Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני ובן זוגי מעוניינים לקנות רכב חדש. או מסוכנות או מאדם פרטי שהוא יד 1

התקציב הוא עד 90 אלף ש"ח.

מה שחשוב לנו ברכב זה רכב אוטומט, חסכון בדלק, ובגאז' גדול יחסית שנכנס בו עגלה.

אנו מתלבטים כבר זמן מה בין יונדאי איי20, מאזדה 2, פולקסווגן פולו וסיאט איביזה. או רכב אחר לפי המלצתכם.

אבקש לשמוע את דעתכם, המלצתכם.

תודה

פורסם

לגבי גודל בגא'ז של I20 אני לא יודע אבל לכל שאר האופציות שציינת אין בגא'ז גדול.

ובנוסף יש עגלה יש עגלה .

עגלות הפרימיום יותר בעיתיות מבחינת מקום ואילו הפשוטות בדר"כ יכנסו בלי בעיה גם באופציות שהזכרת .

אני באופן אישי הייתי הולך על רכב קצת יותר גדול דוגמת גולף, לאון וכד'

פורסם

מאחר ואתם מחפשים רכב משפחתי הייתי ממליץ לבחון כיוון של טויטה קורולה 2009 הדגם האוטומטי הרגיל,

מאזדה 3 2009 ,או שברולט קרוז 2010.

יש להם מרווח פנים נדיב ועגלת תינוק תכנס לבגאז די בקלות.

בהצלחה,

גיא משברולט

פורסם

אפשר להוסיף למשוואה בקלות גם את הI30 ייכנס בתקציב שנתון 2009-10.

הרכב מרווח,בטיחותי,אבזור חביב (מגיע עם גג חשמלי נפתח החל מרכבים שעלו על הכביש בספטמבר 2009),תא מטען גדול יחסית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפי סוג הרכבים שציינת הייתי ממליץ על סקודה פאביה שלה יש את התא מטען הכי גדול מביניהם והיא הרגישה לי גם יותר מרווחת. ב90K תוכלו להביא את המנוע 1.4 אוטומט חדש מהסוכנות.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם
מאחר ואתם מחפשים רכב משפחתי הייתי ממליץ לבחון כיוון של טויטה קורולה 2009 הדגם האוטומטי הרגיל,

מאזדה 3 2009 ,או שברולט קרוז 2010.

יש להם מרווח פנים נדיב ועגלת תינוק תכנס לבגאז די בקלות.

בהצלחה,

גיא משברולט

ואת כל זה כתבת כי התנאי הראשון שלהם היה לרכב חדש?!

פורסם

הם כתבו חדש או יד ראשונה מפרטי או סוכנות - משמע רכב משומש.

לדעתי זוג עם ילד יכול להסתפק בסופר מיני שתהיה חסכונית יותר ממשפחתית ופחות יקרה לתחזוקה שוטפת.

בתקציב הזה האופציה היחידה שעולה לי לראש כחדשה היא יונדאי i20 המחודשת שקיבלה מחיר התחלתי של 95 אלף שקלים כך שהיא דורשת הגדלה של התקציב.

אפשרות שניה היא יד ראשונה 0 ק״מ מליסינג, קל אוטו למשל מפרסמים פוקוס 2011 חדשות לגמרי בפחות מ-90 אלף שקלים ויש להם רנו פלואנס ועוד כמה דגמים, כדאי לכם לבדוק.

בהצלחה.

• תוכן חדש...