Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בשאלה הכי פשוטה, כמה וואט אתה צריך?

איזה סדר גודל של ארוע?

יש חברות שמשכירות גנרטורים קטנים ויש חברות שמביאות לך גנרטור עם משאית..

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

מדובר בחתונה לא ענקית. במקום יש תאורה בסיסית וכל החשמל יסופק ע"י הגנרטור.

אני לא חושב שצריך גנרטור ענק על משאית אבל כן דרוש משהו "מכובד".

פורסם

מצטער, אני לא מכיר כל כך, אני יכול רק להפנות אותך לדוד גוגל, ולהציע לך לנסות את חברת לוירון. לא יודע אם משכירים או לא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי ולחברים ניסיון טוב עם "שחר-כלים", בינתיים אני לא מוצא את הטלפון שלהם כי החלפתי מכשיר - אבל יש מצב שהמספר בגוגל נכון.

עריכה - חבר לידי ממליץ על שומוביץ בקריית שאול.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

חבר הפורום SOUNDMAN (אם אינני טועה בשם) רשם מספר פעמים שהוא עבד/עובד כתאורן. אני מאמין שהוא יודע על מי להמליץ, תנסה לברר אצלו.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אלקטרו כח או אלקטרו חנן באשקלון יכולים לעזור (בדפי זהב תמצא מידע נוסף )

למרות שאת מדבר על גנרטור גדול מהרגיל ומעל 7.5 KV להם יש ידע טוב לאן ולמי פונים ואני מאמין שעם קצת מיקוח תוכל להוציא מחיר טוב על הובלה והשכרה של הנל.

ובלי קשר כמו שנאמר יש את גוגל שיעזור גם כן.

וכן מדובר על גנרטור על עגלה לכל הפחות. מה שמצריך הובלה ופיקוח צמוד מטעם החברה.

גם יש צורך להתאים את הנל לציוד הצפוי בשביל למנוע פדיחות וכו, בקיצור יש עבודת הכנה גם וזה לא בשיטה של ״יהיה טוב...״

כי זו חתונה וכי יש הבדל בין 30. ל 40 KV ומה לא....

לא לחשוב לרגע שניתן לחפף נושא רגיש כמו אספקת חשמל לארוע חשוב ואולי הכי חשוב בחיים של בני זוג.

• תוכן חדש...