Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כל הייסורים שעברתי עם הגולף החלטתי להיפטר ממנו סופית.

כרגע אני שוקלת לקנות רכב חדש, חשבתי לקנות סזוקי אלטו (בגלל המחיר הנמוך), אני נוסעת בסביבות ה- 400ק"מ בשבוע, נהגת יחידה, האם הרכב הזה יתאים לי או כדאי לשקול רכב אחר?

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיקנטו אוטומטית יקרה יותר, אבל לדעתי היא עדיפה ברוב הפרמטרים על אלטו. יחד עם זאת מבחינת איכות הנסעה לאומת גולף את תרגישי ירידה רצינית ברמה. הגולף למשל רחוק מאוד יותר טוב מבחינת איכות נסיעה ממזדה 2 שהיא סופר מיני ואלטו היא מיני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא לגמרי הבנתי מה השיקולים שלך.

כמו שנאמר כאן, אין ספק שתרגישי ירידה ברמה. השאלה אם זה מה שחשוב לך. או שהכי חשוב לך שלא יעשה לך צרות כמו שעשה הגולף :)

---------------------

גל ארנרייך

פורסם

השיקול הכי חשוב שהרכב לא יעשה לי צרות ושיהיה מתאים לנסיעה של 400 ק"מ בשבוע שרובן בין עירוניות. כמובן שמחיר נמוך ועלויות אחזקה נמוכות הן שיקול חשוב אבל לא הקובעות.

פורסם

מצטרף לדעה של צבי,פינקטו עדיפה,היא מאובזרת הרבה יותר,יותר בטיחותית,כמו כן יש לה גם את פיגו 107/C1 אם אתה מעדיפה רכב חסכוני יותר מהפיקנטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נתקלתי במודעה בעיתון של ILEASE על פיג'ו 107 והתנאים שהם מציעים ממש מתאימים לי: מקדמה 20500 ש"ח במזומן, תשלום חודשי של 718 ש"ח למשך 36 ח' ותשלום בסוף התקופה 27300 ש"ח. אבל במפרט של הרכב היה רשום שיש תיבת הילוכים אלקטרונית, במה זה שונה מאוטומט (סליחה על הבורות)?

האם פיג'ו 107 עדיפה על אלטו?

פורסם

כלומר כדי לקבל 107 את תשלמי כ74K ש"ח סך הכל כאשר פיקנטו חדשה עולה 75K? נכון ש107 עולה כ72K עם גיר רובוטי, אבל תיראי איזה הבדל לפיקנטו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בדקתי ועל קיה יש 7 ש' אחריות שזה 4 ש' יותר מרוב הרכבים.

על מה האחריות בדיוק? על המנוע, הגיר ושאר החלקים?

אתם יכולים להסביר לי קצת

פורסם

אחרי שפתחת שרשור בפורום הטכני כדאי שתדעי,שיהיה קשה עד בלתי אפשרי למכור את הגולף הזו בלי להישחט חזק במחיר.

קנית את הרכב לפני כמה חודשים ואפילו יתכן שהרכב לא רשום עדיין על שמך,גיר דפוק,הקונה צריך להיות עיוור ומטומטם בשביל לקנות רכב כזה וגם אם כן לפחות יוריד לך 10,000 מהמחירון.

אחר כך,תצטרכי להוסיף כסף בשביל לקנות רכב וסוזוקי אלטו לא הכי מומלץ (בטיחות מחפירה),לגבי הפיג'ו/טויטה אייגו הן באות עם גיר רובוטי ואם את ממש רוצה,בקשי לתאם נסיעת מבחן לבדוק,האם בכלל הגיר מתאים לך ?

אני כמו קודמיי,ממליץ על הפיקנטו,גיר אוטומטי פשוט,3 שנים אאל"ט אחריות מלאה ועוד 4 שנים על מנוע וגיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המחירון של הגולף בכל מקרה בגדר המלצה.

גם אני בזמנו קניתי גולף ונפלתי חזק.

מכרתי במחיר בדיחה (מחירון היה 52 והרכב נמכר ב 39 אחרי שהיה בלוח קרוב לחצי שנה), והנתונים של הרכב על הנייר היו טובים.

השוק של הרכב הזה בריצפה ללא שום קשר למצב השוק שהיום לא טוב גם ככה.

תפרסמי את הרכב ביד 2. עם כל הכבוד לפורום הזה, הוא עדיין לא מכיל אפילו 5% מכלל הנהגים בכבישי ישראל.

את בסכ"ה מוכרת גולף לאחר שיפוץ ריג, יש עוד מאות כאלו שעברו שיפוץ, זה לא שאת מוכרת רכב אחרי תאונה קשה ושיקום.

מנסיון שלי, פרסמי כמה שיותר מהר, כל יום שהאוטו הזה היה אצלי הבור בכיס רק גדל.

אחרי המכירה, איכות לא איכות אני מבטיח לך שתרד לך אבן מהלב.

בהצלחה

פלג_

• תוכן חדש...