Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פייפאל, עזרה בהחזרת כסף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

קניתי מוצר כלשהו באייבי הוא לא הגיע עדיין וסיכמתי עם המוכר שיחזיר לי כסף בחזרה.

מישהו יודע אולי מדריך קצר על אופן של החזרת כסף מה התהליך? איזה פרטים צריך לשלוח למוכר?

תודה

פורסם

אם ההתנהלות שלך היא מול המוכר אז שאל אותו לאילו פרטים הוא זקוק. רק שים לב שלא יעברו 45 ימים מיום ששילמת לו כי אז אתה תלוי לחלוטין בחסדיו. עד 45 עוד יש לך אפשרות לפתוח DISPUTE ולבקש את התערבות פייפאל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא יודע איך זה אצל אחרים, אבל אצלי כשמזכים אותי בחשבון פייפאל, הכסף מועבר לכרטיס אשראי ולא נשמר בפייפאל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בכל פעם שזיכו אותי אחרי קנייה באיביי פשוט מאוד הם זיכו את חשבון הפייפל שלי ואוטומטית זוכה לי הכרטיס אשראי.

למוכרים יש אפשרות לעשות ריפאונד בפייפאל ככה שמוזר שהוא בכלל ביקש ממך פרטים כלשהם אבל אולי הוא פשוט רוצה להיות בטוח שהוא מזכה את החשבון פייפאל הנכון..

פורסם
לא יודע איך זה אצל אחרים, אבל אצלי כשמזכים אותי בחשבון פייפאל, הכסף מועבר לכרטיס אשראי ולא נשמר בפייפאל.

כנ"ל.

אין אפשרות שהכסף יעבור לחשבון עצמו (BALANCE) ולא לכ.אשראי?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם הוא שולח כסף לכתובת מייל זה יגיע לבאלאנס.

אם הוא יעשה refund בעסקה עצמה, זה יחזור חזרה למקור של הכסף:

אם בוצעה רכישה באשראי - הכסף יחזור לאשראי.

אם בוצעה רכישה ע"י כסף שהיה קיים ביתרת החשבון, החשבון יזוכה.

• תוכן חדש...