Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלמה לי הבקלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש עזרה באיתור מקור לרכישת בקלית וינקר ימני לאולדסמוביל שלי שנעלמה לפתע.

הבקלית אני חושב ייוצרה בארץ כי היא לא מופיעה ברכבים מארה"ב (תקינה של ישראל בלבד )מצ"ב תמונות של הצד החסר והצד המלא:

תודה,

עמית

DVC00001.JPG

DVC00002.JPG

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

נראה משהו כללי ורגיל, תכנס לחנות חלפים, תבקש איתות צד עגול, לא צריך לעבור את ה30 שקל.

פורסם

אתה צוחק, נכון? כי, לפני יומיים גם לי נעלם אותו ווינקר, אבל מהוואנדורה, גם כן, ערב לפני זה היה, בבוקר קמתי, ואיננו!!! לפי התמונה שלך, זה ווינקר זהה!!! האם באיזור בת-ים - יפו מסתובב גנב מסתורי, שגונב סוג מסויים של הווינקרים?:roll::shock: (אתה בת-ימי, נכון?)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חבר'ה זה לא מצחיק,

מי שמכיר בטח יודע שפעם היו מצליחים לגנוב מכוניות באמצעות גרימת קצר דרך הווינקר הנ"ל, פשוט היו עושים קצר עם החוטים ומחכים עד שהאזעקה הייתה מתבטלת...

שימו לב, לשניכם יש מכוניות יחסית ישנות ובטח האזעקה אצלכם היא מהסוג הישן...:idea:

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם
האם פנס האיתות שלך בקאטלס זהה לפנס האיתות באומגה השתיינית והעייפה של שנות ה80?

אני חושב שכן.

אגב אני לא מבת-ים אלא מאזור רחובות.

נ.ב. אני עדיין לא עברתי באשקלון כדי לרשום את הטלפון של הסובארו פשע, אני מקווה שהיא עדיין למכירה.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
אתה צוחק, נכון? כי, לפני יומיים גם לי נעלם אותו ווינקר, אבל מהוואנדורה, גם כן, ערב לפני זה היה, בבוקר קמתי, ואיננו!!! לפי התמונה שלך, זה ווינקר זהה!!! האם באיזור בת-ים - יפו מסתובב גנב מסתורי, שגונב סוג מסויים של הווינקרים?:roll::shock: (אתה בת-ימי, נכון?)
מישהו מרכיב לו אולדסמוביל קטלס :lol::lol::lol:

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

היי עמית

אם כך - במגרש האחורי מאחורי משרד הרישוי בחולון עומדת אולדסמוביל אומגה שלא זזה הרבה זמן (ככל הנראה ננטשה, כי אני מבקר שם מדי פעם לפעם כדי לחפש כל מיני מכוניות ישנות והיא לא זזה מטר במשך המון זמן)

אני מניח שלא תהיה בעיה לפרק את הפנס שלה ולקחת כמה חלקים ספייר.

אבל אם אתה לא מעונין לקחת את הסיכון - קצת לפני אברג'יל (כביש אזור-חולון) יש פירוקית וונאדורות וסוואנות. יכול להיות שהאיתות זהה כי אם אתה אומר שהוא נבנה בארץ אז בטח יש סטנדרט שבו האיתות נבנה). בעל המקום לא ייתעשר מזה.

* מופנה גם אליך Gluk, עם וואנדורה כמו שלך (4X4) אין שום בעיה לדרוס את זב החוטם שעשה את זה :twisted:

בנוגע לסובארו - תודה.

פורסם

תודה! שאלו יהיו הבעיות וההוצאות שלי היחידות!:wink::roll: יש לי כמה ספרים לדעתי, פשוט מרגיזה חוצפה וחוסר טעם טוב של האנשים - הצעצוע הזה עולה אולי 10 ש"ח, אז למה ליגנוב, לכל הרוחות???:x

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...