Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה מוזרה שלא הצלחתי לפתור בגלקסי S2 שלי.

אני עובד עם אנשי הקשר בגוגל בלבד - כלומר מציג רק אותם בתוכנת אנשי הקשר שלי.

כשאני נכנס לחשבון הגוגל שלי במחשב, כל הקונטקטס מופיעים בדיוק כמו שאני רוצה אותם.

כשאני נכנס לאנשי הקשר בטלפון (שמסונכרנים - לפי הטלפון - עם חשבון הגוגל) חלקם מופיעים לא טוב. נראה שחשבון הווטסאפ "התבלגן" וכעת בחלק מאנשי הקשר מופיעים מספרי ווטסאפ של אנשי קשר אחרים (כולל השמות של אנשי הקשר האחרים). לפעמים מופיע השם של איש הקשר בווטסאפ עם המספר הפרטי שלי ולפעמים עם המספר הנכון שלו.

בנוסף, בכמה מקרים "נעלם" איש קשר מסוים מהטלפון והמספרים שלו הופיעו אצל איש קשר אחר (בלי קשר לווטסאפ)

מעניין שעם תוכנת אנשי קשר אחרת (למשל go contacts) מתקבלת אצלי רשימה קצת שונה! חלק מאנשי הקשר נעלמים ואחרים מופיעים - אבל שוב זה לא נראה אותו הדבר כמו אנשי הקשר בגוגל, ושוב יש כל מיני מוזרויות.

הפתרון האופטימלי מבחינתי הוא לקחת את כל אנשי הקשר שאני רואה בחשבון הגוגל במחשב - ולשים אותם בטלפון. אבל אין לי מושג איך עושים את זה...

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כשזה קרה לי פשוט פתחתי עוד תיקיה של אנשי קשר בגימייל והעתקתי לתוכה את מי שרציתי ואז בטלפון פשוט סינכרנתי רק את התיקיה הזאת. כשראיתי שהכל בסדר מחקתי את הישנה.

פורסם

אחרי שחפרתי קצת בג'ימייל בגלל הודעתו של ceyal אכן זה פיתרון מצויין.

יש שם אפשרות לערוך,למזג,להוסיף ולמחוק.

בצע את כל הפעולות שאתה רוצה משם ואז נסכרן במכשיר עצמו.:-P

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
כשזה קרה לי פשוט פתחתי עוד תיקיה של אנשי קשר בגימייל והעתקתי לתוכה את מי שרציתי ואז בטלפון פשוט סינכרנתי רק את התיקיה הזאת. כשראיתי שהכל בסדר מחקתי את הישנה.

אוקיי, פתחתי תיקייה והעתקתי לתוכה. עכשיו איך מסנכרנים רק את התיקיה הזאת?

שמתי לב עכשיו לעוד מוזרויות - חלק מהקונטקטים בטלפון מקבלים אימיילים של אנשים אחרים. לחלק אני נכנס ומגלה שזה בעצם קונטקט אחר! למשל ברשימה כתוב "סוסו פללשווילי" וכשאני לוחץ אני מקבל את הקונטקט של "מומו חצ'ואן".

טוב, על מי אני עובד, אצלי זה "אופק פלדמן" ו"סתיו דרורי" :lol:

*למען הסר ספק, כל השמות מומצאים ואם במקרה קוראים לכם ככה, אל דאגה, אני לא אתקשר*

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

חשבתי שאלו הגובים של "אוטו":lol:

אם אני לא טועה אפשר בגימייל לסמן שהתיקיה החדשה תהיה תיקיית ברירת המחדל לסנכרון.

יכול להיות שיש גם בטלפון אפשרות כזאת - תלוי בגרסת האנדרואיד.

פורסם
חשבתי שאלו הגובים של "אוטו":lol:

אם אני לא טועה אפשר בגימייל לסמן שהתיקיה החדשה תהיה תיקיית ברירת המחדל לסנכרון.

יכול להיות שיש גם בטלפון אפשרות כזאת - תלוי בגרסת האנדרואיד.

מקפיץ. לא מצאתי את מה שאתה מתאר. יש רעיון אחר? אולי מישהו נוסף יכול לנסות לעזור?

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...