Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי מקרה דומה לשל ezuf לפני כ 8 שנים.

יצאתי מחצור ( ליד ראש פינה ) לבליינד דייט , בבאר שבע, הייתי אז רק כמה חודשים אחרי המלווה, נסיעה של 3 שעות בכל כיוון על סובארו DL1300 בלי מזגן בקיץ!

בכל מקרה תתארו לעצמכם איזה מבט על הפנים היה לי כשגיליתי שהיא החליטה להבריז לי!!!! :evil:

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי בזמנו כשהייתי רווק, היו לי כמה "כללי ברזל" לגבי דייטים חלק מהם היו:

1. אני מאזור המרכז, הכי רחוק שאני מוכן להצפין עבור בחורה זה הרצליה, הכי דרומה זה רחובות.

2. חובה שיהיה לה רישיון נהיגה, ושהיא נוהגת בפועל- (יותר רלוונטי במידה והקשר ממשיך...)

כך לרוב אתה נמנע מנסיעה ארוכה ומיותרת עבור כלום.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

יצאתי מחצור ( ליד ראש פינה ) לבליינד דייט , בבאר שבע, הייתי אז רק כמה חודשים אחרי המלווה, נסיעה של 3 שעות בכל כיוון על סובארו DL1300 בלי מזגן בקיץ!

בכל מקרה תתארו לעצמכם איזה מבט על הפנים היה לי כשגיליתי שהיא החליטה להבריז לי!!!! :evil:

איזה משוגע נוסע מחצור לב"ש בשביל בליינד דייט :o (ברוח טובה, כן? :p)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מה לעשות, life sucks...

אחרי כמה דייטים אני בטוח שתמצא את האחת.

כל פעם שלא הולך לך בדייט, כשתחזור הביתה תרשום את הסכום שהוצאת בפנקס תחת סעיף הוצאות או תחת מחקר ופיתוח.

בסוף כל שנה תתקזז עם רשויות המס...

כשתצמא את האחת, כל ההוצאות שיהיו לך תכניס תחת חובות אבודים...

ענק!

גזרתי ושמרתי :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

LOL!

הייתה צריך להחתים אותה על זכרון דברים לפניי שיצאת לנסיעה...

פורסם

יש חוק בסיסי שאבא/דוד אח גדול מחוייב להעביר הלאה. אני אישית קיבלתי את הטיפ הזה מהמסג"ד שלי.

נוסח תקני לחוק השקעה של זמן ומרחק ליחסים שבינו ובינה:

1)אין בעולם בחורה ששווה לנסוע בשבילה יותר מ25 דקות בשביל "מספר"

2)בשביל דייט, לא ייסע אדם יותר מ45 דקות נסיעה.

א) עדיף להפגש על קרקע נייטרלית שנמצאת באיזור ה25 דקות נסיעה לשניכם

ב) תלוי ברמת הבחורה, אבל טכנית, אם היא נשאת לישון, ההסעה חזרה עליך.

3)השלישי, בשביל אהבה אין גבול. כל עוד זה שעה וחצי נסיעה גג ואתה יכול להעביר שם לילה (אצלה בבית אצל חבר, מהאיזור. זה לא משנה)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
LOL!

הייתה צריך להחתים אותה על זכרון דברים לפניי שיצאת לנסיעה...

חחח - נראה לי זה אמור לתפוס לכל דייט שיוצאים, שאם הכל יצליח לבקש את החזרת ההשקעה בטובות אחרות :)

פורסם

הנוסחה היא פשוטה.

החישוב לסטוץ הוא: מרחק הנסיעה חלקי מספר הימים שלא עשית סקס, כל מספר מתחת ל-10 אתה נוסע.

החישוב לדייט הוא: מרחק הנסיעה חלקי מספר החודשים שאתה בלי זוגיות כפול כמה היא שווה מ -1 עד 10,

כל מספר מעל 50 אתה נוסע.

בהצלחה לכולם.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...