Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בפיענוח דוח שמאי רכב

AM202
שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום למומחי הפורום,

אני שוקל לרכוש דיהטסו סיריון מודל 2011, האוטו נראה מצוין ונסע מעט מאוד ק"מ אבל לפני מספר חודשים הוא עבר תאונה בה "נכנס" בו רכב מאחורה.

סה"כ עלות התיקון שבוצע (עם חלקי חילוף מקוריים של דיהטסו) היה כ 26,000 ש"ח

לפי דוח השמאי עליו התבסס התיקון יש ירידת ערך של 9.5% בפירוט הבא: (פח אחורי 5%, רצפת תא מטען 1.5%, פח חזית 1.5%, צביעה לא מקורית 1.5%

מחיר הקניה מגלם את ירידת הערך מהתאונה , אולם השאלה שלי (לפני שאני משקיע כסף בבדיקה במכון), האם סעיפי ירידת הערך מצביעים על פגיעה במרכב ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי רצפת תא מטען זה שלדה כבר,והסכום ענק למרות שזה לא מפתיע כשפגוש עולה 7000.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ירידת הערך היא אמנם סביב 10% ( שנחשב די גבוה לתאונה). אך המשמעות הסחירותית של זה גבוהה הרבה יותר.

מצטרף להמלצות להמשיך לחפש רכב אחר.

mx-5, audi a4, alfa 159.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המציאות היא שחברות ביטוח מנמיכות ירידת ערך (או בכלל רושמים שאין) כדי לשלם פחות פיצויים. ואם מדובר בחברת ליסינג אז בכלל ... בקיצור התיקון עלה כשליש רכב , נראה לי שעדיף רכב אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גש לפחח,שכמה דקות יאמר לך אם הרכב עבר תאונה רצינית או לא.

יתכן וכל הסיפור כאן הוא מבחינה של משמצעות סחירותית ותו לא ואז אפשר לנהל מו"מ כספי,זה לשיקולך.

בלי קשר- ירידת ערך כזו בוודאי מצביעה שהרכב עבר תאונה לא פשוטה ויש בשוק מספיק דייהטסו סיריון שלא עברו תאונה כזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...