Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני עומד על 48000 קם בפיזו 407 שנת 2008

ומופיע לי ברכב שהוא צריך טיפול

ברכבים כאלה,עדיף רק מורשה ? יש לעתודה שהם פשוט מחליפים מלא דברים שלא צריך וגנבים מחירים שערורייתיים

אני באיזור באר שבע..מה אתם אומרים?

פורסם

אם אתה רוצה עבודה טובה אז תלך למוסך מורשה,אבל אם אתה רוצה ראש שקט תעשה את זה בעצמך זה לא מסובך כל כך וגם חבל על הכסף שאתה הולך לשלם,600 ו700 שקל זה לא קצת וגם תאמין לי שיהיה לך כיף לעשות את זה,זה במידה ויש לך את הידע המספיק ואת הכלים לעבודה כמובן.

פורסם

שתי עיצות חסרות שחר.

אין שום הכרח לטפל במוסך יבואן, אלא בפעולות ספציפיות שדורשות חיבור למחשב המרכזי בחו"ל. הסייג היחיד הוא בתקופת אחריות, אבל אני מבין שזה לא רלוונטי לך. הסיבות נידונו לעייפה בפורום.

אני יודע שישנם מספיק מוסכים מתמחים באיזור המרכז, לא מכיר את ב"ש.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מוסך גבע בתל אביב ,אמנם לא מורשה אבל מאוד מקצועי ומומלץ . מתמחים במיוחד בפיז'ו וסיטרואן.

גם נחשב מוסך הבית של פורום PSI

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

בעמק שרה בב"ש ישנו חבר פורום, בעל מכון מונדיאל לבדיקת רכב ושמו דוד ברזילי.

ברר איתו,האם הוא מכיר מוסכים מורשים /מתמחים בפיג'ו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אשמח להמלצות למוסכים טובים בבאר שבע לצרפתיות.

אין לי את הכלים ואת הידע המתאים כלל .עד עכשיו זה היה פשוט לבוא למורשה ולשלם כמה שרשום

אולמרט היקר,יש שרשור ספציפי שאתה זוכר? אני ממש רוצה לדעת מה ההבדלים והשוני בין מורשה למוסך אמין וטוב ( אם קיימים)

תודה לכולם

• תוכן חדש...