Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה שימוש ב44K - פרוד פיאסטה 01'

HilelS
שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ברשותי פורד פיאסטה 2001, לפני שבועיים העברתי טסט הכל היה חלק.

פעם קראתי פה על התוסף 44K ואמרתי שלפני הטסט אני ישים, בסוף שחכתי אבל בכל זאת אני רוצה לשים עכשיו - אולי התוסף ישפר משהו בעניין צריכת הדלק ובכוח המנוע.

ראיתי שיש אנשים ששמים פשוט במיכל דלק - וגם פה כל אחד בדרך אחרת (מיכל מלא/מיכל חצי מלא/מיכל ריק), ויש מי שמגדילים לעשות ומשתמשים באינפוזיה ישירות למנוע.

המנוע שלי די חלש, ובנסיעה עם מזגן האוטו לא סוחב... וצריכת הדלק די גבוה לאוטו (ידני) אוכל לי 1:10.

חוץ מהתוסף ישנו משהו נוסף שאוכל לעשות לרומם את רוחו של המנוע ?

ולגבי התוסף - מה מומלץ בהתחשב בזה שאין לי ידע נרחב בתחום הרכב (אבל יש ידיים טובות לכל העניינים הטכנים וכלים מתאימים) אינפוזיה / לשפוך למיכל ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה קילומטרים עבר הרכב? מתי הוא עבר טיפול של החלפת פילטרים, שמן, מצתים וכיוצא בזה? הפיאסטות נחשבות לעגלות אין מה לעשות. אבל מצד שני מדובר במנועים אמינים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה קילומטרים עבר הרכב? מתי הוא עבר טיפול של החלפת פילטרים, שמן, מצתים וכיוצא בזה? הפיאסטות נחשבות לעגלות אין מה לעשות. אבל מצד שני מדובר במנועים אמינים.

177,000 ק"מ, עשיתי לו טיפול לפני חודש החלפתי שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר ומצתים (שמתי מוטוקרפט).

רק פילטר דלק לא החלפתי - המוסכניק אמר שלא צריך להחליף אותו כל טיפול. כדי בכל זאת להחליף ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניסיון קודם עם פיאסטה, אולי היא לא פרארי אבל היא בהחלט זריזה.

כמו כן צריכת הדלק שלה לא רעה בכלל(אחד ל 12-13 בנהיגה משולבת)

האם יש לך הזרקה או קרבורטור?

שי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניסיון קודם עם פיאסטה, אולי היא לא פרארי אבל היא בהחלט זריזה.

כמו כן צריכת הדלק שלה לא רעה בכלל(אחד ל 12-13 בנהיגה משולבת)

האם יש לך הזרקה או קרבורטור?

שי.

כמו שציין חולגי מדובר במערכת הזרקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שווה להחליף פילטר דלק (רצוי מקורי),לבצע ניקוי יסודי של המצערת(פירוק ניקוי והרכבה).

ולראות אם יש שינוי.

בגדול שני הדברים קשורים זה לזה --->צריכת דלק גבוהה --->בעיית האצה.

שי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שווה להחליף פילטר דלק (רצוי מקורי),לבצע ניקוי יסודי של המצערת(פירוק ניקוי והרכבה).

ולראות אם יש שינוי.

בגדול שני הדברים קשורים זה לזה --->צריכת דלק גבוהה --->בעיית האצה.

שי.

היי שי, פילטר אחליף , לגבי ניקוי מצערת - זה משהו שאוכל לעשות בעצמי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן

פשוט תפרק את צינור כניסת האויר

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבצע חיפוש יש הרבה פרויקטים שעשו חברי הפורום.

בגדול צריך לפרק את המצערת החוצה(לנתק את צינור כניסת האוויר מהפילטר, לנתק כל הצינורות והחשמל מהמצערת)

לפרק את המצערת ע"י פתיחת 4 ברגים(תכין מראש אטם למקרה שהאטם הקודם בלוי)

אחרי שהמצערת מפורקת בעזרת שמרטוט וספריי קרבורטורים תנקה את כל הפיח היטב.

בהצלחה, שי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
תסלחו לי על הבורות אבל לאן בדיוק אני צריך להזריק את האינפוזיה ?

תמונה סתם מהרשת יחד עם הסימונים

attachment.php?attachmentid=281339&d=1333623521

:?:

קניתי את הפחית של 44K, אבל עדיין לא הבנתי לאן מכניסים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה קנית תוסף לניקוי מערכת הדלק שמכניסים אותו לטנק הדלק בנוסף לתידלוק של חצי מיכל אם אינני טועה. אל תבצע איתו אינפוזייה ואם אתה רוצה לבצע ניקוי בית מצערת בצורה יסודית ציינו בפניך כיצד לבצע זאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה קנית תוסף לניקוי מערכת הדלק שמכניסים אותו לטנק הדלק בנוסף לתידלוק של חצי מיכל אם אינני טועה. אל תבצע איתו אינפוזייה ואם אתה רוצה לבצע ניקוי בית מצערת בצורה יסודית ציינו בפניך כיצד לבצע זאת.

אתה צודק שזה יעודו של התוסף, אך בעת חיפוש פה נתקלתי בלא מעט אנשים שבצעו את האינפוזיה עם התוסף הנ"ל,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=44

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום פירקתי את המצערת, ניקיתי היטב, גם את כל הבית מצערת. את האמת לא היה שם כמעט פיח ולכלוך, לא הייתה שם הרבה עבודת ניקיון, שני האטמים היו במצב טוב, הרכבתי הכל חזרה.

בהתחלה האוטו התקשה להניע ואחרי שהניע נכבה, אחרי קצת גזגוזים חזר לעצמו, עשיתי נסיעה קטנה ולא הרגשתי שיפור כלל...

מלבד אינפוזיה - ישנם עוד דברים שאוכל לעשות (בסגנון של ניקוי מצערת)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...