Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במכרז של וואלה המחיר מתחיל רק ב-289 ש"ח.....

ואגב, האתר של AUDIONET (שתי הודעות לפני) אומנם זול אך לא מקבלים שם אחריות על הרמקולים!

דייהטסו שרייד 1300 מודל 93 , ידני

פורסם
אני קניתי בוואלה שופס במכירה פומבית ב150 שח. הרבה סבלנות על שהצלחתי . וגם מזל.

אתה כנראה טועה בדגם או משהו...

הם באמת מתחילים במחיר של מעל 200

פורסם

עכשיו חזרתי.....קניתי את הרמקולים ב.....280 ש"ח!!! נראה לי מחיר לא רע! אומנם לא מציאה...אבל מחיר לא רע...

פורסם

לצערי עדיין לא התקנתי אותם! הסיבה היא שחסר לי את המדף לרמקולים מאחורה.

כמו שסיפרתי כאן בפורום, לא מזמן פרצו לי לאוטו וגנבו את הרמקולים עם המדף :x :x :x

חיפשתי בכמה פירוקיות מדף כזה ולא מצאתי (חיפשתי בראשל"צ ובת"א)....אולי זה המקום לשאול אם למישהו יש רעיון איפה עוד ניתן לחפש....

פורסם

ניתן לבנות, העלות לא צריכה להיות יקרה והעבודה גם כן לא יותר מידי מסובכת

ויש האומרים שזה רק יכול לשפר.... ואני בטוח שזה יצא יותר זול מלקנות אחד מפירוקים..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בואו רגע נחזור לרמקולים , באותו נושא אני גם מחפש רמקולים ,

חשבתי לקחת את הפיוניר 400 וואט 5 וואיס , מה אתם אומרים , ראיתי ב 440 שקל עם הובלה , אבל בלי אחריות באתר שרשום למעלה ,

בכל מקרה , אפשר להשיג אותם ביותר זול , כדי משהו אחר יותר טוב?

פורסם

בקשר לרמקולים פיוניר 240w אתם צודקים הם בואלה מתחילים ממחיר גבוה. אני קניתי אותם לפני חודשיים וחצי ואז הם התחילו מ99 שח. הספק כניראה הפסיד הרבה כסף. אותו דבר באולסייל. קניתי שם במכרז רמקולים בלאופונקט ב100 שח. וכרגע הם ביטלו את המחירה פומבית שלהם והם מוכרים אותם רק בקבוצתית ב290 שח.

• תוכן חדש...