Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שקיעה אחורית בהונדה CRV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני לא מרבה לכתוב כאן אבל אני צופה קבוע בפורום.

ברשותי הונדה CRV שנת 2000 מטופלת בקפידה

לאחרונה שמתי לב שהחלק האחורי של הרכב שקע בשני סנטימטרים (כן ,מדוד עם מטר על משטח מפולס)

יצרתי קשר עם הונדה מרכזי ושם נאמר לי בטלפון בצורה מאוד ברורה ...הקפיצים שלנו לא מתעייפים אם תרצה נחליף בולם קומפלט.

דרך אגב לפני שנה וחצי החלפתי ארבעה בולמים חדשים של מונרו .

ניגשתי למכון מוכר שמתמחה בפרונט/סרנים/וכו הנ"ל אכן ביצע כיוון מושלם (הרכב מתנהג יפה בפניות ובכלל)

גבה סכום נחמד על הדרך החליף גומייה לציריה הקדמית

אך את הבעיה הוא לא סידר הוא טען שזה תקין ואין מה לגעת.

כן כן השריטה היא אצלי אני פדנט מתנצל

האם למשהו יש ניסיון מה פשר הבעיה?

תודה

ערן

HU CLARION DXZ786USB-AMP ROCKFORD POWER 400-COMP-ROCKFORD POWER6.5-SUB ROCKFORD P3

פורסם
שלום

אני לא מרבה לכתוב כאן אבל אני צופה קבוע בפורום.

ברשותי הונדה CRV שנת 2000 מטופלת בקפידה

לאחרונה שמתי לב שהחלק האחורי של הרכב שקע בשני סנטימטרים (כן ,מדוד עם מטר על משטח מפולס)

יצרתי קשר עם הונדה מרכזי ושם נאמר לי בטלפון בצורה מאוד ברורה ...הקפיצים שלנו לא מתעייפים אם תרצה נחליף בולם קומפלט.

דרך אגב לפני שנה וחצי החלפתי ארבעה בולמים חדשים של מונרו .

ניגשתי למכון מוכר שמתמחה בפרונט/סרנים/וכו הנ"ל אכן ביצע כיוון מושלם (הרכב מתנהג יפה בפניות ובכלל)

גבה סכום נחמד על הדרך החליף גומייה לציריה הקדמית

אך את הבעיה הוא לא סידר הוא טען שזה תקין ואין מה לגעת.

כן כן השריטה היא אצלי אני פדנט מתנצל

האם למשהו יש ניסיון מה פשר הבעיה?

תודה

ערן

אם אכן האחוריים נמוכים, והתופעה החלה רק עכשו, אין ספק שהקפיצים וכריות הגומי שלהם נחלשו והאורך הכללי שלהם התקצר

ב2 ס"מ

• תוכן חדש...