Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ההצעה היא מחברת ליסינג מוכרת או סוחר ?

בכל מקרה,יש כל כך הרבה גטסים במגרשי הליסינג אז למה דווקא לבחור באחת שעברה חיים לא קלים בכלל.

127,000 ק"מ ב-3 שנים במקרה הטוב זה רכב,שקרעו לו את הצורה,לא ממליץ לקנות,עדיף לחפש אחת אחרת גם אם יעלה עוד קצת

ובלי קשר יש חלופות לא פחות טובות מגטס כמו דייהטסו סיריון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הצעה היא מחברת ליסינג .

עקב מיגבלת תקציב 40k .

מה הקילמוטרז השפוי בשנת 2009

לגבי ה-דייהטסו סיריון2010 רצה מעל 50k

תודה

פורסם

ק"מ שפוי יחסית לליסינג יכול לנוע בין 70,000 ל-90,000 (שגם הוא מעט גבוה אבל גבולי).

עדיף לשלם עכשיו ברכישה עוד כמה אלפיות ולא לשלם אותם בתיקונים במוסך.

127,000 ק"מ זה כבר רכב,שמחר אתה עלול להגיע לנקודה שאתה משפץ גיר או ראש מנוע חלילה (גם כך תחזוקת הרכבים בליסינג היא לא משהו) ועלות התיקון תהיה כמה אלפים כך שממש לא תחסוך.

אם זה התקציב עדיף לחפש רכב משנתון יותר נמוך (2008) ולא להתפשר בק"מ ושוב- הסיריון עדיפה על הגטס.

ברר באלבר,אופרייט ליס או הרץ מה יש להם להציע לך.

פורסם

אני אבדוק אם יהיה ששאלות אעלה לפורום

אם אני לוקח עש 90000 מה לגבי רצועת טימינג .

לגבי הסיריון המוכר אמר לי שכבר לא מיבאים את זה לארץ

תודה

פורסם

נכון אין יותר יבוא,אבל הרכב עצמו טוב,ואין בעיה של חלקים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול לרדת שנתיים בשנתון ויהיה לך אחלה מצע של רכבים ועם כמעט חצי מהקילומטראג' שציינת.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

סיריון הביאו לארץ עד שנת 2011,הרכב מעולה גם אם לא מביאים אותו לארץ,חלקים כרגע יש בשפע ואאל"ט היבואן מחוייב להחזיק מלאי של חלקי חילוף לפחות למשך כמה שנים (5-7).

אם תבחר בגטס ב-90,000 צריך להחליף טיימינג (רצועה+מותחן),לבדוק משאבת מים ואת מצב הגלגלות.

כמו כן,צריך להחליף שמן גיר פעם שניה (כל 45,000).יש להקפיד שמשתמשים בשמן המקורי SP-3 סינטטי.הגירים הללו עדינים ולא סלחניים להזנחה ושימוש בשמן לא מתאים.(ואומר את זה אחד מניסיון רע,שסבל קשות מהגיר הזה 3 שנים עד למכירה ללא פתרון ממשי לבעיה גם לא מצד בעלי מקצוע,שכל אחד מהם אמר שהתקלה במקור אחר והעדפתי לא להתעסק יותר ולמכור טרם מותו של הגיר).

פורסם

יש הרבה יונדאי בשוק.לא מזמן קניתי להורים גטס עם 55000 ב43אלף שקל.לשיקולך.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

זה המון ק"מ, אז כן - יש מצב שהרכב עוד באחריות וכו', אבל הק"מ בשמיים.

ממליץ בחום לרדת בשנתון אבל לרכוש רכב שמור יותר, אפילו פרטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא שווה בכלל. אני מצאתי רכב מליסינג 09 ידני . K60 ק"מ . הגענו ל-35 אלף שקלים. נשאר רק לעשות בדיקה ולקוות לטוב.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הרכב מודל 2009 מליסינג וקיבלת הנחה של 10K, יותר מ15% מהמחירון.

ההפחתה הגדולה היא גם על הקילומטרז' בל נשכח. אם בדקת וחיפשת והרכב הזה אחרי הכל מוצא חן בעיניך, העבר אותו בדיקה במכון מורשה ו-ודא שאתה מקבל אחריות על מנוע וגיר (או אחריות מלאה "מפגוש לפגוש", מה טוב).

ענת

שלום

קיבלתי הצעה מליסנג לגבי hyundai getz 2009 gli

km -127000 מחיר 41k (מחיר סופי ).

תודה

http://malkabakvish.blogspot.co.il/ מבחני דרך במלכת הכביש

https://www.facebook.com/queenoftroads פייסבוק

http://instagram.com/queen.of.the.roadאינסטגראם

• תוכן חדש...