Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייהטסו שרייד 1.3 שנת 2000, אוטומט, 208 אלף ק"מ.

ראשית,אני לא מבין גדול ברכב אבל הבנתי מתוך חיפוש באתר שאחד הדברים החשובים ביותר ברכב הזה זאת רצועת טיימינג להחליפה בזמן.

הבעיה שהבחורה שמוכרת את הרכב אמרה לי שלפני חמש שנים כשהיא קנתה את הרכב היא עשתה לרכב טיפול גדול ואחד מהדברים שהיא עשתה זה החלפת רצועת טיימינג, השאלה היא האם אני יכול לבדוק את זה בבדיקה לרכב ?

דבר שני, האם זה נכון האגדה על דייהטסו ? שהיא מאוד אמינה וזה רכב שאין בו תקלות בכלל ? בתור תפרן זה אחד הדברים החשובים לי , יותר מנוחות נסיעה שהבנתי שהיא לא משהו.

והאם יש עוד משהו חשוב שעליי לבדוק ברכב הזה ? לוודא ?

תודה מראש, ירדן

פורסם

אגדה מארץ האגדות.

1. האגדה נכונה לארבע השנים הראשונות ולא בגיל 12, אז ההיסטוריה הפרטית של מכונית מסוימת קובעת. בגיל הזה צפה לתקלות, ואפילו כואבות.

2. דיהטסו לא יותר אמין ממכוניות אחרות.

3. לא פחות מרצועת תזמון, חשוב גם נוזל קירור, וכאן דיהטסו רגיש יותר מאחרים. קצת מי ברז לאורך תקופה, וצפה להחלפת מנוע. אתה לא יכול לדעת איזה נוזל קירור היה במנוע במשך 12 שנים, וכמה מי ברז נמהלו בו.

4. חמש שנים לרצועת תזמון הוא זמן ארוך מדי.

הקילומטרז' שאתה מציין גדול על המנוע הזה. לרוב בחצי הדרך מנועים אלו מגיעים לתיקונים עמוקים / החלפת מנוע. אם לא היה, יהיה בקרוב.

רוצה מכונית לתפרנים, שקונים בזול ועלות האחזקה שלה היא הכי זולה בשוק ? פיאט פונטו. בתור בונוס תקבל בטיחות ונוחות עדיפים על מה שאתה רוצה לרכוש.

שבת שלום.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

מכון בדיקה לא יכול לאושש/להפריך אם הרכב עבר טיימינג כיוון שאינו מפרק בבדיקה את הרצועה ולא בודק עד כמה היא יבשה ו/או בלוייה,אלא מסתפק במבט מלמטה למעלה כאשר הרכב על הליפט.

אם עשו טיימינג לפני 5 שנים,צריך לעשות שוב עכשיו.

יש לבדוק את מצב המותחן,משאבת המים ולהחליף מחזירי שמן במידת הצורך וכמובן,הכי חשוב,להקפיד על נוזל קירור איכותי כיוון שבלוק מנוע, העשוי מסגסוגת אלומיניום ידוע ברגישותו הרבה לשימוש במי ברז/נוזל קירור לא איכותי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...