכטה נוזל קירור (G12 כמובן) או שצריך להחליף את כולו?

פורסם

לגבי הצמיגים,

אם תמצא continental contipremuim contact 2 במחיר טוב אז לך על זה. היאריס שלי עם סט שכזה כבר 3 שנים ואני מאוד מרוצה מהם-כנראה שאני גם אחליף אותם באותו דגם כשיגיע הזמן.

גם ה eco contact שלהם לא רע.

יש לך גם את falken ze912 שנחשבים ללא רעים.

לגבי נוזל הקירור-תמלא את החסר, בדוק שאין נזילה מאיפשהו כי נוזל קירור מתחת למינימום כשהרכב קר לא נשמע לי כמשהו שטוב לרכב, במיוחד לא בגודשות.

פורסם

דעתי הלא מקצועית בשבילך:

1) צמיגים במידה שלך אתה יכול לקחת צמיגים טובים של חברת HANKOOK מניסיון שלי על פולו ותיקח דרגת מהירות H ולא V יותר רכים פחות מרגישים את הבורות על הכביש.

2)אתה יכול להוסיף את הנוזל קירור G12 האדום ללא בעיה אין שום צורך להחליף את הישן(בדרך כלל מחליפים את נוזל הקירור בדגם זה עם ביחד עם משאבת המים שיושבת על רצועת הטיימינג כלומר בטיימינג הבאה תחליף את הנוזל), אבל מה לדעתי צריך להדאיג אותך זה איך חסר את השני המילימטרים , הכוונה שלי היא לנזילות שיכולות להיות וזה גם נושא כספי שתלוי איפה הנזילה וזה גם קלף מיקוח על המחיר.

שוב מדגיש אני לא איש מקצוע אבל במקרה יש לי את הדגם הרכב זהה לשלך פולו/פאביה /סיאט אותו דבר מתחת למכסה.

• תוכן חדש...